Last news in Fakti

13 Март, 2019 19:52 2 331 17

ЦРУ участвали в атака срещу посолство на КНДР

  • северна корея-
  • цру-
  • испания

Нападението е станало срещу посолство в Мадрид

ЦРУ участвали в атака срещу посолство на КНДР - 1
Снимка: Shutterstock

Агенти на ЦРУ са участвали в атака срещу посолството на Северна Корея в Мадрид, съобщи El Pais.

През миналия месец 10 нападатели нахлуха в посолството. Смята се, че поне двама от тях са били свързани с ЦРУ.

Нападателите дори са взели за заложник един от служителите на посолството. Жена обаче е успяла да задейства алармата и те избягали.

Полицията вече е проверила записите на камерите и са разпитали служителите на посолството. Повечето нападатели са били корейци.

Испанската полиция е повдигнала въпроса пред ЦРУ. От там са отрекли да имат участие в атаката, но според източници те не са дали много убедително обяснение.

Припомня се, че главният преговарящ със САЩ от страна на Северна Корея до миналата година беше служител в посолството в Мадрид. Смята се, че нападателите са търсели информация именно за него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    42 2 Отговор
    Тия са много зле ...вече само на соросоидите не им е ясно ,че САЩ са до тук...

    Коментиран от #11

  • 2 НКВД

    34 1 Отговор
    Не ме изненадва
  • 3 Бачо Киро

    35 0 Отговор
    В туй цру отдавна трябваше да има уволнения, защото от доста време се излагат като кифладжии...

    Коментиран от #7

  • 4 ****

    31 1 Отговор
    Тези от както са станали държава,само с мизерии се занимават срещу останалите страни,но тл от престъпници какво може да очаква човек.
  • 5 боцмана

    30 1 Отговор
    ЦРУ за краварчетата са като Цветан Цветанов за ГЕРБ.
  • 6 СССРБарета

    33 0 Отговор
    Не е възможно американците никога не се мешат във вътрешните работи на никоя страна само те страдат от чужди вмешателства във вътрешните им работи! Те са изключително миролюбива и никому немислеща лошото нация вервайте ми!
  • 7 Обективно

    30 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бачо Киро":

    А АКО СЕВЕРНА КОРЕЯ БЕ НАПАДНАЛА USA
    посолството ??? Трета световна война ???
    ама щом " демократите" нападат значи може !
  • 8 Гост

    23 0 Отговор
    Нещо не чувам вой.А защо никой не говори за санкции.Интересно какво ли е написало по въпроса шарли ебдо.А Дойче в кавички веле какво ли мислят.Ааа забравих да кажа те са една и съща собственост.Интересно на кого.И мисля че майчиният му език не е английски.А сега де.
  • 9 Kcaniba

    16 0 Отговор
    иперията на злото фащ!!!

    Коментиран от #13

  • 10 ТОЧКАТА

    14 0 Отговор
    кЪде са джендърите сороски??????Все пак е новина за плюене.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 filo

    0 3 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    А дано, ама надали.
  • 14 Batushka

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "filo":

    Боклук, боклук ама 17 плюса пък ти сам си сам плюсирал... ХАХАХАХАХ....ахмаци като тебе са същите дето едно време викаха да живей ...
  • 15 Барчо

    12 0 Отговор
    Ааааааа, сетихте се да напишете за тази новина. Само че удобно забравяте да допишете, че тази брилянтно проведена "военна операция" от неслучайни изпълнители е по времето на преговорите между Тръмп и Ким. Също така са "иззети" всички хард дискове барабар с компютрите и лаптопите. Предполага се, че това е и най-натежалата причина за провалянето на преговорите, след като Ким е информиран за случката. Явно някой има голям интерес да няма договорености за мир между Тръмп и Ким, но това не е самия Тръмп. Със сигурност е неприятно изненадан и може би заради това, няма да има повече преговори. Забелязахте ли, че ден два след това са възстановени всички ядрени и други проекти на СК????!??!?? В момента в Америка няма единна власт. Всяка служба си прави нейната си политика и в края на краищата общата картина излиза "цапаница". Един от политиците беше казал, че е опасно да воюваш с Америка, но е по-опасно тя да ти бъде приятел!!!!!!
  • 16 Барчо

    13 0 Отговор
    Америка се радва на всемирната любов. Показателното е посолствата. Във всички страни, където се намира американско посолство е като Форт Нокс. Затворени улици дори и за пешеходци, огради по три метра височина, камери, бойници, задължително имат техни професионални войници, дори да не с в униформа. От какво се притеснявате бе, братя американци? Спомня ли си някой как беше в България затворена улицата на тяхното посолство дори за пешеходци???
  • 17 Барчо

    3 0 Отговор
    Тръмпи направо жив да го ожалиш. Сега разбрахте ли защо си тръгна набързо като попикано мушкато. Какво да кажеш за държава, която бойкотира собствения си президент. Той отива да договаря мир и да насади влияние над една държава, а собствените му служби му играят курвачката отзад. Явно неговата няма да стане, но все пак се държи мъжки на потъващия кораб. Нали е капитан и ще трябва да остане до края.
Новини по държави: