Last news in Fakti

11 Ноември, 2018 14:33 2 340 8

Активистки скочиха голи пред Тръмп (СНИМКИ)

  • фемен-
  • франция-
  • тръмп-
  • кордон

На голата гръд е изписано „лицемерие”

Активистки скочиха голи пред Тръмп (СНИМКИ) - 1
Снимки: АР/БТА

Дори и тържествената церемония по случай 100 години от края на Първата световна война не се размина без активистките на Фемен. Две от тях успяха да пробият охранителния кордон на американския президент Доналд Тръмп, докато лимузината му минаваше по булевард „Шанз-Елизе” на път за Триумфалната арка.

Върху голите им гърци беше изписана думата „лицемерие”. Те са прескочили охранителните заграждения, точно когато колата на Тръмп е минавала по булеварда и са били задържани.

Фемен е радикално феминистко движение. Членовете му протестират срещу сексизма, расизма, хомофобията и срещу редица социални и политически въпроси.

Активистки скочиха голи пред Тръмп (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guðmundsson

    18 2 Отговор
    Тия са като секта.

    Коментиран от #2

  • 2 Random

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Guðmundsson":

    Че те са. То си пише - против всичко са. Прости нео-либерали.
  • 3 1234

    2 15 Отговор
    Грозна проява на ексхибиционизъм пред лидера на свободния свят.
  • 4 Бесен Язовец

    10 12 Отговор
    Току що гледах новините по руската телевизия, говорителката не без гордост отбеляза, че само Трамп и Путен са се добрали до мястото на тържествата със собствените си лимузини и кортежи. Всички останали официални лица от други страни, включително Макрон, Меркел, Мей и т.н. са пристигнали на мястото с помоща на обществен транспорт ! Е, ха сега кажете, не са ли комплексари и двамата ??

    Коментиран от #5

  • 5 Да си знаеш

    18 4 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Точно обратното пич. Тези с общ.транспорт са комплексарите-защото искат да се покажат че са"близко до народа"--ама водената от тях политика показва точно обратното-неадекватност и неразбиране на проблемите в които вкарват гражданите си--гей култура,емигранти,мюсолманство,джендърство и т.н... Щеше да си прав-ако това им беше ежедневие-постоянно да е така,ама не е...-а е просто лицемерие. Явно си доста първосигнален..

    Коментиран от #6

  • 6 Бесен Язовец

    6 11 Отговор

    До коментар #5 от "Да си знаеш":

    Работата е там, че тези които са използвали градските автобуси и метрото, останалата част на маршрута са го изминали пешком, в знак на уважение към милионите жертви на войната ! А тез двамата ,комплексари по вече са се грижили за собсттвената си безопасност !
    Какво, краката лищяха да си счупят, ако и те в знак на уважение, поне към колегите си от другите страни, бяха дошли на площада пешком ?!?
  • 7 Бацееееее

    2 0 Отговор
    Ако не им е платил значи наистина мрази жените.
  • 8 Перър

    1 0 Отговор
    А да ми скочат на мен да видим ще ги върна ли
Новини по държави: