Last news in Fakti

6 Август, 2019 09:13 1 325 2

20 години затвор за бомбения фен на Тръмп

  • сизар сейък-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • бомба-
  • затвор-
  • робърт де ниро

Петдесет и седем годишният Сизар Сейък се призна за виновен за използване на оръжия за масово унищожение

20 години затвор за бомбения фен на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мъж от Флорида, изпратил самоделни взривни устройства на видни демократи и критици на президента Доналд Тръмп, бе осъден на 20 години затвор, съобщи Ройтерс.

Петдесет и седем годишният Сизар Сейък, който се призна през март за виновен за използване на оръжия за масово унищожение и други престъпления, се разплака, когато окръжен съдия в Манхатън прочете присъдата.

Прокуратурата искаше доживотен затвор с мотива, че обвиняемият е опасен за обществото. Сейък изрази угризения малко преди произнасянето на присъдата. "Много съжалявам за това, което направих", каза той.

Адвокатите представиха клиента си като "добросърдечен и угодлив", но добавиха, че като дете е бил малтретиран, което, в комбинация с използването на стероиди, го е направило изолиран и параноичен.

"В този мрак г-н Сейък е намерил светлина в лицето на Доналд Тръмп" и е бил обсебен от конспиративни теории за неговите опоненти, разпространени в социалните мрежи, каза защитата.

Сейък изпрати пакети, съдържащи напълнени с експлозиви тръби, на 16 души и организации, включително на бившия президент Барак Обама, бившия държавен секретар Хилари Клинтън, милиардера и дарител на Демократическата партия Джордж Сорос, актьора Робърт де Ниро и Си Ен Ен.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    10 2 Отговор
    Не е конспиративна теория, че Сорос опъва конците на американските седерасти.... Жалко, че не е гръмнала.
  • 2 Дддддд

    4 3 Отговор
    Това е политически терор над свободният човек--ама така е в калната дупка...Диктатурата над свободните хора е тотална.