Last news in Fakti

25 Септември, 2018 14:20 1 433 6

ООН вече не е безполезна

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • оон

Доналд Тръмп похвали напредъка в организацията

ООН вече не е безполезна - 1
Снимка: БТА/AP

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отбеляза приноса на ООН в борбата с разпространението на наркотици, съобщи Washington Examiner.

В миналото Тръмп е критикувал ООН, че не може да реализира своя потенциал. Според него при управлението на новия генерален секретар Антониу Гутериш, организацията е направила положителен завой.

„Той стана наш приятел и върши прекрасна работа в сложни ситуации. Винаги съм казвал, че ООН има огромен потенциал. Той започна да се развива бавно, но важното е, че започна.

Ние искаме да намалим употребата на наркотици, да блокираме каналите за доставки и да осигурим лечение на зависимите. Така можем да се погрижим за живота на много хора по света“, заяви Тръмп.

Преди той е определял организацията като място, където хората просто си говорят. Според него е важно да има повече роля на ООН в различни сфери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 no name no face no number

    12 0 Отговор
    Докато обслужва интересите на сащ ще е супер

    Коментиран от #6

  • 2 El comandante

    7 0 Отговор
    Не е безполезна за фащ.ХеХеХе краварника умреее!!!!!
  • 3 1122

    5 0 Отговор
    Утре пак ще е безполезна. Какво да коментираме.
  • 4 аха

    3 0 Отговор
    А международния трибунал в Хага за престъпници нарушаващи Международното Право, дали би свършил полза ?
  • 5 Ани

    4 0 Отговор
    А не е ли първо да се прекрати производството на опиум в Афганистан, че откакто американците “демократизират" тази държава производството на наркотика се е увеличил 40 пъти ?
  • 6 никифор танев

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "no name no face no number":

    ами то ООН е само една циркова арена,на
    която играят само американски клоуни...