Last news in Fakti

27 Юни, 2019 15:48 2 538 7

Brexit без споразумение е вариант едно на милион

  • борис джонсън-
  • brexit-
  • великобритания

Борис Джонсън смята, че е възможна нова сделка

Brexit без споразумение е вариант едно на милион - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Шансовете за излизането на Великобритания от ЕС без споразумение са едно на милион. Това заяви кандидатът за британски премиер Борис Джонсън, цитиран от Гардиън.

Джонсън е фаворит за следващ лидер на консерваторите, а с това и за премиер на Великобритания. Той вярва, че е възможно да прокара нова сделка с ЕС.

По-рано бившият външен министър твърдеше, че е готов да изкара Великобритания от ЕС. Все пак той заяви, че този вариант е малко възможен.

„Важно е да се готвим за сценарий без споразумение, ако искаме да постигнем сделка. Не мисля, обаче че ще се стигне до там. Такъв вариант е едно на милион. Важно е обаче да сме подготвени и за него“, заяви Джонсън.

Според него вече има засилени настроения за договарянето на ново споразумение сред депутатите. Джонсън твърди, че Великобритания ще излезе от ЕС на 31-ви октомври, въпреки че Европа твърди, че няма да преразглежда вече постигнатото споразумение.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    9 0 Отговор
    Ти какво си КВАЗИМОДООООО.....
  • 2 Мяса

    4 1 Отговор
    На ягуар.

    Коментиран от #3

  • 3 yukyk

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мяса":

    Значи прасета ат у наше село мазат ягуари.
  • 4 Знам знам🙄

    6 0 Отговор
    Глей го начи наглярът му ниеден. Само забележете как почва да върти дупето. Ми така е то лъсна истината кой организира брекзита. Англичаните резко осъзнаха че интерес те да не са в ЕС има единствено САЩ. От ЦРУ приеха че е безсмислено вече да се работи по тоя проект и сега този хомяк няма никакви инструкции кво да прави. Целта беше постигната дестабилизиран ЕС, следователно по силна дума на САЩ в НАТО. И си правят квото искат.
  • 5 Bahti

    4 0 Отговор
    Сделка няма да има има. Плъховете британски напускат потъващ кораб. И какви Роби ще имат? 0 Защото лондонистан е военна зона. Да напуснат! Е, и?
  • 6 куку руку ку

    3 0 Отговор
    Вариант едно на милион и точно той ще се падне!

    Коментиран от #7

  • 7 goni

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "куку руку ку":

    Той, винаги се пада!:)
Новини по държави: