Last news in Fakti

14 Април, 2019 10:50 19 379 182

Русия с адекватен отговор на НАТО в Черно море

  • русия-
  • нато-
  • черно море-
  • военни
Русия с адекватен отговор на НАТО в Черно море - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

„Еднозначно негативно”. Това е отношението на Русия към активността, която се наблюдава от страна на НАТО в Черно море. „Активността в Черноморския регион не добавя сигурност. Тя само подкопава регионалната стабилност. Ще предприемем всички необходими мерки, за да неутрализираме заплахите, свързани с повишената активност на НАТО в този регион”, заместник-външният министър Александър Грушко.

Русия ще продължи да следи внимателно военното планиране на НАТО в Черноморския регион и по съответен начин ще реагира на действията на Алианса. „Дълбоко убедени сме, че сигурността в Черно море трябва да се осигури преди всичко чрез сътрудничеството между причерноморските държави. Всички необходими инструменти за това са налице“, каза Грушко.

Последните месеци се наблюдава засилено присъствие на части на НАТО в Черно море. В периода 9-13 април тази година се проведе учението „Морски щит – 2019”. В него участие взеха освен България, САЩ, Гърция, Канада, Холандия, Румъния и Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    282 36 Отговор
    Какъв дирят фащ в акваторията на Черно море!??
    Янки - вън!!
    Пендосите дестабилизират Балканите и Черноморссият регион!!!

    Коментиран от #6, #16, #176

  • 2 Mорук

    155 24 Отговор
    Ооф аман бе ше ни избият рибата тез ,и тази година рибата ше поскъпне ,вашата кожа мръсна ,отивайте там на диомедите да си ги мерите
  • 3 барбун

    33 121 Отговор
    Не се притеснявайте, ще следят внимателно и... ще свикнат.
  • 4 СссереМ

    30 73 Отговор
    Абе кви са тия талибани с тези бради,и тази сбирщина ми била армия.

    Коментиран от #7, #25, #63, #145, #152, #181

  • 5 onq s konq

    33 188 Отговор
    Е затва купуваме американски самолети-ЗА ДА ЗАСВИДЕТЕЛСТВАМЕ УВАЖЕНИЕТО СИ КЪМ САЩ,защото ЕДИНСТВЕНО ТЕ а не Европа МОГАТ ДА НИ ОПАЗЯТ ОТ РАЗБЕСНЯЛАТА СЕ РУСИЯ.

    Коментиран от #100, #172

  • 6 русия е джудже

    23 160 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Най-големите гости в Черно море са руските джуджета.

    Коментиран от #9, #178

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Честен човек

    27 118 Отговор
    А какво търси сибирското джудже във Венецуела ? Зер ,може да изпрати някой "ансамбль честушек " с ТУ--160 !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българин

    161 28 Отговор
    Слава на Путин и българо-руската дружба!

    Коментиран от #15

  • 11 Гоуст

    124 12 Отговор
    Историята се повтаря на всеки век! Да се готви Вашингтон!!!
  • 12 ми то така кат стане

    28 111 Отговор
    руснака му се занижи много стандарта и ще продължава да му се занижава докато не се научи. Да си карат ладите таралясани да си прават попарата от хляб и водка да ядът картошки на воля и да си харчат обеднелата рубла която и в собствената им държава няма стойност Избройте ми държави в който червените некадърници са донесли просперитет та те в собствената си държава немогат да го сторят тръгнали дригите да облагодетелстват аххахаахаххах

    Коментиран от #14, #83

  • 13 стоян

    25 112 Отговор
    Голям страх ги тресе руснаците щом постоянно следят 5 кораба и 1500 войника участващи в тия учения
  • 14 Бай хой

    100 14 Отговор

    До коментар #12 от "ми то така кат стане":

    То твоя стандарт много се завиши. Дрехи секънхенд, храни бракувани на запад, пенсии в пъти по малки от гевропейските, управлява те гербава тиква.
  • 15 мършиииииииии

    27 92 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Каква дружба бе съставена, от червени комунета, къде живеят с блянове и мечти за проваления им строй, този същия строй който работеха като кучета за червените, за 150 лева пенсия.Набий си го в главендара, че българина никога няма да иска да зареже богатия запад, за сметка на въшливия ви комунизъм, само едни убийства и един недоимък от вас друго нищо.Що мълчите за новите статистики където се казва, че България сега пройзвежда повече отколкото по времето на комунизма.Кат ти е много кеф, заминавай си в рашастанската губерния, ако си дебел, тва със сигурност ще ти помогне хахаххахха

    Коментиран от #17, #146

  • 16 Rado

    42 21 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Не САЩ е в Черно море а НАТО. Има разлика. Както и не НАТО е в Сирия а САЩ.

    Коментиран от #23, #45

  • 17 Инженер

    88 11 Отговор

    До коментар #15 от "мършиииииииии":

    Не знам чия статистика четеш, но наскоро Томислав Дончев сподели свои мисли за изчерпания икономически модел в България. Имаше предвид, че не става само с търговия (Метро, Кауфланд, Лидъл и т. н), финансови услуги (от чужди банки) и добив на природни изкопаеми (разбирай продажба на суровини). Крайно време било тук да произвеждаме продукти с висока принадена стойност. В средата на 80-те години България беше на 26-то място в света по БВП и тази оценка не е наша, а на сегашните ни съюзници. На кое място сме сега, след като имаме такъв огромен напредък според теб? Какво произвеждаме?

    Коментиран от #19, #20, #155, #156

  • 18 Боже

    14 59 Отговор
    Трябва да си доста прост за да си мислиш, че организация като Нато ще тръгне да те атакува.

    Коментиран от #119

  • 19 Факти

    16 71 Отговор

    До коментар #17 от "Инженер":

    Една трета от целия ни износ е високотехнологична продукция което никак не е зле въпреки постоянния саботаж от страна на червената интернационална БългароАзиатска мафия

    Коментиран от #24, #27, #67

  • 20 факти

    12 69 Отговор

    До коментар #17 от "Инженер":

    Ами проста математика бе, към 80-те сме били около 10 милиона който работеха задължително.По малко пенсионери повече данъкоплатци, за тва сме били по напред.Ами то неможе хората да ти работят до припадък, да испълняват норми и петилетки от понеделник до петък, и в събота да ти работят бесплатно като чистачи на ленинските съботи. Колко време мислиш, че се поддържа тоя строй така. Ами естествено, че комунизма беше обречен.На 26 място сме били по незнам си кво си, хвали ми го това 26 място, ако сме се задържали десетилетия напред, ако не сме се задържали значи има нещо гнило и неефективно, неработещо в този строй и то това се доказа като се разпадна.

    Коментиран от #26, #141

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Borislav Popov

    39 4 Отговор
    Това лято се очаква небивал цъфтеж на планктона в Черно море ! Не се препоръчва консумацията на миди и някои други морски дарове !
  • 23 Пешо

    52 10 Отговор

    До коментар #16 от "Rado":

    На този етап разлика между говедата и НАТО почти няма, тъй като ФАЩ се налагат на останалите членове. Ако има дори леки възражения следват натиск, санкции и атака с НПО - та на правителството, което защитава собствена позиция и интерес.
  • 24 Инженер

    50 6 Отговор

    До коментар #19 от "Факти":

    Какво включва високотехнологичния ни износ? Изделия за авиацията, космически технологии, нещо за металургията, за енергетиката (напр. ядрена), високоскоростни влакове, високотехнологични (точни) оръжия, биотехнологии, медицинска техника, лекарства, компютри, автомобили? Можем да направим една бърза справка с официално декларираните приоритети за развитие на немската икономика, за да не пропуснем нещо. Ако наистина имаме една трета високотехнологично производство, защо всички работодателски организации каканижат в хор за ниската производителност на труда в нашата Родина? Високи технологии, ниска производителност, ниски заплати?

    Коментиран от #29

  • 25 Borislav Popov

    33 3 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    А на снимката на алианса - ония защо са боядисани като индианци ?!!
  • 26 Иван Гешев

    56 7 Отговор

    До коментар #20 от "факти":

    Пак се правиш на луд и пропускаш плана РАНЪТ с които се унищожиха нашите предприятия и пазарите им бяха откраднати от краварника.

    Коментиран от #31, #68

  • 27 Borislav Popov

    46 5 Отговор

    До коментар #19 от "Факти":

    Я изброй да видиме какво точно изнасяме ??? Високоинтелектуални кабели за автомобили ?
  • 28 Borislav Popov

    58 6 Отговор
    Я дай пак ???!!! Едно време се работеше 5 дена по 8 часа ! 1 Ленински съботник и един Димитровски !! И бяха свързани с почистването на районите около жилищата ! Сега пълно с боклуци на всякъде и се работи по възможност 7 дена в седмицата !

    Коментиран от #41

  • 29 тоз пък

    9 48 Отговор

    До коментар #24 от "Инженер":

    О то па щото голямата пройзводителност на червените некадърници не познаваше граници.Бетон само за големите строежи,работиш 3 месеца за да си позволиш една скапана ютия в цум, автомобил минимум 15 до 25 години, телевизор, имаш парите но нямаше от къде да се купи, все нормални битови неща, който на запад имаше за нормалния човек.Ако много ми хвалиш комунизма беш в венецуела, ама си направи повече дупки на колана.

    Коментиран от #30, #32

  • 30 Borislav Popov

    49 6 Отговор

    До коментар #29 от "тоз пък":

    Сега колко години чакаш за нов автомобил ? Или май няма да доживееш да си го купиш ??? Едно време се внасяха 118 000 хил нови автомобила годишно и се продаваха на момента ! Колко нови автомобила се продават сега на година ? Като се има предвид че 3/4 отиват за държавни учреждения , банки , пенсионни фондове , фирми - и 1/4 за частни лица !!!

    Коментиран от #34

  • 31 а ся де

    12 26 Отговор

    До коментар #26 от "Иван Гешев":

    вия се правите на луди кой ще ви работи в тия заводи след като напуснаха над 3 милиона българи бе да не са луди пак да работят за ганйо на мижави заплати ами естествено че избраха запада тия заводи си бяха обречени още в самото начало на прехода на крадливия ганйо ранът му е виновен че всички ДС ченгета и номенклатури червени раздадоха парите на народа в куфарчета

    Коментиран от #33, #48

  • 32 Borislav Popov

    33 5 Отговор

    До коментар #29 от "тоз пък":

    За производителност няма какво да говорим ! В топ 3 в света при мотокари и електрокари . В топ 5 в света при производство на електромотори ! На едно от първите места по производство на компютри ! В България работят общо 30 завода за електроника !

    Коментиран от #35

  • 33 Borislav Popov

    31 7 Отговор

    До коментар #31 от "а ся де":

    Колко човека познаваш с пари в куфарчета ?? А я провери колко са кредитните милионери примерно от 1990 до 2000 година - при управлението на СДС !

    Коментиран от #36

  • 34 попов борислав

    8 42 Отговор

    До коментар #30 от "Borislav Popov":

    Сега да виждаш масово по улиците стари съвецки кочини. Виждаш автомобили много по добри от руския гълабарник, който българина кара следователно може да си позволи.Ти още малко ще ме убедиш да заживея в матушка рус бе.

    Коментиран от #37

  • 35 попов борислав

    8 32 Отговор

    До коментар #32 от "Borislav Popov":

    И какво стана българите плюха на тия заводчета напуснаха строя в който им писна да живеят под диктат и заработиха на запад за по високи заплати то и в русия има такива заводи иди работи там за неколко копейки на месец ама иначе философ го даваш

    Коментиран от #39

  • 36 попов борислав

    8 26 Отговор

    До коментар #33 от "Borislav Popov":

    Е й винаги съм твърдял че ганчо е крадлив и в кво всъщност искаш да ме убедиш да гласувам за БЦП ли кво истината е че строя се распадна и червения луканов и ДС който имаха власт държаха властта по време на тия кражби
  • 37 Borislav Popov

    34 7 Отговор

    До коментар #34 от "попов борислав":

    Не - виждам стари германски и френски кочини ! Изгнили , пушещи, неотговарящи на никакви изисквания ! Само погледни бусовете разнасящи хляб и закуски и тия от складовете за хранителни стоки ! Направо ще се разпаднат всеки момент ! как ги минават на преглед ??!!

    Коментиран от #44, #46

  • 38 Коментатор

    8 31 Отговор
    Руснаците защо си мислят, че Черно море е тяхно?

    Коментиран от #157

  • 39 Borislav Popov

    37 6 Отговор

    До коментар #35 от "попов борислав":

    И защо избягаха на запад бе ? 30 години демокрация ! Само мед и масло !!! Или заминаха щото демокрацията ги остави без работа и с мижави заплати ! Че тук още се работи за 200-300 € и то демократични !!!

    Коментиран от #42

  • 40 Borislav Popov

    32 7 Отговор
    Не бе - гласувай си за герб . ЦЦ му трябват още 2-3 апартамента !
  • 41 попов борислав

    9 29 Отговор

    До коментар #28 от "Borislav Popov":

    червените любители на алкохола кога ще разберете че бесплатно да се работи за ползу роду е вредно за нас работниците и мноого добре за вас комунягите като си толкова работлив да те гонят норми и петилетки работи 5 дена в седмицата а на 6 тия отивай целогодишно да чистиш дай пример

    Коментиран от #43

  • 42 попов борислав

    7 26 Отговор

    До коментар #39 от "Borislav Popov":

    ти се радвай че българите са в пъти по добре на запад а не в мамашати раша а тука пак добре че има и заплати щото ако чакахме на русия след промените та до сега още щяхме да си караме на одеколон

    Коментиран от #47

  • 43 Borislav Popov

    29 6 Отговор

    До коментар #41 от "попов борислав":

    А сега работиш почти за без пари всеки божи ден ! И то по 10-12 часа !

    Коментиран от #49

  • 44 попов борислав

    6 21 Отговор

    До коментар #37 от "Borislav Popov":

    не стига че и тва има та да ти карат закуски и хляб ако не са и те ладите как са антики за нищо не стават ша маваш пеш като изоглавен дай ми марка руски бус зиловете много по малко пушат нали
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Крали Марко

    29 5 Отговор

    До коментар #37 от "Borislav Popov":

    Б. П. не можеш да убедиш глупака . Остави ги да грухтят и плюскат демоеврогейски гмонитроцианидни фуражи и да се захласват по сапунки и тъподемократични забавителни предавания ! Нека смучат говежд. к.р.ставица. Сигурно са млади зомбирани акнетролове ! От мен имаш 111+
  • 47 Borislav Popov

    29 4 Отговор

    До коментар #42 от "попов борислав":

    И на кое точно трябва да се раздам ? Че най големите западни инвеститори са всъщност българските сезонни работници ?? Дето бачкат при мизерни условия по 12 часа на ден в Англия , Германия ,Испания ,Гърция и др???

    Коментиран от #50

  • 48 Барчо

    37 8 Отговор

    До коментар #31 от "а ся де":

    Всички се правите на луди!!! Въртите нещата в един омагьосан кръг, а нещата са елементарни. Загубихме руския пазар, щото се обърнахме към братята американци. След като загубихме пазара, няма нужда от заводи, които да произвеждат стоки да стоят в склада. Също така и селскостопанската продукция да остане непродадена и бракувана. След като няма промишленост и селско стопанство хората остават без работа и започват да си търсят хляба в чужбина. Вчера оповестиха, че вече сме под 7 милиона. И това е с нашите българи, които са в чужбина и се водят български граждани, но на практика са невъзвращенци, защото никога няма да се върнат тук. Населението живущо постоянно на територията на България е не повече от 4 милиона. От 1989 г до 2015 г са изтрити от картата 164 села, като в други 564 живеят под 10 човека. От тези 564 до 2001 г са заличени още 38 населени места. Не знам кой нормален човек ще каже, че сега България е райско място за българина. Аз си мисля, че на 10 ноември се организира началото на убийството на българската нация и от горните показатели това е фактическото състояние.

    Коментиран от #72, #148, #150, #175

  • 49 попов борислав

    8 27 Отговор

    До коментар #43 от "Borislav Popov":

    те затва руснаци и украинци и от бившите съвецки републики са обслужващ персонал по морето и бачкат не по 12 ами по 15 часа и пак се връщат на другата година щото комунизма им изгради светло бъдеще хахахах.Аз за мен съм си добре бачкам си в чужбина и тук си харча парите съветвам те и ти да правиш така защото живота ше ти мине в кланяне на един некадърен строй и после ще съжаляваш.Не може за мотокарист в австрия да ми плащат 14 евро на час а тука където на скръндзата ганйо му правим по 15 бона на седмица да ми дава 3 лева на час ай сиктир по добре че го има запада живея си живота и не ми пука ако още тука беше комунизъм нямаше да имам избор щях да се скъсвам от работа за бес пари не мерси

    Коментиран от #51

  • 50 попов борислав

    9 21 Отговор

    До коментар #47 от "Borislav Popov":

    бачкат ама поне си ореждат живота, аз не виждам алтернатива в русия или в комунистическа държава

    Коментиран от #52, #69

  • 51 Borislav Popov

    23 6 Отговор

    До коментар #49 от "попов борислав":

    Къде бачкат руснаци сезонно на нашето море ? Я дай пример да видим ?!! То за това ли си накупиха имоти по нашето Черноморие - щото са бедни , а ти не можеш да си го позволиш ?!! Имаш ли имот на морето ? А на някое друго море ?

    Коментиран от #53, #54, #160

  • 52 Borislav Popov

    27 6 Отговор

    До коментар #50 от "попов борислав":

    Колко процента са си уредили живота ? Изоставиха си къщите за да мизеруват в чужбина ! Кой нормален човек ще си изостави къщата ? Цели села заминаха да бачкат като сезонни работници ! А уж сме в ЕС - клуба на богатите !!...
    .....Най бедните сме в целия ЕС и в половината свят ! Половината Африкански държави са преди нас !!!

    Коментиран от #55, #64

  • 53 попов борислав

    8 21 Отговор

    До коментар #51 от "Borislav Popov":

    ами купили са си като са продали жилището в москве щото там живота им е песен и са дошли тука при лошия строй в тубата нагледно има видеа с наши агенций който набират руснячета даже се исказват че са и много доволни милите

    Коментиран от #65

  • 54 Доктор Ох Боли

    7 18 Отговор

    До коментар #51 от "Borislav Popov":

    ... ха хаха.... то ясно че си поразен от един вирус .... ама тиии.... знаеш ли рублата с колко падна .... знаеш ли изобщо какво означава това за руската икономика а?... ха хах.... ... и..... знаеш ли кои си купуват имоти тука?.... и.... са ги продават.... Руснаците ша ми хвали... ха хахах....

    Коментиран от #61

  • 55 попов борислав

    9 12 Отговор

    До коментар #52 от "Borislav Popov":

    да бе така мизерстват че за тва има истичане на мозъци и все повече емигранти към запада горките българи затва не искат да се връщат в изоставените си къщи защото мизерствали и работели за бес пари

    Коментиран от #62, #80

  • 56 европа ни гледа

    26 7 Отговор
    АМА НИЕ ЩО ЩЕМ, КАТО НЯМАМЕ ОПИНЦИ ДА ХОДИМ И СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ВСИЧКО В Е С И НАТО, А СМЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ ПРАВИМ НА БОСТАНСКИ ПЛАШИЛА И ТО СРЕЩУ Р Ф? ВЪОБЩЕ ...ГОЛЯМ СРАМ! НИЕ ПРЕДИ И ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА НЕ СМЕ ПРАВИЛИ ПОДОБНИ ДЕМОНСТРАЦИИ НА РУСИЯ, А СЕГА КАТО НИЩО ЩЕ СИ ДОКАРАМЕ ХИПЕРЗВУКОВАТА ЯДРЕНА ЗИМА ИЛИ ЛЯТО - КОЙТО КАКТО ЩЕ ДА ГО РАЗБИРА! АМАН ОТ МАЛОУМНИ ПОЛИТИЦИ У НАС ... С ЛОПАТА, пардон с ФАНДРОМА ДА ГИ РИНЕШ И ПАК НЯМАТ СВЪРШВАНЕ! ТЪЙ Е КАТО ВСЕ НИ СЕ ПРЕДЛАГАТ И СИ ПИШАТ ПРОТОКОЛИТЕ ...ТЕ СА КАТО ОНЯ НА БАЛКАНА, НО ЛЕЖАЩИ И ПЪШКАЩИ ОТ ЗАКРЪГЛЕНОСТ... ОТ СПЕСТЕНИ ЗАКУСКИ, АПАРТАМЕНТНИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕРТОВЕ. И НЯМА НИКОГА ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ СЪС СТАРИ ... НОВ БАРДАК НЕ СТАВА, А?

    Коментиран от #59, #60

  • 57 Доктор Ох Боли

    5 14 Отговор
    .... тука една друга... ми говореше за ..... скандинавските републики... ха хахах.... и ....Турция ми хвали..... ха хахаха...... не си пият редовно хапчетата.....хах аха.....

    Коментиран от #58

  • 58 Бат Ваню

    3 6 Отговор

    До коментар #57 от "Доктор Ох Боли":

    .... ха хахаха... тя може същата да е..... ха хаха
  • 59 Доктор Ох Боли

    4 12 Отговор

    До коментар #56 от "европа ни гледа":

    ..... ха хахаха....аааа...... Алооооо...... ко са филмира ти уе?..... Кой прави демонстрации на Русия уе?... ха хаха..... Ко са обърка ти уе?.... ха хаха.....аааа...... Спри за миг.... почини си... ха хахаха.....
  • 60 Бат Ваню

    13 4 Отговор

    До коментар #56 от "европа ни гледа":

    ..... да върнеме соца викам аз...... кво си беше убаво преди..... На море ходихме сееееека година..... по две седмици!.... Не една!... Две!... ха хаха......
  • 61 Borislav Popov

    17 4 Отговор

    До коментар #54 от "Доктор Ох Боли":

    Не знам колко падна рублата - ама паунда се срина !!! Пиратите се запасяват като за световно !! Сякаш ще карат нова Световна война !

    Коментиран от #66

  • 62 Borislav Popov

    19 6 Отговор

    До коментар #55 от "попов борислав":

    Ами те това реално ни е износа за запада !! И пак да те питам - защо бягат младите като тук е демокрация и всичко е по мед и масло !!! Гледаш ли новини от няколко дни насам ?!! ЗАГИВАМЕ КАТО НАЦИЯ !!!
  • 63 хари

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Ами иди да ти се порадват НАТО-вските брикети тогава
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Borislav Popov

    16 6 Отговор

    До коментар #53 от "попов борислав":

    За руснаците това е второ жилище за почивка ! Ами продай си и ти гарсониерата и ходи в Палма де Майорка бе - кой ти пречи ?!! Нали си от клуба на богатите ??

    Коментиран от #77

  • 66 Доктор Ох Боли

    3 13 Отговор

    До коментар #61 от "Borislav Popov":

    .... викаш...... Русия може да не е добре..... ама ти се иска англичаните да са по-зле..... ха хахах....... Ти си у евросъза... нема са плашиш..... ха хахах.....
  • 67 Боби62

    19 2 Отговор

    До коментар #19 от "Факти":

    .......... ааааа тук ми стана много интересно !!! Наистина ще се почувствам горд БЪЛГАРИН щом изнасяме високо технологични и интелигентни технологии !!!! ............... НО ......... НО...........!!!!!!.........Факти ...... прости ми невежеството но какви точно интелигентни технологии изнасяме ........ аааа сетих се човешкия ресур може би имаш в предвид младите и кадърни БЪЛГАРИ .... които бюха прокудени от СВЯТАТА БЪЛГАРИЯ ..... от алчни амбициозни и безкруполни КОЖОДЕРИ - БИЗНЕСМЕНИ готови да продадат и майка си за пари ......... та за какви технологии иде реч ........?

    Коментиран от #75

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 хари

    15 3 Отговор

    До коментар #50 от "попов борислав":

    Ко да виждаш като дзъркелите ти по-далеч от гамбата ти не виждат
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Borislav Popov

    22 6 Отговор

    До коментар #64 от "Guest":

    Да бе - щото като бяхме с тях имаме АЕЦ , Кремиковци ,БГА Балкан , 2000 язовира , ТЕЦ- ве ,ВЕЦ-ве , 30 завода за електроника !! Произвеждахме бяла и черна техника ! Химическа и хранителновкусова промишленост ! Пет захарни завода , тютюнева промишленост ,фармацевтична промишленост,машиностроене и т.н ! Сега какво имаме ?!!

    Коментиран от #81

  • 72 мишо

    22 2 Отговор

    До коментар #48 от "Барчо":

    Да ти кажа ли защо бягат младите хора. Именно заради това, че като се опаричи началника, не мисли за работника купуват си по 2-3 коли скъпи почивки, къщи, имоти купуват, а през това време ме осигурява на минималната, дава ми мижитурска заплата, и му се свиди да ми купи маска да не дишам пръхоляка от триците а в същото време му пройзвеждам мебели, за около 100 хилядарки на месец, пари в подобряване, на оборудването, не влага.Е тва е манталитета на българина като се ояде.В Испания, може да работа в оранжерий, но поне знам, за какво работа.
  • 73 Генчо

    16 4 Отговор
    На глупаците е трудно да се обяснява че разпада на соца не беше през 1989г. а започна много по рано и то по вина на запада и най вече на САЩ които и сега командват парада. Първото което направи запада срещу нашата държава беше да измислят начин чрез диверсия и обучени хора от ЦРУ да надигнат мюсюлманите и да създадат малцинсвенна криза при която 300-400 хиляди изучени от държавата ни мюсюлмани отидоха да подпомагат икономиката и селското стопанство на Турция и това си беше наша грешка. За какви български турци ми говорим като Турция е основана като държава едва през 1923г. Може да са мюсюлмани но такива има по цял свят. Второто което ни сториха от запада още през 80 -те години и което никой не огласи беше да ни подставят под санкции и да принудят всички тогавашни наши западни партньори да спрат търговията си с нас и да развалят договорите си някой от тях за по 15-20 години. Наши стоки са печелели златни медали именно на западни изложения и това са били качествени платове, обувки и още много други наши стоки от земеделието и хранително-вкусовата промишленост. Когато нямаше къде да продаваме произведеното нямаше пари и за заплати и така започнахме да затъваме а следващият удар от страна на запада беше че забраниха да ни бъдат отпускани и всякакви заеми. Този удар не беше само по нас а по страните от целият соц. лагер като се водеше и студена война заради която се отделяха от бюджета огромни средства за въоръжение и армия. По времето когато се произвеждаха ла

    Коментиран от #102

  • 74 Borislav Popov

    7 3 Отговор

    До коментар #68 от "Кочината русия е на дъното !!!!":

    Хасковски - де ходиш бе ?
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 попов борислав

    5 12 Отговор

    До коментар #65 от "Borislav Popov":

    кво второ жилище бе за тва ли остават тука или го дават под наем за да ядът в москвето като се приберат

    Коментиран от #84, #85

  • 78 Крали Марко

    19 5 Отговор
    Мой близки хора живеят 27г в Австралия. Били са в много "развити"страни на екскурзии. Последно (март) бяха в К НАРОДНА Р за 10 дена....Действително са достигнали развития социализъм! Нямам време да напиша подробности. ОГРОМНА дезинформация има за истинския Китай! ! Цитирам близките си : "Ние (австрал.) сме 20 тина г. СЛЕД тях по социална политика, здравеопазване, инфраструктура, спорт, ЕКОЛОГИЯ, индустриализация .Във всички градове в които са били градски транспорт е САМО електрически. Такова нещо нито в Фащ, нито в з. Европа са виждали. ККП дава безлихвени заеми за екоел. коли, за жилище-за срок 30 г, ....
    Само за китайците 😣 Абсолютна сигурност по улиците и кварталите. Всички ж.,блокове са санирани и в различни цветове. М/у блокове пространства ЗЕЛЕНИНА И ДЕТСКИ ОГРОМНИ И ЧИСТИ ПЛОЩАДКИ....с интернет и чешмички Това са масовите пролетарски предградия !. Всички ползват САМО китайски смартфони и комуникации. Във АБСОЛЮТНО всичко бойкотират амер.и ю.корейците. голям проблем е обаче ако не си с местен . Всичко е написано само на китайски. Всички там говорят че Доньо трябвало вече да учи китайски ако не иска целите щати да говори китайски. Добре чеТяхна приятелка китайка ги е водила . Много още неща от комунизма са направили реалност за благото на обикновените хора....Да сте чули или видяли тези факти по уж демократични масмедии?! НЕ се харчат пари за простотии- нпр. многопартийна система за кражби, "демокрациии", нпоразузнавания и др.






    .
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Borislav Popov

    11 4 Отговор

    До коментар #55 от "попов борислав":

    Само дето не ми отговори - къде руснаците работят като сезонни работници в България ??!!!
  • 81 попов борислав

    5 12 Отговор

    До коментар #71 от "Borislav Popov":

    ма той народа неще да работи на ниските заплати в тъпите му комунистически заводи и напуска масово тоя пак си знае аец вец и тец едно и също си знае едно и също си бае

    Коментиран от #87

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Хаха

    17 5 Отговор

    До коментар #12 от "ми то така кат стане":

    Тоя виц не върви деди.световната банка си го пише покупателната способност в Русия е три пъти по висока от нашата и БВП по паритет на покупателната способност е 4.3 трлн.долара пети по големина в света.факт.освен това мятат дългове а имат ежегодно търг.излишък от 250 млрд.долара и валутно златни резерви 800 млрд.долара и бюджетен излишък .не ги мисли щото пак са изкупили всички летни почивки на тур.изложенията за сезон 2019.а и не ладите са им проблем,щото си имат 18 завода на най известните свет.производители на автомобили .а у нас нито един.

    Коментиран от #94

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Borislav Popov

    12 6 Отговор

    До коментар #77 от "попов борислав":

    И що да не го дават под наем като не живеят целогодишно тук ?!! Макар че по новините е точно обратно - голяма част живеят в затворени квартали и не ги дават под наем!! Въпреки всичко бай Ганьо/Европееца / ги разбива жилищата и краде !!

    Коментиран от #93

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 попов борислав

    5 11 Отговор
    Каде ли не виж клиповете в интернет колко са гладни като видат шведска маса за един банан ша се истрепат не е ли ти познато от времето на комунизма тва с бананите а казах ти в нета има клипове гледаи как български агенций ги набират като персонал линкове не мога да давам щото ми ги трият ако оше един път ме питаш официално те обявявям за прост

    Коментиран от #92, #106, #115

  • 89 Borislav Popov

    14 6 Отговор
    Бе какви комунистически заводи след 30 години демокрация !! Бе ти добре ли си ??? То комунистите дето строиха прохода на републиката с кирки и лопати и Димитровград - отдавна си заминаха !!! Останаха такива като тебе дето само от масата до тоалетната и обратно !
  • 90 Гост

    6 13 Отговор
    Много русофили боклуци пишат тука ей.

    Коментиран от #103

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Borislav Popov

    18 4 Отговор

    До коментар #88 от "попов борислав":

    Има такива работи - ама си объркал народностите ! Ходи на Съни бийч да видиш как млади пияни англичани се търкалят като прасета по улиците и се бият за твоята шведска маса !

    Коментиран от #98

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 хари

    7 4 Отговор

    До коментар #91 от "попов борислав":

    Недей недей че твоята таман слезе от набора

    Коментиран от #101

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 попов борислав

    6 11 Отговор

    До коментар #92 от "Borislav Popov":

    да бе сигурно съм объркал и милионите емигранти руснаци на запад
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Еретика

    16 5 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Не Русия се е разбесняла а именно САЩ.Чий чеп дирят на хиляди километри от Америка.Всички войни след ВСВ са започвали именно САЩ уж защитаван демокрацията а всъщност разширяват влиянието си а никой не им е искал помоща.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Крали Марко

    10 4 Отговор

    До коментар #73 от "Генчо":

    Неоповестения план "Анаконда" на цру, прочутата реч на а. дълес където признава че в директен сблъсък няма да сломят славяните а икономически -бавно ,
    задушаващо и с ОГРОМНА пропаганда в срок от 20 г (не успяха за толкова)
  • 103 хари

    6 2 Отговор

    До коментар #90 от "Гост":

    Малко сте продажната измет в България

    Коментиран от #105

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Само питам

    6 10 Отговор

    До коментар #103 от "хари":

    Коментара ти се отнася до русофилите национални предатели и безродници, нали?

    Коментиран от #111

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Грух

    15 5 Отговор
    Ф35 е най-тъпата и скъпа смешка на света
    Факт.
  • 108 Еретика

    7 3 Отговор

    До коментар #99 от "Guest":

    А бе дупедавец от коя кочина си излязъл.А да от кочината БКП а това значи кочината на комуниста Бойко Борисов и милиционера Цветан Цветанов наречена ГЕРБ.

    Коментиран от #110

  • 109 хари

    7 4 Отговор

    До коментар #101 от "попов борислав":

    Единствената ми грешка е че малко късно го извадих ама де да знам че и отзад ще хване,така се появи ТИ нехранимайко

    Коментиран от #113, #117

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ники

    2 13 Отговор
    Ахахахах та то Щата Калифорния, е по богат от необятната ви рус таваришите, само пият и малко пройзвеждат, зле сте, много сте зле.

    Коментиран от #171

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 хари

    5 1 Отговор

    До коментар #111 от "Ух мамати гнусна":

    Ей, и ти го усети че е педал нашто момче дето Само пита
  • 115 Крали Марко

    13 3 Отговор

    До коментар #88 от "попов борислав":

    Дженди, бъркаш хохоли, българимолдовци и др. с руснаците. Да нямаш интимни проблеми с някой руски богатир та така квичиш и пискаш срещу РУСИЯ !!! А!!?

    Коментиран от #120

  • 116 Колио

    14 4 Отговор
    Тук работят само украинци като бармани и сервитьори.Руснаците само си правят кефа.

    Коментиран от #122, #123

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Оня с коня

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Боже":

    Кажи го на сърбите, те ще ти повярват
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Сексопатолог

    5 15 Отговор

    До коментар #121 от "хари":

    Сексопатолог
    Русофилите постоянно говорят за еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е  връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия. Според изследователите индивиди величащи диктатори и авторитарни личност, всъщност са само формално хетеросексуални, а потиснатите им хомосексуални желания ги карат да бъдат яростни хомофоби.

    Коментиран от #127

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Българин

    30 6 Отговор
    Русия може да е всичко но на военна мощ е ненадмината.. Откъде на къде САЩ ще казва кой какво ще прави и може да има и то на собствена територия ?! Все едно да ида у вас и да кажа къде какво може да имате, какво да правите и кво може и кво не... А САЩ какво правят в чужди територии разрушавайки с оръжията си и тровейки земята и избивайки невинни като колонизират чужди държави за полезните изкопаеми.. Няма по голямо зло от САЩ и Русия не е цвете но се осъзнайте малко.. Никой не се интересува от вас и няма нищо по добре от това да си гледаш собствения интерес и да си сам.. Всеки само пропагандира и търси облагите от теб като те колонизира за да те граби а като станеш непотребен те зафърга разбит, беден, гладен и на предела на оцеляването.. А окажеш ли съпротив ще те смачка с мотива, че сте лош и опасен за света режим..Не забравяйте как Либия от красива арабска държава сега е руини и пустиня с глад и болести, нападната с мотивите, че имат химическо и биологично оръжие което не се намери и се оказа че нямат и, че не са лъгали.. Реално ги нападнаха за петрола които сега го добиват американски компании изнасайки го за САЩ.. Има милиони други примери дори по фрапиращи.. Но към кой си то този ти налага правилата и пропагандата.. Дори в учебниците не пише за бомбите над Хирошима.. Само се казва,че са пуснати над безлюден град за да стреснат врага като единствените загинали са 4 студента от сащ а всички знаеме истината но наще деца ще израстнат със пропаганда..

    Коментиран от #133

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 хари

    15 6 Отговор
    Русофоби ползвайте вибратор, вие ако имате гъз за чистене, аз нямам уй за цапане, чао парцали

    Коментиран от #143

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 попов борислав

    6 23 Отговор

    До коментар #135 от "хари":

    еи смотаняк ископан дай си адреса ако си некакъв мъж да дойдо до вас да ти направа още една дупка в гъза да сереш за слава на русия

    Коментиран от #138

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Хикс игрек

    10 4 Отговор

    До коментар #94 от "попов борислав":

    Виж в Гугъл снимки от Русия.. .една лада не видях!!! Тъпан
  • 141 Едо

    13 6 Отговор

    До коментар #20 от "факти":

    Ето някои факти: САЩ СА ОКОЛО 4%ОТ НАСЕЛЕНИЕТО, ПРОИЗВЕЖДАТ 20%, А КОНСУМИРАТ 40%! ВИЕ ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА,КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА! СЕГА,ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ! НЯМА ЛИ ДА ВИ Е НЕУДОБНО,ДА ПЛЮСКАТЕ МАТЕРИАЛНИ БЛАГА ДО УМОПОМРАЧИТЕЛНО БЕЗОБРАЗИЕ,ДА ЗАМЪРСЯВАТЕ ОГРАНИЧЕНАТА,МАЛКА ПЛАНЕТА ЗЕМЯ И ДА НЕ МИСЛИТЕ,КАКВО ЩЕ ОСТАВИТЕ НА ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ! ЖИВОТ,БЕЗ ДОБРА КАУЗА,НЕ Е ЧОВЕШКИ,А ДИВАШКИ!
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Доктор Ох Боли

    1 6 Отговор

    До коментар #134 от "хари":

    ...... ха ха хаха....... а мозък за мислене имаш ле?.... ха хахахахаааааааааа
  • 144 Доктор Ох Боли

    1 4 Отговор

    До коментар #135 от "хари":

    .... ха ха хах.... ти да не унаа от скандинавските републики уе... ха хахаха.......
  • 145 Гурбетчия Ханко брат

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Ти па като да си ходил в армията...бастун..аре лъскай и лягай че е късно
  • 146 Bai hoi

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "мършиииииииии":

    Имаш ли крака? Я да вървиш..... с тях!
  • 147 Оня с коня

    1 4 Отговор

    До коментар #138 от "Guest":

    Не се напрягай... Да не си скъскаш менискус😁😁
  • 148 2xL

    7 2 Отговор

    До коментар #48 от "Барчо":

    Това е истината!
    Тази дата отбеляза началото на края за България и българската икономика, като цяло!
    Тази дата направи, така че да сме модел и пример в учебниците на южнокорейците за разрушаване на работеща икономика!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Доктор Ох Боли

    2 10 Отговор

    До коментар #48 от "Барчо":

    ...... ха хаха... аз си мисля, че ти си тотално... объркан/а.... обачеее.... имаш много плюсове..... ха хахах...... Стига с тоа руски пазар ве..... Били сме загубили това , били сме загубили онова.... само плашите хората тука....След соца остава само разруха..... така е навсякъде в източна Европа.... ама.... Защо ти не го знаеш това.... а?... ха хаха.... Защо тиа дето ти дават плюсови... ха хаха... не го знаят?.... Тва се учи в училище ... ха хаха... в час по история.... Защо в западна Европа няма кризи?.....Защо там сичко е добре..... Що има големи заплати?.... Това се учи в час по история... хахаха..... и така.....
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Доктор Охболи

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Нямаш си и представа, колко си прав, тия са ИСПАНЦИ. Ама то трябва и да се гледат снимките, не само да се пише.

    Коментиран от #153

  • 153 Доктор Ох Боли

    2 1 Отговор

    До коментар #152 от "Доктор Охболи":

    ... хахаха... ама тя снимката е на испанци.... хахаха... може друга да сложат....
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Доктор Охболи

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Инженер":

    Е как какво проидвеждаме?1 Произвеждаме мършииииииии, които драскат по форумите.
  • 156 Доктор Ох Боли

    1 4 Отговор

    До коментар #17 от "Инженер":

    .... ха хаха... добре де.... бехме..... ама са що не сме?..... Ко са обърка ?..... Ко ние наред.....а?... ха хаха.... Що така стана?..... Що не сте чели историята?...... Къде бехте виа... по това време а?..... ха хаха
  • 157 Обикновен човек

    9 1 Отговор

    До коментар #38 от "Коментатор":

    А на кой е черно море ,твое лично наследство или на краварите?

    Коментиран от #158

  • 158 Доктор Ох Боли

    1 2 Отговор

    До коментар #157 от "Обикновен човек":

    ... ха хаха.... а що ти не го знаеш това а?... ха хахах......
  • 159 Иван

    7 1 Отговор
    Не изпадайте в заблуда,че някой ще ви защити и освободи освен православната и братска страна Русия...това е колелото на живота...

    Коментиран от #161

  • 160 Голем смях

    2 5 Отговор

    До коментар #51 от "Borislav Popov":

    Чистачките по блоковете и банките в Поморие са дърти рускини на които не им стига пенсията след като рублата стана тоалетна хартия.Ела и виж.
  • 161 Доктор Ох Боли

    2 5 Отговор

    До коментар #159 от "Иван":

    ... хахахах.... ама... ние отдавна не сме роби....Да ни освободи от какво?... ха хах... и от кого?... хахаха.... Тва беше... хахаха... Руснаците пишат с нашите букви.... ха хаха....православието е от нас.... ха хаха.... Ние са сме в евросъюза.... чакаме Ф-16.... гониме еврозоната.... ха хаха... и така.... а рублата пада и ... ше пада.... и така...
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Доктор Ох Боли

    0 1 Отговор

    До коментар #162 от "Обикновен човек":

    ...у природата грешки нема..... Господ не греши... хахаха....
  • 164 Доктор Ох Боли

    0 1 Отговор

    До коментар #162 от "Обикновен човек":

    ....иначе казано ..... трее ходиш на училище...... да допускаш малко грешки.... хахахаха
  • 165 Аз незнам кой се страхува

    3 0 Отговор
    Ама гов НОТО, само танцува, и много внимават да не сбъркат стъпките, щото може да им се наложи да тропнат " СИТНА РАДОМИРСКА " ! За друго вътък - нямат ! Смелчаци като посетител в зоологическа градина - ербап но зад решетката !
  • 166 Аз незнам кой се страхува

    5 0 Отговор
    Ама гов НОТО, само танцува, и много внимават да не сбъркат стъпките, щото може да им се наложи да тропнат " СИТНА РАДОМИРСКА " ! За друго вътък - нямат ! Смелчаци като посетител в зоологическа градина - ербап но зад решетката !

    Коментиран от #169

  • 167 Кат сте Ербапи

    1 3 Отговор

    До коментар #151 от "Насраха се от страх москалите":

    Направете " ШАГ В ПЕРЬОД " щом нестрахуйтесь ? Май ви е нужено повечко Куряж !
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Доктор Ох Боли

    0 2 Отговор

    До коментар #166 от "Аз незнам кой се страхува":

    ... хахахах...... ти искаш да са изкажиш..... ама се едно... ни ти стиска.... хахахах.. .Абе споко уе.......дреме ти..... Кажи си кво мислиш..... убаво - лошо ..... кажи си...... НАТО страх ли ги е ....?.... ха хааа.... не ги ли е страх..... У тоа сайт соце не ли минал?... хахахах.............ааааааааа
  • 170 Груьо

    5 0 Отговор
    Бре не мога да се начудя...бива наглост ,наглост ама някои хора нямат ли си собствени граници да си гледат ,а са пришълци в Черно море...Хирошима, Корея, Виетнам ,Никарагуа ,Кувейт,Сърбия....каква ли работа имат тук, не знам ...продължавам да се чудя...
  • 171 Преминаващ

    3 1 Отговор

    До коментар #112 от "ники":

    Като засегна темата за Калифорния, я се порови в нета да си опресниш знанията по история ! Може пък да научиш, че е била на Русия през времето на Екатерина Велика (по документи налични в много музеи и архиви карти) ? Случайно може да откриеш, че Русия е помогнала "Севера" с военна флота и доста пехота за победата над "Юга" (Финансирани от англо-саксонците) по време на гражданската война ? Случайно пък може и да намериш огромна прилика между Кутузов и "оня" на 100$ банкнота ? Случайно може да прочетеш, че Аляска не е продадена, а ОТСТЪПЕНА на Америка за неопределен период и по всички международни закони са длъжни да я върнат на Русия при поискване ? А СЕГА СЕ СЕТИ КОЙ Е НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ И КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО РУСИЯ КАЖЕ : - МОЕТО СИ ГО ИСКАМ ОБРАТНО ... ?!
  • 172 и аз да ти кажа

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    иди,иди да хапнеш малко плява,зоб за такива,като теб няма,ама плявата си я бива....второ качество на пазара за преоценени стоки
  • 173 Тити

    1 0 Отговор
    Тези от снимката са ИСПАНЦИ.На които изобщо не им пука за Украина или за нас.През 1943г.СИНЯТА ДИВИЗИЯ беше пратена пред Москва.Има и филм на темата.
  • 174 Да се върнем на публикацията

    0 2 Отговор
    Някои все още не са разбрали (или не искат), че Черно море е граница на НАТО и е нормално тя да бъде охранявана - ако този факт не се приема, то логичен е въпросът - какво тогава търсят руснаците в това море?

    Коментиран от #180

  • 175 До Барчо

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Барчо":

    Основната причина да се разпадне соц - лагера е неефективната му икономическа система - всичко останало са само следствия.
  • 176 Димитърд

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    А какво търсят руснаците в черно море? Кажи бе руско зомби, до кога ще целуваш насраните миризливи руски задници. България като член на НАТО съвсем естествено е да се грижи за националната си сигурност. И да взима мерки срещу агресори като Русия.
  • 177 Димитърд

    0 3 Отговор
    А какво търсят руснаците в черно море? Кажи бе руско зомби, до кога ще целуваш насраните миризливи руски задници. България като член на НАТО съвсем естествено е да се грижи за националната си сигурност. И да взима мерки срещу агресори като Русия.

    Коментиран от #179

  • 178 US идиотче..си

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "русия е джудже":

    Лалугерите нали знаеш как за малко излизат от дупките си кряскат набързо и се завират пак в тях..? Та и ти така..!
  • 179 А ти бе..неорентиран..!

    2 0 Отговор

    До коментар #177 от "Димитърд":

    Русия граничи ли с Ч.море или не,а..? Кви са тези малоумни въпроси,от необразовани хора не мога да разбера. Освен това понеже не знаеш,а и другите глупендери като теб...Русия,България,Румъния,Турция и всяка страна граничеща с Ч.море има право да плава с корабите си неограничено. А всяка страна НЕ граничеща с Ч.море има право да влиза през Босфора и да стоят в акваторията не повече от 21 дни от датата на влизането си. Това е. Останалото са някакви твои фантазии..!
  • 180 Виж коментара над този

    1 0 Отговор

    До коментар #174 от "Да се върнем на публикацията":

    И ще си отговориш на въпроса който те тормози..!
  • 181 Такъв трол си ми..

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    И при това толкова необразован че дори не разбра че на снимката са войници на Испания а не на Русия. Ама по-лесно е да тролиш,отколкото да пишеш нещо смислено,нали..?
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания