12 Октомври, 2018 10:23 5 777 5

Мощен удар в тила на Тръмп

  • майкъл коен-
  • демократическа партия-
  • сторми даниълс-
  • доналд тръмп-
  • карън макдугъл

Бившият адвокат на президентa Майкъл Коен се върна в Демократическата партия

Мощен удар в тила на Тръмп - 1
Снимки: БТА/АР

Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп Майкъл Коен за втори път стана член на Демократическата партия, съобщиха АP.

Адвокатът на Коен съобщи, че клиентът му от републиканец е станал отново демократ. Според Дейвис с действията си Коен цели да се дистанцира от "ценностите на сегашното републиканско правителство".

"Днес Майкъл Коен се завръща в Демократическата партия. Още една стъпка от пътуването му, което започна, след като той постави семейството и страната си на първо място", отбеляза Дейвис в социална мрежа.

Коен в продължение на години беше член на Демократическата партия, докато не стана републиканец през март миналата година.

Той беше и заместник-председател на Републиканската партия по финансите, но се оттегли от поста тази година след започналото срещу него разследване за укриване на данъци, нарушаване на правилата на финансиране на предизборна кампания, машинации в банковата сфера и предоставяне на неверни данни на финансовите власти на САЩ.

Мощен удар в тила на Тръмп

През август Коен се призна за виновен по осем обвинения. Той заяви, че Тръмп му е наредил да плати преди изборите през 2016 г. на порноактрисата Сторми Даниълс и на бившия модел на Playboy Карън Макдугъл с цел да купи мълчанието им за предполагаемите им афери с президента на САЩ.

Присъдата на Коен ще бъде обявена през декември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Све

    20 0 Отговор
    Обвиниха го и се сети за либералните ценности и… .. стана човек. Смешник
  • 2 НАТО ВЕЦ

    15 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Адвокатът на Коен съобщи, че клиентът му от републиканец е станал отново демократ. - Сигурно е по убеждение, а не при който плаща по-добре ;)))))
  • 3 О.Р.

    9 0 Отговор
    Току що се разбра, че пак щял да става републиканец май.
  • 4 Пеньо

    6 3 Отговор
    Около Дони само воня!
  • 5 ...

    0 4 Отговор
    Тоя е американската Корнелия Н.