Last news in Fakti

21 Ноември, 2018 14:20 7 292 19

Гардове на Путин ползвали скъпи екстри

  • владимир путин-
  • ново огарьово-
  • москва-
  • русия

Охранители купили евтино парцели в скъпи квартали на Москва, разкрива независим вестник 

Гардове на Путин ползвали скъпи екстри - 1
Снимки: БТА/АР

Руски независм вестник разкри, че бодигардове на президента Владимир Путин и техни роднини са купили евтино парцели и са построили суперлуксозни къщи близо до президентската резиденция в околностите на Москва, предаде АР.

"Новая газета" публикува разследване, показващо, че десетки офицери от Федералната служба за охрана и членове на семействата им са се настанили на терени около резиденцията в Ново Огарьово - зона, смятана за най-скъпата в Русия.

Вестникът описва как служителите от държавно стопанство в района са били подмамени да продадат земята на символични цени през 90-те, а след това тя била продадена евтино или дори подарена безплатно на офицерите от ФСО и техните семейства.

Гардове на Путин ползвали скъпи екстри

Помолен за коментар, говорителят на Путин - Дмитрий Песков заяви, че споменатите в статията офицери са представяли годишни декларации за доходите си, които са били подробно проверени от властите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ****

    31 13 Отговор
    Ами,че то къде не е така ?Няма държава в която част от власта да не се е възползвала.

    Коментиран от #8

  • 2 666

    29 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: били подмамени да продадат земята на символични цени през 90-те, а след това тя била продадена евтино или дори подарена безплатно на офицерите от ФСО и техните семейства.

    През 90-те? Сериозни ли сте?
  • 3 Ghost1

    20 20 Отговор
    А как да е в русистан , както е у нас по същия намин е ама в много по големи размери в русистан. У нас демокрацията практически е силно изкривена и се работи по съветски модел!!!

    Коментиран от #11

  • 4 Баш Майсторът

    30 5 Отговор
    Напишете за гардовете на Бойко,къде се ширят..,.

    Коментиран от #5

  • 5 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Баш Майсторът":

    Сред тех е следващия ни премиер муахахха така де да има приемстевност
  • 6 Барчо

    5 5 Отговор
    Дори да е истина, няма какво да се учудваме. Едно от качествата на капитала е престъпните деяния за лично обогатяване под различни форми да се облича в закони. Такива неща се правят обикновено зад гърба и се научава при свършена работа. А и много пъти поради лоша система на заплащане на хора на отговорни длъжности това е начин на компенсация. При нас пък има порочна система за обогатяване по най-законен начин.
  • 7 Факт

    23 3 Отговор
    Дамммм...само че лекичко се премълчава в това инфо,че в Русия има закон в който всеки един военнослужещ-не наборник-а свръх срочник или служител в силовите структори трябва да бъде обеспечен с имот-апартамент или земя-каквото пожелае ...и зависи от заслугите му и прослуженото време. Дори военните лекари които са с чинове и бюрократите от силовите министерства имат това право. Имота се дава според локацията където служи даденият военнослужещ или където се намира семейството му. За 2017г.са раздадени над 70 000 имоти -апартаменти и земя,като около 40% от тях са в Подмосковска Област. Инфото лесно може да се провери.
  • 8 Фиката

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "****":

    Ей го путинкантропа колко му е акъла . Той даже не знае как функционира нормалната държава . А щом е за Путин всичко одобрява , ако ще и да го онождат

    Коментиран от #9

  • 9 ****

    9 9 Отговор

    До коментар #8 от "Фиката":

    Абе цървул,къде видя да съм взел страната на Русия или на която и да е друга,или да я подкрепям,посочи ми държава в която власт имащите да не са се възползвали от власта си,чакам да ми посочиш такава.
  • 10 Гост

    11 10 Отговор
    Напълно нормално за пияната руска кочина.
  • 11 кривак

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ghost1":

    Главата ти е изкривена по "американски модел".
  • 12 Ghost1

    4 9 Отговор
    Тук става въпрос за лично облагодетелстване по презумпция. А това е типично за КГБ-исти и ченгета от 1-во до 9-то коляно. Като започнеш от най висолите ешалони на власта там сите са такива. Просто са закърмени от сеца и са школувани да се възползват и да доят яко а не на пазарен принцип да се конкурират.
  • 13 Французин

    0 1 Отговор
    Поркуа пак?9
  • 14 Геро

    1 2 Отговор
    Това си е корупция. Злоупотреба със служебно положение. Има я навсякъде, даже и в България. Или може би най-вече в България за съжаление.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 NikNay

    3 0 Отговор
    Тия са много назад , при нас стават кмет на столицата а после почти 10 години премиер. . . .
  • 17 Яшар

    2 1 Отговор
    Ако това е независим вестник, то аз съм космонавт...😎
  • 18 Насакото Яката

    3 1 Отговор
    През деветдесетте ли казвате?! Още тогава?! А коментиращите да включат главния си мозък. Не гръбначния такъв!..😉
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания