20 Май, 2012 20:54 1 045 0

Моше Кацав напусна затвора за сватбата на сина си

  • моше кацав-
  • израел-
  • затвор

Бившият израелски президент Моше Кацав, който излежава присъда за изнасилване, получи днес седем часов отпуск, за да отиде на сватбата на сина си, съобщи израелското радио.

Най-високопоставеният в историята на Израел затворник, който излежа вече пет месеца и половина, трябва да се върне до полунощ в затвора в град Рамала.

Миналата година бившият държавен глава на Израел бе осъден на лишаване от свобода за срок от седем години за две изнасилвания на свои подчинени, сексуално посегателство, непристойно поведение и опити за възпрепятстване на следствието, припомня БГНЕС.

Шестдесет и шест годишният Кацав твърди, че е невинен и се определя като жертва на политически репресии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА