Last news in Fakti

26 Февруари, 2019 22:29 3 797 24

Брифинг на Юнкер беше прекъснат от жена му

  • жан - клод юнкер-
  • брифинг-
  • съпруга

Колоритен случай от срещата между ЕС и Арабската лига

Брифинг на Юнкер беше прекъснат от жена му - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Срещата на върха Европейски съюз – Арабска лига в Египет положи основите на стратегическо партньорство в сферите на миграцията, сигурността и климатичните промени.

В разговорите на високо ниво се намеси и един неочакван лидер – съпругата на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, съобщи БТВ.

Телефонът на Юнкер започна да звъни настоятелно по време на една от пресконференциите на форума.

Председателят на Еврокомисията затваря на първото повикване и продължава изказването си, но следва второ настоятелно позвъняване каза: „Тук се налага да направя прекъсване, защото телефонът не спира. Благодаря ви. Ало... Беше обичайният заподозрян... жена ми”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 89864

    71 20 Отговор
    Отвратен съм от този. Той е срам и позор за Европа.

    Коментиран от #10, #12

  • 2 Коментар📝

    64 4 Отговор
    Юнкер,НАЗДРАВЕ🤗
  • 3 Цеко сифоня

    56 2 Отговор
    Ами проверява го жената, да не се е напил по-рано и пак да стане за резил.
  • 4 Кълвач

    44 2 Отговор
    Изкуфяла работа!
  • 5 Ишиас 42°

    40 5 Отговор
    Жена му Гюнтер ли се казва ?

    Коментиран от #6

  • 6 Иванов

    19 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ишиас 42°":

    Не, казва се Осман.
  • 7 Пълен напред към светлия комунизъм

    31 3 Отговор
    Не мога да разбера по какво се различават тези "лидери" на ЕС от бившите "лидери" на комунистическия режим като Брежнев, Живков и др. , които се целуваха уста в уста като откачени пдери. Въобще самият ЕС ми напомня по много показатели предишния режим. Отгоре на всичко приютиха и дадоха власт на всички бивши комунисти и настоящи социалисти. Еврогейски Съюз, пълна пародия на обединена Европа!

    Коментиран от #9, #13, #14

  • 8 Крумов

    25 2 Отговор
    Не грешиш-не само ти напомня,ами е много по-зле от бившите соц-лидери.
  • 9 стоян георгиев

    7 26 Отговор

    До коментар #7 от "Пълен напред към светлия комунизъм":

    нямат нищо общо с комунистическите изъдяци.нито по начина на избиране нито като хора нито като квалификация.при финансирането е същото.затова и резултатите са съвършенно различни.европеиския съюз е наи-доброто място за живот в света ,а комунистическия блок бе един коптор от които всеки нормален се опитваше да избяга.

    Коментиран от #15

  • 10 ÷Щолен÷

    13 13 Отговор

    До коментар #1 от "89864":

    Е от Медведев що не си отвратен ? Или не си виждал как го носят и го влачат Берлускони и други . Не искам от азиатци да дават тон за песен в Европа -марш в Индия !
  • 11 Анти седераст

    13 4 Отговор
    Лъжа! Сороз го е търсил.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Русонефил

    7 17 Отговор

    До коментар #7 от "Пълен напред към светлия комунизъм":

    Една от разликите е например, че Юнкер владее перфектно 3 езика, а бай ти Тошо не владееше и родния си език

    Коментиран от #16

  • 14 Русонефил

    9 14 Отговор

    До коментар #7 от "Пълен напред към светлия комунизъм":

    А втората разлика е, че при Тошо нямаше да можеш си дращиш свободно из нета, а утре заран ченгетата щяха да те навестят, както впрочем вече става в любимата ви Русия
  • 15 ариец

    18 2 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Да ти кажа,Стоянчо,пропагандата и са комунистите и на ЕС в момента звучи еднакво КУХО и дори кънти от празнота,по същия начин звучеше пропагандата през 80-те години,когато бях младеж имах шанса да "попия" от нея,а сега попивам пак,но този път идва откъм ЕС,преди 30-тина години никой до последно не вярваше,че този строй ще падне,а той се сгромоляса за дни,седмици,сега е същото,абсолютно!

    Коментиран от #22

  • 16 ариец

    19 7 Отговор

    До коментар #13 от "Русонефил":

    Бай Тошо може да не владееше три езика,но тоя като ги владее и какво - пак става за резил,но пред света,време му е за пенсия,и то отдавна,и Туск доскоро не можеше да отлепи и дума английски.За разлика от Юнкер Бай ти Тошо владееше добре две стада говеда и едно стадо българи,иам такива,които и сега го богословят,а други тепърва ще почнат когато видят историята от дистанцията на времето,сред тях ще си и ти,помни ми думата!

    Коментиран от #23

  • 17 Този ТАШК

    4 2 Отговор
    Е капитана на Кораба на ЕС ?! Ко прайм ?!
  • 18 3333

    4 1 Отговор
    Тия оядени чиновници не си ли намалят заплатите в най скоро време ще ядат дървото. Да не си мислят, че са много на далеко и на високо.
  • 19 ГАЛЕВ

    3 0 Отговор
    НА ПИЯНИЦАТА ИЗКУФЕЛ ДРЪТЛЯК ЮНКЕР -ЖЕНА МУ СЕ Е ОБАДИЛА И Е БИЛА ПИЯНА КАТО НЕГО И ИЗКУФЕЛА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО И ГО Е ПОПИТАЛА-А БЕ КЪДЕ Е БАТКО??

    Коментиран от #20

  • 20 СВЪРШИЛА И ВОДКАТА НЪ ЖИНА МУ

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "ГАЛЕВ":

    И ГУ ПРАЩА ДА И КУПИ...
  • 21 Jack Bauer

    3 0 Отговор
    Е сега разбрахте ли кой е Началника на началника!?
  • 22 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "ариец":

    ква пропаганда бе убавец?в ес има сигурно сто течения.едно пропагандира орбан ,друго туск ,трето меи ,четвърто меркел...освен това всеки има мнение и без проблеми го споделя в социалните мрежи.ква пропаганда?през 80 те години само за виц срещу властта щеше да имаш проблеми издаден от баща си или брат си,да не говорим за твое мнение споделяно публично пред хората различно от това на живков.през 80 години ти нямаше право да се подстрижеш различно бе убавецо.сега може да псуваш премиера или да напуснеш страната ако тук не ти оттърва.или те е хванала склерозата или си роден доста по късно явно щото не виждам как може дори да сравняваш ситуацията?и преди 30 години и сега соцносталгиците чакахте да се разпадне капитализма,но неочаквано се разпадна комунизма.същото сега ще се случи с империята на другаря путин,но вие и вашите наследници ще продължите да ревете против европа и сащ ,щото тва ви е вече като генетичен код,въпреки че напълно осъзнавате преимуществата на западната цивилизация .

    Коментиран от #24

  • 23 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "ариец":

    така така баи тошо е номер едно нали?за теб сигурно е такъв предвид асоциацията ти че си говедо ,но за хората изучаващи периода и хората виждащи нещата в дълбочина,баи ти тошо е един селски идиот.един от наи-тъпите и некадърни ръководители в източна европа.напълно необразован и прост,сервилен към господрите в кремъл и неадекватен в политическата и икономичсеска ситуация по негово време.политиката му на индустриализация ни закопа за десетки години,а демогравската му такава ни докара сегашния срив.за теб обаче тои е герои ,а и за много други неадаптиращи се в демокрацията.затова и резултатите са налице.последни в европа по всичко положително и първи по всичко негативно.лошото е че разликите между нас и предпоследните значително се увеличават.румънците ни отвяха като спрели и вече са почти с двоини икономически резултати,но тук се продължава да се чака баи ти тошо идиота!
  • 24 ариец

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    Момче младо,Стоянчо,ти пак си бил тук...Виж ме - пиша по един -два коментара,не си прекарвам деня тук,нито пък съм искал някога да го правя,на средна възраст съм,имам си семейство,на което отделям значително повече време,утвърден съм и в работата си,работя предимно с чужденци - западноевропейци предимно,по-слабо източноевропейци,понякога и с българи,така че демокрацията никак не ми е чужда,адаптиран съм отдавна,и тъкмо защото съм адаптиран започвам да поглеждам от другата страна,поне се опитвам де.Въобще не искам да знам за теченията на Туск,Орбан,Мей или Меркел,на тях това им е работата - да създават течения и да превръщат европарламента в бърборителница,която никой да не иска да слуша,защото само пилеят време,пък накрая става това,което искат американците. Резултата е доста кух за нас,за другите там с теченията може да има нещо,но за нас няма,все си е тая,все си е мизерия,все нелепост! Другите държави са далеч,защото са в централна или западна ервопа просто,при тях е друго! Но тук е доста кухо,дори работна ръка вече нямаме.Втория ти коментар просто спрях да го чета на втория ред като ме нарече ГОВЕДО! Нима толкова държиш да спра да пиша? Ясно е - нямаш аргументи затова обиждаш!НЕ ГО ПРАВИ ПОВЕЧЕ! От мен да знаеш -ако я нямаше индустриализацията навремето твоите мили родители щеше да си стоят на село и да копаят на нивата с опърпаните си мотики,сега и ТИ щеше да правиш същото,не да ходиш на училище ,да се образоваш ,да си купиш компютър и да сееш небивали