Last news in Fakti

11 Юли, 2019 10:32 1 890 3

В Турция задържаха 430 мигранти

  • турция-
  • мигранти-
  • полиция

Акцията е извършена от полицията в Одрин

В Турция задържаха 430 мигранти - 1
Снимка: БГНЕС/EPA


Полицията в Турция е задържала 430 нелегални мигранти, съобщи „Дейли Сабах“.

Акцията е била проведена в северозападната част на страната. Полицията в Одрин е извършила задържането.

Мигрантите са искали да преминат нелегално в Европа. Те са били задържани след двудневна инспекция.

Заедно са работили представители на полицията в Ипсала, Мерч и Узункьопрю. Мигрантите са били от Сирия, Афганистан и Бангладеш.

По-късно те са били предадени на областната дирекция за миграцията. През Турция минава основния път за влизане в Европа на мигрантите.

През миналата година в страната са били задържани около 268 000 мигранти, които са опитали да преминат незаконно през нейните граници.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РТЛ

    2 8 Отговор
    400 спират, 4000 пускат
  • 2 Кико

    2 1 Отговор
    Защо не си следите в Турция, същата вяра, физиологично еднакви, интелектуално също. На запад, на готовата маса да седнете, лапане на корем и някоя жена да ззамъкнете в шубрака!
  • 3 Бай Тошо

    0 0 Отговор
    Ако не е Турция кво прайм...хиляди имигранти ще навлизат в Европа а може би част от тях и в бг никакво благодарство нямат европейците ся пък ИД ще се опитат за атаки и в Турция и за ердоганчо
Новини по държави: