Last news in Fakti

22 Декември, 2018 16:17 6 579 2

Над 20 души загинаха в катастрофа в Непал

  • непал-
  • катастрофа-
  • деца-
  • загинали

Училищен автобус падна в клисура

При тежка катастрофа в Непал загинаха 23 души. Автобус, който е превозвал ученици и учители от ботанически лагер, е паднал в клисура. Възрастта на учениците е била между 16 и 20 години. Сред загиналите е шофьорът на автобуса и двама учители.

От превозваните 37 души, 22-ма са загинали на място, а един на път за болницата. 14 е броят на ранените.

Като основна причина за инцидента е смята превишена скорост.

За съжаление, катастрофите в Непал със много загинали не са рядкост. Основната причина са лошите пътища, зле поддържаните превозни средства и безразсъдното шофиране. В средата на месеца 20 души загинаха, докато се връщаха от погребение, след като камион се вряза в автобуса, с който са били превозвани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ззз

    6 3 Отговор
    не сте оправили България ,Непал почнахте с черната статистика
  • 2 Чичо ванга

    5 12 Отговор
    Нали предреках че ше почнат цели реисове с чавета да падат у дерета муахахахах