Last news in Fakti

26 Септември, 2018 18:34 882 2

Доналд Тръмп се среща с Ким Чен-ун скоро

  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун-
  • северна корея

Двамата може да разговарят още през следващия месец

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео обяви, че подготвя почвата за нова среща между американския президент Доналд Тръмп и лидера на Северна Корея Ким Чен-ун, съобщи CBS.

Самият Тръмп вече призна, че се работи по такава среща.

„Работим усилено, защото искаме да сме сигурни, че ще постигнем най-добрите възможни условия. Надяваме се това да стане скоро.

Има възможност срещата да стане през октомври, но по-скоро ще е някъде след това. За нас е важно да сме организирани за нея“, заяви Помпео.

Той заяви, че севернокорейският лидер Ким Чен-ун се е съгласил да допусне международни инспектори до ядрените полигони в страната си. По-рано днес южнокорейският президент Мун Дже-ин заяви, че Тръмп ще се срещне с Ким Чен-ун до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бат мишо

    0 2 Отговор
    дано срещата им е при Пешо - оня с ключовете
  • 2 Толераст

    1 0 Отговор
    Дони , да не си забравиш вазелина!