Last news in Fakti

24 Юли, 2019 11:02 2 171 24

Русия и Китай продължават със съвместните патрули

  • русия-
  • патрули-
  • китай

Двете страни разширяват сътрудничеството си

Русия и Китай продължават със съвместните патрули - 1
Снимка: Shutterstock

Китай и Русия ще продължат да развиват сътрудничество и да участват в съвместни акции. Това обяви официалният представител на китайското министерство на отбраната полковник Ву Киан, цитиран от ТАСС

Това стана при обявяването на Бялата книга за сигурност на Китай в новата ера. Китай и Русия проведоха първи съвместен въздушен патрул през тази седмица.

„Планираме да разширим двустранните патрули с Русия след допълнителни разговори. Под ръководството на лидерите на двете страни, нашите армии ще продължат да развиват своето сътрудничество“, заяви Киан.

През вчерашния ден южнокорейски изтребители откриха предупредителен огън по руски патрулиращи самолети. Смята се, че руските самолети са наруши въздушното пространство на страната.

Руски представител е обявил на дипломати от Южна Корея, че това е станало, заради неизправност в устройството. САЩ вече обявиха, че ще наблюдават съвместните патрули на Русия и Китай.

Американски представители обявиха, че ще продължат да подсигуряват своите съюзници. Русия и Китай все повече сближават своите икономически и търговски отношения.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СоцБоц

    26 8 Отговор
    Слава на Китайската Народна Република, доказа на крадливите и лицемерни,алчни за пари капиталисти как се прави социалистическа икономика която е в пъти по силна от смешната им крадлива демокрация!Слава на БКП!

    Коментиран от #4, #5

  • 2 Хеднер

    7 6 Отговор
    Да ве, патрул със стратегически бомбардировач. Вервайте.

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Borislav Popov

    5 6 Отговор
    А бе, да се взамат младите, щом толкоз са се обикнали !!

    Коментиран от #12, #18

  • 7 Дамммм

    13 1 Отговор
    На някой с говежда глава отвьд Океана му се реве...-и си купува все по-голями памперси...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 СоцБоц

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "хомо Еректос":

    а тебе ушите
  • 11 Ауууууу

    9 3 Отговор
    Соросоидна тишина....само Борислава се прави на оригинална...хаахаххаахаааааааа
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Наблюдател

    3 10 Отговор
    Руснаците не се усещат, че са тръгнали с голяма мечка дренки да берат. Когато се усетят ще бъде късно!

    Коментиран от #20

  • 14 Бесен Язовец

    2 11 Отговор
    Значи, великорусите, взеха да се усещат, че не могат да правят конкуренция на САЩисаните и полека, лека се преорентират да станат сол т.ш..и на китайците. Браво Путен Впериод Расия Слава Китай !!!!
  • 15 СссереМ

    2 6 Отговор
    Значи вече разделиха сибир,половината за китай а другата за япония,ами да продължават на запад.

    Коментиран от #24

  • 16 Знам знам🙄

    9 2 Отговор
    А де. Ша ми финансирате протести в хонконг ли. Чакай да видиш. Китайците не са тъпи. Ясно им е че ЦРУ се опитва да предотврати физическия достъп на Китай до фондовата борса. Ще им лъснат сички имагинерни сделки съмнителни фючърси и гнусни офшорки. Интереси баце. Демонстрация на наглост. И китай връща равномерно. Демонстрира позабравен интерес към Корея. Един вид чакай каубой и ние можем да имаме интереси. Не се навира много щото у Китайското блато немаш време да потънем. Толко бързо ще изпапат пиявиците
  • 17 заз на газ

    1 6 Отговор
    Когато слючиха пакта 1939 ,Германия и ссср станаха неразделни дружки.Но след това...........
  • 18 Бе се бутай

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Borislav Popov":

    там, където двама го турят на говедата, че да не не пострада и твоето дупе. Не, че ще ти е за сефте. 😉

    Коментиран от #21

  • 19 outlander

    2 3 Отговор
    Много ясно, че някой трябва да хваща руските летящи щайги с мрежа за пеперуди когато тръгнат да падат, защото напоследък много безаналогови щайги изпопадаха и руския народ вече се пита какво става, че даже и бунтове се надигат. На Китай, като по-развита технологично държава от пРосия, е отредена задачата на уловител с мрежите, даже самите мрежи са китайски, понеже мрежи от бояришник още никой не е измислил.
  • 20 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдател":

    Ами.... те са голямата мечка! Ти кьорав ли си или зомбиран!?

    Коментиран от #22

  • 21 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Бе се бутай":

    Той затова се бута....
  • 22 Наблюдател

    1 3 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Зомбирани са путлерастите, които не збелязват, че китайските "вежливи хора" от десет година са в Русия и с всяка измината година броят им нараства. Китай знае, че над 1 700 000 квадратни километра китайски земи са окупирани от руснаците и чака сгоден момент да си ги върне. Дотогава ще си играят на дружба и съвместни патрули. трябва да си извънердно примитивен и закърнял мозък за да мислиш, че между Китай и русия може да има съюз на равни начала. Русия е суровинен придатък на Китай и китайците гледат на нея именна като на придатък.
  • 23 Румяна Костова

    1 2 Отговор
    Някой от умните тук, бих помолила да ми каже, как така руските самолети са стигнали чак до Южна Корея, като знаем колко им е максималният пробег?? Да не би да са пренесени на гърба на ято жерави??Или някакви шушумиги русофили, с крилца, са ми помогнали отдолу??
  • 24 Нин

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "СссереМ":

    Ама ти наистина си уникален цървул.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания