Last news in Fakti

27 Септември, 2018 20:22 6 944 86

Борисов пред българи в САЩ: България се подобрява (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • бойко борисов-
  • сащ-
  • евреи-
  • българи

Премиерът поиска подкрепа от евреите в САЩ да паднат визите

Борисов пред българи в САЩ: България се подобрява (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1
Снимка: Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов се похвали от профила си във Facebook със срещите си с българската общност в Ню Йорк.

"Разговарях с българската общност... Хората се интересуват и питат какво се случва у нас. По-голямата част считат, че е видимо това, което се прави в страната и че България се подобрява. Разбира се, ние си знаем, че още повече трябва да се работи за върховенството на закона и за развитието на икономиката. Обясних какви мерки предприемаме в тези посоки", написа той.

Министър-председателят Бойко Борисов проведе среща с представители на американски еврейски организации в Ню Йорк, където е на посещение по повод 73-ата сесия на Общото събрание на Организацията на обединените нации и ръководи българската делегация, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

Премиерът подчерта, че българският и еврейският народ са изключително свързани и с годините са изградили приятелство, което е добра предпоставка за сътрудничеството на международно ниво. „Признателни сме на еврейската общност, която даде своя принос и оказа подкрепа на България в годините на прехода към демокрация, в процеса на присъединяването на страната ни към НАТО и ЕС, както и за задълбочаване на двустранния диалог със САЩ“, каза премиерът Борисов.

Министър-председателят допълни, че страната ни би оценила високо подкрепата и съдействието на американските еврейски общности пред Конгреса и американската администрация за постигането на пълна визова реципрочност със САЩ.

„Тази година се навършват 75 години от спасяването на българските евреи по време на Втората световна война. През 1943 г. единствено България не изпраща на сигурна смърт в нацистките концентрационни лагери близо 50 000 свои граждани от еврейски произход“, каза министър-председателят Борисов и допълни че тази история трябва да се изследва и разказва.

Имаме решение от Европейския съвет като цяло да не излизаме от ядреното споразумение. При тези санкции, при това отношение на Щатите вече доста години в политиката знам, че, когато бъдат наложени санкции за компаниите и фирмите, които работят с Иран, ще видите как една по една държавите ще почнат да се отдръпват. Това каза пред журналисти в Ню Йорк министър-председателят Бойко Борисов.

Борисов пред българи в САЩ: България се подобрява (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Санкциите от страна на САЩ са изключително и строги, и силни. В това отношение си преследват интереса до края. Не знам кой би се наел така лесно да прекрачва санкции, наложени от САЩ. Вече веднъж видяхме какво се случи с „Южен поток“ при кабинета „Орешарски“. Как бързо върнаха договорите и приключи сагата с наказателната процедура от страна на ЕК, спиране на еврофондовете. Да, те не го обясняват по този начин, но така практически се случват“, коментира Борисов, цитиран от Фокус.

По думите му геополитиката е сложно нещо. „Виждате и от речта на президента Тръмп, пък и на всички останали, на лагери, лагерчета, много разделение. Но и за това тръгнах от икономическия форум. Дори в бизнеса, това което очаква Великобритания, при един твърд Брекзит, Европа ще доразклати не само Великобритания, но и ЕС. И с Тереза Мей като си говорихме тя също изрази голяма надежда от мен да работя колкото се може, тъй като има и много български граждани във Великобритания, да намерим мек вариант за Брекзит и да бъде добре за всички. Все пак има две-три седмици още да се работи“, допълни той.

Попитан за оценките към българското европредседателство, той заяви: „Като се започне от сръбския премиер, вчера всички колеги до един където и както ни срещнат казват едно и също нещо: „Благодаря за това председателство на България. За това, че сложи нашите теми на масата“. Словенският външен министър каза: „България толкова вдигна нивото на председателството“, че сме еталон в това отношение. Не само сме еталон, пример и за охрана на външната граница, за най-нисък външен дълг, за икономически растеж, просто има още много неща да се направят“, каза още Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Безочлив до костите

    170 7 Отговор
    Супер е в България ниски заплати високи цени ниска раждаемост висока смъртност корупция като в Колумбия 80г. Направо е супер.

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Инкогнито

    104 6 Отговор
    БГ. Общността в САЩ е в Чикаго а в това сутеренче където е събрал 10 емигранта изобщо не е мерило преди 2 седмици защо не дойде пред" народното събрание,, да им разкаже колко е хубаво в България?

    Коментиран от #11

  • 7 У лево е Крим

    85 5 Отговор
    Защо така началникът на кабинетът Бъчварова, каза преди години, че ти лично си спрял всички проекти за да възстановиш доверието на САЩ към България... - От друга страна, Борисов е доказано със съдебно дело лъжец...
  • 8 ahabhaaa

    12 6 Отговор

    До коментар #2 от "Безочлив до костите":

    Da ne prekaljavame sas samohvalstvoto ,imame si i loshi neshta.
  • 9 Коментар

    77 1 Отговор
    Леле😊 Психиатрията ДА СЕ СОМОСЕЗИРА🤗
  • 10 Боко Мазника от БРЕГ

    95 3 Отговор
    Ако медиите не бяха слугинаж на смешника Бойко Борисов, отдавна щяхме да сме го забравили смешника Бойко Борисов!!!!! Смешника Бойко Борисов си има платени социолози и политолози!!!!! На смешника Бойко Борисов му дават всяка година по няколко милиона, за да си купува изборите!!!!! Смешника Бойко Борисов си има партии, които уж са самостоятелни, а всъщност са негови филиали. Хайде народе излизайте и вземайте съдбата в ръцете си!!!!! Боко и Цветанов в затвора!!!!!!
  • 11 Реалист

    5 91 Отговор

    До коментар #6 от "Инкогнито":

    А ти би ли отишъл да си губиш времето пред 300 платени лай...ри дето сами не знаят какво искат? Избрали сме го да управлява България и добре се справя - поне по-добре от всички преди него. И ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ.

    Коментиран от #43, #48

  • 12 сиудфхжидфц

    71 2 Отговор
    За цялата ни политическа измет, която граби държавата, положението се подобрява...
  • 13 Димитър Х

    7 89 Отговор
    Бойко Борисов израстна много и като политик. Какъв беше при първия си мандат, какъв е сега. Аз поне не познавам друг български политик, който така добре да се учи от грешките си. Условията за правене на политика в България са ужасни. Трябва да имаш и талант за да оцелееш. Четете това, което ше напишат колегите след мен и ще видите , че съм прав. У нас всички разбират от политика и футбол. Кръчмарските критикари още от хъшовете в Браила не казват нищо ново. Тогава поне са го казвали лично. Сега помията се лее анонимно и всеки комплексар се лекува с клавиатура в ръце. Но, това е щрих от пейзажа у нас

    Коментиран от #16, #27, #49, #74, #85

  • 14 фактите

    62 4 Отговор
    бг-то жалката картинка на европа.Сраме е ,че съм гражданин на това блато.

    Коментиран от #24

  • 15 Мизирабъл

    76 3 Отговор
    Подобрява се лапачката за олигарсите, фирмите на Гроб и патриотите. За останалите банан с две кивита!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ееее

    66 0 Отговор
    Да,те българите в САЩ не слушат и гледат новините.
  • 18 Стамат

    54 1 Отговор
    Тиква купиха ли си самолетни билети след като ги метна на черешата.Виж там да уредиш петшестотин самолета за кацане на терминал 2 че и багажа ще доста .А иначе като махнем ,"подобренията" в България твоите сметки по офшорните зони как са .Подобряват ли се ?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Българин

    45 1 Отговор
    България се пообрва върнете се.(Отговорили а не не мерси)
  • 21 патриотъ

    53 1 Отговор
    Умря циганката дето го хвалеше и започна сам за се хвали!Тия похарчени стотици хиляди долари за разходка до Америка биха били добре дошла помощ за пенсионерите например,като на стотици от тях можеше да се помогне в тежкия им живот.Ама Боко предпочита да се разкарва и да пръска народна пара на поразия.Ползата от неговата визита в Америка е 000!Оправи Балканите,Европа,Турция и отиде навсякъде,където можеше да се отиде без никаква отчетност и без да си дава сметка,че това са народни пари и би трябвало да се похарчат за добри дела!Боко екскурзианта вече е ясен на всички!Време е да вземе циганския си електорат и да се пръждосва от държавата!
  • 22 Доктор Ох Боли

    3 27 Отговор
    .... тука принципно не си пиете хапчетата ама като видити Бойко и....червеното хапчи..... ха ха ха.....спешно..... ха ха ха...... ша кулабирати..... ха хаха....
  • 23 Боко любезния лос

    20 3 Отговор
    Намазал ги е с крем "Боко" за възрастни и ги шляка пляка ....
  • 24 Доктор Ох Боли

    3 15 Отговор

    До коментар #14 от "фактите":

    ....ама ти кво искаш да станеш милионер у факти ле? .... ха ха ха....
  • 25 Само минавам

    21 2 Отговор
    Цъфнали па и сме вързали!Дори вече даваме и плод!Всички като един,под строй в поликлиниките - да се обрязваме.За Иран и санкциите не знам/нали съм си прост по рождение/.А те обрязани ли бяха? - в смисъл Иран,не санкциите

    Коментиран от #26

  • 26 Доктор Ох Боли

    2 11 Отговор

    До коментар #25 от "Само минавам":

    .... ха ха ха.... ти винаги блестиш..... ха ха ха..... ааааа .... пуустани, пуустани..... ха хаха.....

    Коментиран от #29

  • 27 Реалист

    3 42 Отговор

    До коментар #13 от "Димитър Х":

    Прав си!!! Аз лично се забавлявам като разбутам батака в тоя помашко-комунистически гъол. Колкото по-вече минуси, толкова си по близо до истината :). Рекорда ми е -127. :):):). А НА ИЗБОРИТЕ ПАК РАЗУМНИТЕ ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ! И полека лека България ще се оправи.

    Коментиран от #34, #60

  • 28 айде бе

    28 2 Отговор
    БЕЗСРАМНИК!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 япл

    25 3 Отговор
    И нашият си вярва... досущ като бай Доню...

    Коментиран от #33

  • 31 Живите мъртви на България

    42 1 Отговор
    Като основни достижения е подчертал ремонта на шосето през Искарското дефили. Казал след всяка голяма катастрофа с много жертви, веднага подобряваме инфраструктурата и виновни няма. Също така приобаваме малцинствата. Ето, подарихме един ТЕЦ за 200 милиона на Ахмед Доган. Така че уверено вървим към американската мечта в България за поне 1000 души. И ги приканил: елате си в България, че няма от кого да крадем вече.
  • 32 Доктор Ох Боли

    0 12 Отговор

    До коментар #29 от "Само минавам":

    ....земи си хапчитата ногу та мола...... ха ха ха....

    Коментиран от #75

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 олала

    31 2 Отговор

    До коментар #27 от "Реалист":

    Няма да се оправи България, докати такива като този чвек ги има на постове ивласт. Типичният образ на бай Ганьо - лъв пфед мишките свли и мишка пред чуждите. Стотици хиляди са на постове. Онези хора емигрираха, заради такива като Костов, Бойко, Цачева, Георги, Пирински, Кънев, Лилко Йоцов, Цацаров, Станишев.... Те младите не са прости. Ванга също е познала, че при тези досегашните ще сме в геноцид. Съд и наказания трябва за виновните, а Съда и Обвинението тук са техни пионки. Един ден, може би ще се оправи, но при тези няма как. Те са навързани и замесени в далаверки, знаят се и не се и са в комбина по интереси.
  • 35 Курнела крадлата

    2 14 Отговор
    Дайте на мен властта ще ви управя яко яко яко
  • 36 Курнела крадлата

    3 13 Отговор
    Дайте на мен властта ще ви управя яко яко яко
  • 37 Jacques Yves Moineau

    29 1 Отговор
    Абе този тип поведение не беше ли симптом за някакво психично заболяване?
  • 38 патриотъ

    28 1 Отговор
    Казва се-мания за величие.Това е неизлечима болест и единствения лек е да се пусне малко кръв на болния!
  • 39 Помнещ

    10 0 Отговор
    От Луд на Алтаф
  • 40 некойси

    24 0 Отговор
    Влошава се .... шизофренията му се обостря!
    Говори все по-големи глупости ... господи прибери си го ...
  • 41 Ташунко

    22 1 Отговор
    Преведох си го с речника, така: - Елате си! Добре ще ни дойдете! Трябват ни още пари. Трябва да налеем я преасфалтиране пак, а овцете за стригане у нас нямат, не им оставяме да имат. Елате! И за пенсийки да работите. Другите в ЕС на 15 г. стаж се пебсионират, но ние няма да допуснем беге овцете да доживеят и получават пенсии. Елате си, защото еврофондовете привършват, а овцете нямат пари, повече, а наште хора дето им даваме да имат ние не закачаме. Елате, защото без вас няма да е лесно, с Лилиту, Роска и ансвере соммеоне да купонясваме с Кугър, а умиращи болни да издъхват без помощ! Елатееее! А емигрантите се дърпат към,,,, загниващия кейпитализмус,,,, гам и защо ли не искат?
  • 42 Гост

    20 0 Отговор
    Честно казано, нищо не схванах! Скача от тема в тема и се опитва да ги свърже по негов си начин, който само той си разбира. Мисли, че като спомене едно две известни имена и тих става известен. Стана, но с тъпотата си.
  • 43 АЛФА Q4

    20 0 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    АБЕ МАНИ ТИЯ ПЛАТЕНИТЕ, НИЕ КОЛКО СМЕ ПЛАТИЛИ МА ТОЯ ЧУВАЛ ДА СЕ РАЗХОЖДА ДО ТАМ
  • 44 Тръмп

    6 1 Отговор
    Върховенството на Закона е богатство,а парите са следствие!!!!!!!За това все още сте бедни,дори и духом!!!!!!!Надеждата остава!!!!
  • 45 Чукундур

    14 0 Отговор
    България ср подобрява,от ден на ден де краде все по брзнаказано,най много за мене,елате си с паричките да взема и тях
  • 46 Ахаха

    21 1 Отговор
    Подобрява се за Тиквоците!! Само че държавата трябва да се прекръсти на МУТРОЛАНДИЯ - най-яката държава за РазБойковците!!!
  • 47 Misho

    8 0 Отговор
    ма "Виктор" , негов човек ?
    Или пак болест
  • 48 Голям прос

    16 0 Отговор

    До коментар #11 от "Реалист":

    Избрали сте го грънци, колкото турците избраха Ердоган. Тия тъпуци сами се избраха с мошенничества.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 триумвират

    14 1 Отговор
    Гледам Борисов , виждам Пеевски.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ИВО

    19 2 Отговор
    ЗАЩО НЕ ИМ КАЗА КАК ВЗЕ ПЕНСИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ ЗА ДА УВЕЛИЧИШ СВОЯТА ЗАПЛАТА И ЗАПЛАТИТЕ НА ШАИКАТА КРАДЦИ ОКОЛО ТЕБЕ
  • 53 Курнела крадлата

    6 9 Отговор
    Елате пиленца при кака ще ви оскубя както ускубах техноимпекс
  • 54 Bahti

    12 1 Отговор
    Тралясник Оставка да не те бесиме!
  • 55 Хахаха

    12 0 Отговор
    Даже и турците ни се смеят...
  • 56 ФАКТ

    5 11 Отговор
    Комунистите са най-голямото зло на България !!!!!! Лъжеха ни,че ще имаме светло бъдеще !!!!! А те продадоха България и ни ОГРАБИХА !!!!! Народен СЪД за всички,които БЕЗ СЪД и присъда убиха интелигенцията на България,а след това ни ОГРАБИХА жестоко и ни прокудиха от държавата !!!!! БКП -БСП трябва да се даде на СЪД !!!!!!

    Коментиран от #62, #64

  • 57 ФАКТ

    3 9 Отговор
    Комунистите са най-голямото зло на България !!!!!! Лъжеха ни,че ще имаме светло бъдеще !!!!! А те продадоха България и ни ОГРАБИХА !!!!! Народен СЪД за всички,които БЕЗ СЪД и присъда убиха интелигенцията на България,а след това ни ОГРАБИХА жестоко и ни прокудиха от държавата !!!!! БКП -БСП трябва да се даде на СЪД !!!!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП - ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ !!!!!

    Коментиран от #58, #63, #66, #80

  • 58 Факан факт!

    14 0 Отговор

    До коментар #57 от "ФАКТ":

    ИМА САМО ЕДНА ПАРТИЯ БЕ ШИШАРКО ! И тя е ГАНГСТЕРИ ! Която и от тях да е на власт - ти ще лъскаш големия праз ! А името на партията няма значение ! Все тая - праз ! Голям праз. Ти катър ли си че не си го разбрал? Дърпай каруцата с теглото тогаз !
  • 59 Георг Георгиев

    7 0 Отговор
    Какво значи подобрява положението в България?-да погледнем само здравоопазването или Борисов вижда само Правителствена болница пред него.
  • 60 Зайко Байко многознайко

    10 0 Отговор

    До коментар #27 от "Реалист":

    Образованите хора са ненужни! Колкото по-образован е човек, толкова е по-голяма е вероятноста да се разбунтува срещу системата. Затова на системата са и необходими, неуки с ниско гражданско самосъзнание хора. Колкото по-ниско е образован човек, толкова по-силен е манипулативният фактор упражняван от управляващите! Явно си на хранилката, затова, като Матросов се хвърляш на амбразурите. Срам!

    Коментиран от #77

  • 61 Усмивката

    6 1 Отговор
    Хората се интересували и питало какво се случва у нас.И наш Бойко това чакал .Та като се отприщил.Както той си ги знае от бащицата и негов гуро Тодор Живков.Лакърдии,кудоши,майтапи ...голям смях.Едно е сигурно ,върнат ли се голям смях ги чака.
  • 62 Теле си се родил

    6 2 Отговор

    До коментар #56 от "ФАКТ":

    А като вол ке си идеш от този свят ! Та кой не е бил или не е извънка от комунист , от тези дето са на ВРЪО ? Кой ? Кажи бе цървул свински, има ли някой горе, дето да не е бил от ДРУГАРИТЕ НОМЕНКЛАТУРНИ ? КОМУНИСТИ НЯМА - ИМА КИЛИПИРДЖИИ, ЗА КОИТО ТАКИВА КАТО ТЕБ И ПЕТ ПАРИ НЕ СТРУВАТ ! А кажи ти сега - ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ ? В яма паднали вълк, мечка и овца . Надвечер се събрали да обсъждане какво ще има за вечеря ! ОВНЙО, ти ко ш КАИШ, за кого ще гласуваш ? ДЕ простичко - Простички ! Нима има още такива овни между нас , бе е е е ?
  • 63 Теле си се родил

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "ФАКТ":

    Де простико - простидис ! Няма да се запомниш, късно е. Тридесет години блъскаш ГОЛЕМИЯТ ПРАЗ и не спираш да въртиш очаквайки от партия екстаз !
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Ушанков

    8 2 Отговор
    Антипод на Орбан. Агитира да се спазват санкциите на САЩ, които са абсолютно незаконни. Няма доблест и смелост да се противопостави. Вече 10 г следва принципа "наведена глава сабя не я сече" за сметка на 7 млн българи. Личното си благополучие го поставя по високо от това на народа. Срам ме е, че един необразован човек, с много ниска обща култура, ни управлява. Едно недодялано дърво, което на младини се е занимавало с някакъв биячески спорт и е прочел само 1 книга. Той с това се хвали и народът му се радва.
  • 66 Защо соца се срина ?

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "ФАКТ":

    Защото си е губил времето от всяка овнъ да направи ЧОВЕК с интелект, но ти опроверга тази смъсъла на тази цел. Ти продължаваш и до ден днешен да пееш и без интелект да блееш. СОЦА е виновен че от л/но конфети не се прави ! А сега ти намериха мястото.
  • 67 Зайко Байко многознайко

    9 0 Отговор
    Оставка на мутренското правителство!.................-:)............! Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, Западните Балкани, Румъния, Франция до Саудите опря и накрая при Тереза Мей се озова. Всички обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега. Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят!От както гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е "изпълнено" , но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия почукат го по зелената балка и казват, догодина ще узрее, да ама не, пустото все не е узряла. Така ни влачат на дънна въдица с празни обещания, като шарани. Сега и до чаршафите опря, да проверят и те дали узряла ли е таз глава. За всеки случай е взел и Симо айдука от време на време по главата да го чука.Правилно другарко Мастурбаркова, бетонирайте пътя с цветя и рози, че Тиквоций Първи и без това не знае две думи на кръст от който и да е чужд език! " Всички тук парле ву франсе" , тази фраза още звучи в ушите ми от времето на посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на банкяския макак!Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк. Сега и в Ню Йорк масите ще строши на Дончо да се поклони.
  • 68 ИВО

    9 0 Отговор
    БОКООО,БОКОО ТИ СТРАДАШ ОТ НАРЦИСИЗАМ, АКО ЗНАЕШ ИЗОБЩИ КАКВО Е
  • 69 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 0 Отговор
    Па е друсал
  • 70 Гого

    4 0 Отговор
    На Българите в Америка не им дреме за България просто са искали селфи с диктатора от Банкя!
  • 71 Чичо АДИ

    7 0 Отговор
    ШИЗОФРЕНИК Е ТИКВАТА
  • 72 Приказка за стълбата

    4 0 Отговор
    Не само се подобрява, но и химни по цял ден пеем даже.....
  • 73 Българина

    2 0 Отговор
    Колкот повече се подобрява, толкова повече българи го посрещат в чужбина, и по малко го изпращат от тука.... Тази оценка би трябвало да я направят българите а не той. Данайски дарове от евреите не искам ни за визи ни за нищо. Далеч от тях!
  • 74 Димитър Кънев

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Димитър Х":

    Да научиш се е да лъже не по добре а повече.Защо янките го хвалят а ми им слугува.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Овен

    1 0 Отговор
    хахахаааа... по голям виц не бях слушал от тоя тъпорунгел боко тиквоча
  • 77 Реалист

    0 4 Отговор

    До коментар #60 от "Зайко Байко многознайко":

    Не съм на никаква хранилка - работя, плащам си данъците и ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ. Дай алтернатива на друга партия която няма да допусне комунистите от БКП/БСП до властта - лесно е да критикуваш, още сталин го е казал. Чакам алтернативата!!!

    Коментиран от #79

  • 78 Аанъд

    3 0 Отговор
    На какво се подобри че си оправиха техните заплати а пенсионерите да мизерстват
  • 79 Бай хой

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Реалист":

    И ко ши праим с комунистите от герП във властта? Аааа. Или на тях задниците им са по червени. И виж каква излагация за една туристическа снимка и то мо таж.
  • 80 НАЙ-ГОЛЯМОТО ЗЛО ?

    1 0 Отговор

    До коментар #57 от "ФАКТ":

    Е ДА СИ НЕВЕЖА - ТЕЛЕ ! А щом има говеда, там идват и КАСАПИ !
  • 81 Антиреалист

    2 0 Отговор
    Нужен ни политик като Орбан,който мисли за народа и страната си без да се навежда като нашите лилипути.В момента сме най-бедната,най-корумпираната и нсй-болната нация в Европа.При положение, че ни управлява вече почти 10 години и затъваме все повече какво искаме от този.Да си ходи и да не пречи на обикновените хора в България!
  • 82 Хаха

    1 0 Отговор
    Наистина ли?! За коя България става въпрос?
  • 83 1234

    2 0 Отговор
    И те като му повярваха,веднага отидоха и си купиха билети за самолета ,че да се връщат у нас!?!?!??Докато тези бандити са на власт никой няма да се върне.Намаляла безработицата,ами ще намалее зер,като всички бягат от България,за какво да стоят за минимална заплата ,или за високите цени на всичко,или за доброто здравеопазване...посочете едно нещо за което си струва да се върне някой от чужбина и да остане да работи у нас? Само едно нещо.

    Коментиран от #84

  • 84 Гостилничаря

    2 0 Отговор

    До коментар #83 от "1234":

    Така е, посочете ми друга държава, в която хората плащат здравни осигуровки и въпреки това си плащат допълнително за здравни услуги!? Друга държава в която мамалигите бият полицаите!? Друга държава, в която мафиотите се гърмят необезпокоявани по курортите а политиците си ги пазят като писани яйца!? Друга държава в която образованието умишлено се потъпква като се премахват от програмата произведения, учещи на родолюбие, самоосъзнаване, трезва оценка!? Друга държава с толкова разградена територия и без армия!? Друга държава с толкова корупция!? Друга държава с толкова анархия по отношение на вътрешния ред и с толкова бездарна полиция!?

    България ще си остане такава винаги и ще става все по-зле, като все повече хора ще бягат оттук!
  • 85 Брадчед

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Димитър Х":

    Човек или партия не трябва да влизат във власта и с течение на времето да се ошлайфат, те трябва да са подготвени за управление.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.