Last news in Fakti

25 Март, 2019 17:00 3 245 7

Тръмп тържествува

  • сащ-
  • доклад-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ няма възражения срещу публикуването на пълния доклад на специалния прокурор

Тръмп тържествува - 1
снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп няма възражения за публикуването на пълния доклад на специалния прокурор Робърт Мълър. Това обяви говорителят на Белия дом Сара Сандърс, цитирана от NBC.

Докладът излезе през вчерашния ден. Според него няма доказателства, които да уличават Тръмп в сговор с Русия или във възпрепятстване на разследването.

Председателят на Камарата на представителите Нанси Пелоси и лидерът на малцинството в Сенага Чък Шумър вече поискаха пълния доклад. На този етап той не е бил четен от хора, извън министерството на правосъдието.

Според Пелоси и Шумър, които са водещи фигури в Демократическата партия, представените части от доклада не дават достатъчно яснота по случая.

Тръмп вече определи доклада като пълно оневиняване. Според експерти това дава в ръцете му силен коз за предстоящата предизборна кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къде си Чичо

    6 6 Отговор
    След като се наведе на AIPAC и Ротшилдите и амбициите им да съборят Ал Aкса и построят на нейно място Трети Еврейски Храм...
  • 2 ринг свободен

    9 2 Отговор
    А сЯ Тръмпи,мятай вече Ердоган.Време му е.
  • 3 Киро

    5 11 Отговор
    Тръмп е руски агент ама не го хванаха и е доволен дядка.
  • 4 Иво

    2 9 Отговор
    Изкукуригал шут!
  • 5 Ссср

    15 1 Отговор
    На американците чавка им е изпила мозъците. Дъртата вещица Клинтън не можа да превъзмогне поражението и се привижда Путин. Нашите тролове и смешника плевньо не могат да да спят от злоба и все това си говорят. Жалкото е че им обръщат внимание а не ги затворят в някоя клиника.
  • 6 среднощен

    12 0 Отговор
    "Излезе попътен вятър"..! Напред към втори мандат на Тръмп.
  • 7 мнение

    17 0 Отговор
    Свършиха джендърските фантазии на "демократичната" клика....