Last news in Fakti

4 Март, 2019 14:08 1 991 3

ЕС разследва кражби на пари в Киев

  • украйна

Съветът на ЕС удължава с една година санкциите за присвояване на средства от украинския бюджет

ЕС разследва кражби на пари в Киев - 1
Снимка: Shutterstock

Съветът на ЕС съобщи, че е удължил до 6 март догодина запора на имущество за 12 души, определени като отговорни за присвояването на украински държавни финансови средства или за злоупотреба със служебно положение.

От списъка с ограничителните мерки е отпаднало едно име, се посочва в съобщението, без да се уточняват нито името, нито причините за това решение.

Съветът прие първоначално тези санкции през 2014 г. и оттогава ги подновява всяка година.

Отбелязва се, че включените в списъка са причинили загуби на украински бюджетни средства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отчет

    18 0 Отговор
    Е та Украйна още не е в ЕС - какви запори, като там се краде, не в техните държави ) ЕС го играе като САЩ, а то в украйна няма човек, които да не краде ... с пъти е по-разпространено и от Балканите.
  • 2 Kcaniba

    14 2 Отговор
    Въй , ма ко стана сега!??
    Сл 5 години крадене и тотал корапин в бандерия, ЕС разбрало....
    Няма и след 50 години, Европа ще разбере за гражданската война в бандерия, за милиони реприсирани по езикови и национален признак, стотици изгорени и хиляди избити и гнили в затворите, за нацистките банди, депутати и министри!!!
  • 3 А стига бе

    6 0 Отговор
    Де са соросоидите-??? А оня идиот "слава украина" що мълчи като ....
Новини по държави: