Last news in Fakti

30 Септември, 2018 13:37 7 964 10

Български студент изчезна във Великобритания

  • великобритания-
  • изчезна-
  • студент

Близките му го издирват

Близките на български студент, живеещ в британския град Ковънтри, го обявиха за издирване и молят за съдействие всеки, който може да даде подробности за местоположението му.

Иван Иванов е изчезнал преди ден.

Притесняваме се за теб и те търсим. Моля те, свържи се с нас. Обичаме те и мислим за теб.
Ако имате информация за местоположението на Иван Иванов или сте го виждали в последните 24 часа, моля, обърнете се към нас. Той може да е видимо объркан и да има нужда от лекарска намеса, пишат близките му във фейсбук.

Иван последно е бил видян на улицата, на която живее, на 27 септември. Засега полицията не го издирва, затова семейството му публикува призива за помощ в социалната мрежа.

Момчето е на 21 години. Студент е в Coventry University, където изучава анимация и илюстрация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шпиц

    7 9 Отговор
    Дали не е попаднал докато снима на лаборатория одеколони с Новичок на Инглиш мафия и да са го гепнали, докато снимаа през прозореца? След случая Скрипал ме е шубе да си купя одеколон и се бръсна с ракиджок на Карловска, Пещерска, Карнобатска, Сливенска... перли. Не ухаят зле. Съседа мисли, че съм се прооил, но аз получих параноя след случая Скрипал. Ако ме подуши Кат ще мина всички възможни тестове, а аз не пия. Горкия студент, дано е добре.
  • 2 Масон

    6 3 Отговор
    Студент съм в същия университет!
  • 3 fakantanka

    10 2 Отговор
    Жалко, ОК ставаше що годе за живеене, но и това вече е исторически факт... само.
  • 4 Kcaniba

    5 10 Отговор
    новичок ще да е
  • 5 Майка

    26 2 Отговор
    Стига сте писали глупости.Хората са притеснени и разтревожени.Ако знаете нещо,помогнете им.
    Не се състезавайте кой ще измисли най-голямата тъпотия.

    Коментиран от #6

  • 6 село

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "Майка":

    След като го намерят, и причината се окаже банална, ще публикуват ли извинение?
  • 7 В. Недялкова

    8 2 Отговор
    До "майка" Явно не сте майка. Дори и да е банана според вас причината, няма как да не се притесняват. Хората казват "да не те стига това, което си мислят близките". А и не виждам защо да се извиняват. Ако някой може да помогне - да, а не да се пишат дивотии.

    Коментиран от #8

  • 8 село

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "В. Недялкова":

    Сбъркахте адреса. "Майката" е добра, а аз съм лошия и безчувственият.Лошото или доброто в случая е ,че тези призиви са доста чести, а изхода е благополучен и банален.Дано съм прав.
  • 9 В. Недялкова

    3 0 Отговор
    За съжаление не винаги е добър. Имам горчив опит с баща ми, който вече го няма.
  • 10 Донка Неделчева

    2 0 Отговор
    Хора не бъдете иронични,а състрадатени.Ако имате близки там, където е момчето, попитайте за него.Когато човек е нещастен се поставяйте на негово място, защото това нещастие може да се стовари и на Вашите глави.Никога не го забравяйте. Така че помагайте, а не злословете.
Новини по държави: