Last news in Fakti

21 Декември, 2018 21:30 1 886 7

Тръмп и Ким Чен-ун може да се срещнат скоро

  • доналд тръмп-
  • майк помпео-
  • ким чен-ун

Среща между двамата в началото на следващата година

Тръмп и Ким Чен-ун може да се срещнат скоро - 1
Снимка: BGNES/EPA

Държавният секретар на САЩ Майк Помпео заяви, че се надява, че президентът на САЩ Доналд Тръмп ще може да има среща с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун през следващата година, съобщи KNSS Radio.

Тръмп се срещна с Ким Чен-ун през тази година в Сингапур. Двамата успяха да успокоят конфликта между двете страни.

„Надявам се, че двамата ще могат да се срещнат в началото на годината и тази ядрена заплаха за САЩ да изчезне. Мисля, че те ще могат да постигнат напредък“, заяви Помпео.

Той заяви, че след последната среща между двамата лидери не е имало нови ядрени тестове. Според него ситуацията съществено се е подобрила от 2017 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    10 1 Отговор
    Да живее Северна Корея,да живее социализма!
  • 2 КГБ Териер

    9 1 Отговор
    До вчера беше сатрапа, подтисника днес вече е лидера Ким Чен Ун!!!!
  • 3 Реалист

    5 2 Отговор
    Добре е Дончо да си носи наколенки ...
  • 4 onq s konq

    4 0 Отговор
    Тръмп ще се опита да привлече Ким в Сирия на НЕГОВА СТРАНА,като по тоя начин корейчето ще има възможност да си пробва ракетите "на живо".Всъщност затова и САЩ се "изтеглят" от Сирия-за да отстъпят мястото си ВРЕМЕННО НА КИМ,щото там местата са изключително с предварителна резервация:)

    Коментиран от #5

  • 5 Диди

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ха ха.Харесва ми хуморът ти.

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Диди":

    Нито Тръмп,нито Ким няма да ти кажат "наздраве",но аз-ДА!...С ГРЪЦКА МАСТИКА "PARALIA"-не че е най квалитетната,но МАРКАТА Е МНОГОЗНАЧИТЕЛНА а аз уважавам девиза че "дяволът е в детайлите".А където е дяволът,ТАМ СМЕ И НИЕ естествено:)
  • 7 американoсран

    1 1 Отговор
    най-вероятно Тръмп ще го помоли да разкриe ракетните им технологии! все пак американците само наблюдаваха полета на севернокорейските ракети! а patrioti те от 100 милиарда долара не можеха да направят нищо срещу първобитната технология на Ким Чен Ун!