Last news in Fakti

5 Февруари, 2019 16:44 4 714 13

Русия: Украйна ни минира

  • русия-
  • заплахи-
  • украйна

Много от фалшивите телефонни заплахи са дошли от украинската държава

В Русия се е наложила евакуацията на 25 000 души, заради подаването на фалшиви бомбени сигнали, съобщи РИА Новости.

Подобни сигнали са били регистрирани през целия уикенд. Подобни обаждания са се касаели за бомби в училища, търговски центрове и обществени сгради.

Засегнати са били 90 обекта в Москва. Полицията се е отзовавала на всеки един сигнал. От Следствения комитет потвърдиха, че се е наложила евакуация на хиляди хора.

Установено е било, че мнозинството от обажданията е било направено от чужбина. Голяма част от предупрежденията за заплаха в различни обекти е идвала от Украйна. Сигнали е имало още от Белгия и Франция.

Не е имало потвърждение за нито един от сигналите. Подобни сигнали започнаха да се подават в страната още през миналата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 европеец

    14 27 Отговор
    Дръжте се здраво за Туркия и не плачете.

    Коментиран от #8

  • 3 Meganoob BG

    54 10 Отговор
    Ха разбрахте ли сега, руснаците били много лоши хора, а иначе украинците в момента се държат като същински терористи. Едно време САЩ и Англия като бомбардират България, пускат бомбите и стрелят по мирното население за да може причиненият терор да накара България да капитулира и въпреки това Осама бил този който измислил тероризма.
  • 4 Бай хой

    38 6 Отговор
    На това не се ли казваше телефонен тероризъм?
  • 5 Насран русофил

    13 28 Отговор
    Не страхуйте се братушки, ей ся отивам в Украйна и ще минирам градинките в Киев. Ще си взема и снимка на Лавров за разхлабително!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Путин

    26 6 Отговор
    А вие докога ще ги търпите тия недоклатени педали???
  • 8 Барчо

    29 3 Отговор

    До коментар #2 от "европеец":

    Защо ми се струва, че хвалиш тероризма в една от разновидностите? Тероризма в каквато и да е форма трябва да бъде изкоренявана, дори и в такива случаи и ако укрите не искат да и се случи нещо подобно или която и да е държава би трябвало да се самосезира и вземе много твърди мерки. А не да злорадства, защото следващите може да са те или ние.
  • 9 Borislav Popov

    17 5 Отговор
    А аз си помислих че украинците са минирали границата като са ходили по естествена нужда там .
  • 10 Франц Кафка

    10 18 Отговор
    Който държи парите , той и държи властта ..
    А в Русия парите ги държат престъпниците ..
    А кой вярва на престъпници ..А ?
  • 11 мърморко

    0 5 Отговор
    пак се притопля манжата с нови подправки...
  • 12 КГБ Териер

    2 8 Отговор
    Комунизма е болест на душата, а ние комунистите я разнасяме сред нормалните хора в интернет пространството! Полейте ни с напалм и ни подпалете живи или ни оставете да си бръщолевиме глупостите и тъпизмите тука!
  • 13 Руските свине

    4 7 Отговор
    Постоянно лъжат и дезинформират. А най-ги бива да се правят на жертви!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания