2 Януари, 2019 16:30 2 004 6

Все повече британци искат втори референдум

  • великобритания-
  • реферндум-
  • ес

Лейбъристите масово ще гласуват за оставане в ЕС

Повечето членове на Лейбъристката партия на Великобритания смятат, че партийният лидер Джереми Корбин трябва да подкрепи втори референдум за бъдещето на страната в ЕС, съобщи The Telegraph.

Данните са от социологическо проучване за нагласите в партията. 72% от анкетираните смятат, че Корбин трябва да подкрепи втори референдум.

Според анкетата само 18% от лейбъристите са против втори референдум. 88% са заявили, че биха гласували за оставане в ЕС при втори референдум.

Самият Корбин е хладен към подобна идея, като вече е заявявал, че излизане от ЕС ще има, дори и неговата партия да вземе властта при предсрочен вот.

Все пак той е одобряван от повечето лейбъристи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    12 4 Отговор
    Тъпаците се усетиха, че ще трябва сами да си мият кенефите, щото индийците и другите чернилки не искат а само източно европейците са склонни да го правят за без пари.

    Коментиран от #5

  • 2 само говорят

    3 0 Отговор
    Уж де....
  • 3 среднощен

    5 3 Отговор
    На лице са резултатите от манипулиране /с цел икономическото блъфиране пред партньорите от ЕС/ на така наречената "пряка демокрация" в лицето на референдума за Брекзит..!? Образно казано - англичаните се вкараха в "кръстовище с кръгово движение" без изход..!?
  • 4 ХАСАН

    5 3 Отговор
    Късно е либе за китка
  • 5 плевен

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Townboy":

    Лейбъристите излъчиха пакистанец за лондонски кмет. Какво очаквате от него? Не бих нарекъл "тъпаци" хора, които напускат ЕС, само да спрат африканската чума. Срещу Брекзит застанаха точо тъмнокожите британци.
  • 6 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    `що само два референдума? Трети път - майка и баща...
Новини по държави: