Тема: Украйна

2 Април, 2019 06:02 1 607 5

Зеленски готов да ходи на работа с колело

  • владимир зеленски-
  • колело-
  • украйна

Той смята, че това е възможно, ако стане президент

Зеленски готов да ходи на работа с колело - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кандидатът за президент на Украйна Владимир Зеленски обяви, че е готов да ходи на работа с колело, ако спечели изборите, съобщи ТАСС.

„Защо да не ходя на работа с колело? Това е удобно. Охрана ми не одобрява тази идея. Притесняват се за сигурността ми. Аз обаче мога да го направя“, заяви Зеленски.

Зеленски нашумя с ролята си в сериала „Слуга на народа“. В него той играе президент, който ходи на работа с велосипед или градския транспорт.

Зеленски спечели убедително първия кръг на президентската надпревара. Предстои му да се яви на балотаж с действащия президент Петро Порошенко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гладна Турция

    14 4 Отговор
    Много добра идея за Ердоган и алчната Емине. Стига с богатства, скъпи дрехи, злато, дворци, яхти и добър живот. От сега нататък Турция ще бъде гладна. Трябва да прояви съчувствие към хората.. Да започне да използва метрото в Анкара. Надявам се, Анкара да има метро а криминалното семейство да не изяде и парите за него.
  • 2 Румяна Костова

    15 0 Отговор
    Зеленски и екипът му имаха перфектна предизборна кампания, все пак човекът е актьор и знае как да направи добър спектакъл. Тук, обаче, с колелото се оля малко.Разбира се, че няма да го осъществи, той бърка украинска действителност със снимачната площадка, но младите ще се изкефят на това му намерение.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Яде Ита

    4 0 Отговор
    ЩОМ те е избрал НАРОДА, а не гнусо-политческите лостове на меценатите, олигарсите и мутртие, може да те носят на конче )))
Новини по държави: