Last news in Fakti

24 Август, 2019 11:00 3 005 32

Тръмп не разбирал защо трябва да ходи на срещата на Г-7

  • г-7-
  • сащ-
  • франция-
  • доналд тръмп-
  • загуба на време-
  • биариц

Президентът не искал да ходи във Франция

Тръмп не разбирал защо трябва да ходи на срещата на Г-7 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Доналд Тръмп през последните месеци е изразявал недоволство, че трябва да присъства на започващата днес среща на високо равнище на Г-7 в Биариц (Франция). Там, според него, ще се отдели прекалено много внимание на екологични въпроси, съобщи Си Ен Ен.

По информация на източници на медията, американският държавен глава "заявявал на помощниците си, че не разбира защо въобще трябва да ходи на срещата на Г-7". Той дори казвал, че това ще е чиста загуба на време. До началото на лятото в Белия дом не е имало яснота дали Тръмп смята да пътува за Биариц.

Вместо да се говори за околната среда и замърсяването на океаните, както Тръмп предполагал, че ще стане, той предпочитал да посвети време на обсъждане на световната икономика, на положението в САЩ и на работата на неговата администрация. Сътрудниците на американския президент положили усилия в Биариц да бъде отделено повече внимание на икономически въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    40 7 Отговор
    Какво има да се обсъжда, бай Дончо е свикнал да заповядва. Като на някоя балканска тиква.
  • 2 Бай хой

    18 7 Отговор
    Ще изтърве великия икономически форум със Сенегал, Руанда и Буркина Фасо.
  • 3 ред нек

    33 3 Отговор
    Иди ве Бай Дончо, че ще изпуснеш далаверата! Може да ти предложат да купиш Гренландия, а така, ако не идеш, ще я изпуснеш и сал една България с няколко соросоида и един послушко "конграчулейшънс", ще ти останат, а така не е интересно ;)
  • 4 Kcaniba

    13 1 Отговор
    След като няма го там Императора, къв да го дири Байдотчо таме...
  • 5 onq s konq

    10 7 Отговор
    Има 2 циганки в Конгреса на САЩ,дето много дразнят Тръмп с наглостта си,като помоли Израел да не ги допуска на негова територия.Е ТОЧНО ТЯХ да прати търкат банките на сбирката Г-7.
  • 6 Госあ

    9 3 Отговор
    И аз не разбирам. Би трябвало да тези неандерталци да бъдат изгонени и веднъж завинаги да се сложи разграничителна линия. Вижте, доказано е че някои съвременни хора съдържат в генома си не малка част ДНК от неандерталци. Това се дължи на смешението на техните прамайки с чужди видове. Затова тези уж съвременни хора притежават черти от праисторията, не много типични за нашия вид - социопатия, алчност, агресия. Тези черти са изключително характерни за капиталистите или така наречените десни. Но има надежда, в Китай вече показаха,че новите технологии за геномна редакция могат да бъдат прилагани и при хора ! Вбъдеще, геномите на тези химерни хора ( sapiens/ neanderthalensis ) ще могат да бъдат редактирани и чуждото ДНК отстранявано, така че те да могат спокойно да се размножават без да бъдат опасност за човечеството.

    Коментиран от #9

  • 7 Природа

    11 6 Отговор
    Ще си отмъсти на този глупак, но ще страда цялата страна не само той. Интересува го само икономиката но нея няма да, я има без екологията, климата. Как без тези неща ще произвежда каквото и да е било. Този ще съсипе Америка.

    Коментиран от #21

  • 8 az#ЛибераленКрах

    7 8 Отговор
    Браво! Отличен 6 за Тръмп!
  • 9 п.п.

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Госあ":

    Всъщност може да се окаже че африканците са много по "чиста раса" (защото доколкото ми е известно по онези земи не е имало неандерталци) от капиталистите плъзнали в голяма част от Европа, Русия и заселили се най вече в сащ !
  • 10 Гошо

    12 3 Отговор
    След като Русия не присъства цялата збирка се обезсмисля Прав е да се чуди каво ще прави там Той е зает човек не нищоправец като Макрон и Меркел
  • 11 Гост

    9 4 Отговор
    Браво на Тръмп. Сега пак ще оплюят всички соросоидни изчадия. На всички ни писна разглезените еврогейчета да плямпат само за екология, като в същото време гледат само на тях да им е чисто и да изнесат всичките си боклуци към останалия свят. Нагли лицемери, планетата има спешна нужда от спиране на животинската раждаемост и залесяване с парите за екология, а не субсидиране на електрички и откриване на нови мини за кобалт за тях!

    Коментиран от #17

  • 12 ****

    11 2 Отговор
    Вижте им президента на краварите колко е гламав,а за нацията им, не ми се говори.
  • 13 ХаХа🙈

    12 1 Отговор
    ХаХа
    Луд в последен Амок - сам срещу целият свят !
    Просто Перуката ще ги “Самозакрие “!
  • 14 Бачо Киро

    15 2 Отговор
    Тъй ами, за кво да оди, той и без туй кат Банкянския... Едно говори сутрин, друго на обяд и трето следобед... И да подпише нещо, на другия ден се откаже... Въобще клоун отвсякъде....
  • 15 Цанко

    10 1 Отговор
    Какво ги интересува тия от Г7 положението в обора и икономиката му ! То икономиката на обора се изчерпва с печатането на долари .
  • 16 нервен ( разбивача на тролове )

    2 1 Отговор
    Абе аре бе паток пали самолета за Франция
  • 17 Госあ

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Спокойно, в бъдеще, геномите на химерите, които ти наричаш неправилно животни, ще могат да бъдат редактирани и чуждото ДНК отстранявано, така че те да могат спокойно да се размножават без да бъдат опасност за човечеството с алчността си
  • 18 Нео

    4 0 Отговор
    Само това да не разбираше...
  • 19 Behemoth

    3 0 Отговор
    Животът е шибана пародия ....на върха на всички важни държави бяха избрани идиоти...зад всичко това стои опростачването на населението от соц .мрежите!Ужасно е как една брилянтна идея като интернет се превърна в клоака....
  • 20 анонимен

    6 2 Отговор
    Старческа деменция! !!!! Най-добре е да му сложат памперс и да си го държат в белия дом!
  • 21 стоян

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Природа":

    До 7 ком =И ти ли си от тези дето вярват че парниковия ефект се получавал от автомобили и електроцентрали на въглища =А известно ли ти е колко пепел и въглероди се изхвърлят от вулканите и пожарите

    Коментиран от #23

  • 22 abv

    3 2 Отговор
    Прав е, ако се говори само за тъпата измислена екология и вече баналното глобално затопляне няма смисъл да ходи, чиста загуба на време. Само дрън дрън но никой няма да си спре цялата индустрия заради тези глупости измислени от зелени фашисти.
  • 23 Знам знам🙄

    0 2 Отговор

    До коментар #21 от "стоян":

    Ми и ти не си прав много. Има нещо за което незнайно защо зелените не говорят. Замислял ли си се някога защо нивото на парниковите газове не е било много различно преди 10млн. години. Защото най големия производител на такива са големите тревопасни животни. Месото батя е това което ни убива. Засилената консумация води до унищожаването на много гори за пасища. И други подобни. Много е интереано. Поинтересувай се.

    Коментиран от #24, #26

  • 24 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "Знам знам🙄":

    А ти замислял ли си се, че никой не казва с проценти колко е това "чудовищно" съдържание на СО2, а го съобщават като 400 рр на милион? Защото това са 0,039% СО2 в атмосферата и никой нормален човек няма да повярва, че такова съдържани би затоплило атмосферата! Да не говорим, че СО2 е толкова "вреден", че го ползват в газираните напитки.
  • 25 7373737337

    0 0 Отговор
    Май нищо не си чел какви са били неарденталците.,само заглавието ти е направило впечатление!!! Чети не си ти, когато си прост!

    Коментиран от #27

  • 26 Госあ

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Знам знам🙄":

    Тук си прав, освен индустрията, животновъдството допринася в много голяма степен за емисиите, които са десетки (може и стотици да се каже,но не ми се лови пак) пъти повече въглероден диоксид от изригването на вулкани днес. Предвид, изчерпаният капацитет на планетата за рециклиране и съхранение на въглерод, дори и малките промени в концентрациите му, могат да предизвикат прогресивни и експоненциални промени в температурите, както показват графиките на НАСА. Именно изчерпаният буферен капацитет на планетата не позволява големи промени в концепциите без последици. Този буферен капацитет, е неутрализирал високите нива по време на Карбон, които са паднали многократно,като дори се е стигнало до ледников период. Свързано е с насищане, дифузия, парциално налягане, фотосинтеза. Но това са процеси, които са безинтересни на любителите на кока кола 😂

    Коментиран от #28

  • 27 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "7373737337":

    Неандерталците са друг вид. Те не са наш прародител, а отделен клон. Благодарение на разумните хора и напредъка на цивилизацията,днес можем да изолираме ДНК от стари кости, включително и на неандерталци. Освен това, можем да го секвенираме и сравняваме. Та всъщност установихме наличие на неандерталска ДНК в различна степен в съвременния човек. Това се дължи или на насилствени актове или на доброволни смешения на нашите жени с чуждият вид (защото наши маркери в неандерталци не са намирани). Май в Библията пишело, че жените които се чифтосват с други видове трябвало да бъдат убивани заедно с поколението 🤔 с това съм съгласен. Та в днешно време цените на секвениране драстично паднаха и всеки може да види генома си. Дори в Исландия, държавата финансира секвенирането на цялата популация. Един чудесен социален проект. Мисълта ми е, може би трябва да помислим и за редактиране на тези химери, които с алчността и агресията си застрашават бъдещето на планетата Земя.
  • 28 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Госあ":

    Точно пък през периода Карбон е имало 3 пъти по-високи концентрации на СО2, но температурите са били същите. Така, че нещата не са толкова прости!

    Коментиран от #29

  • 29 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Напротив, климата на земята по време на Карбон е бил изцяло тропичен и континенталното разположение също. Което го прави абсолютно различен от днешните климатични зони. И в крайна сметка температурата е била по висока. Освен това,не съм сигурен за състава на атмосферата. Растителността несравнима и насищането на океана и почвата с въглероден диоксид също. Именно това е причина за разликите във въглеродния цикъл тогава и сега.

    Коментиран от #30

  • 30 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Госあ":

    Има си официални данни -https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%BE%D0%BD Средната температура на повърхността през периода ca. 14 °C[3]
    (0 °C над съвр. ниво) Та не знам откъде ти хрумва да оспорваш цифрите?

    Коментиран от #32

  • 31 Госあ

    0 0 Отговор
    Аха, хайде сега ми обясни как толкова точно са измерили средната температура на планетата по време на Карбон ? Относително точно, средната температура на планетата се измерва от 1880 г. Като от 1980 до днес се наблюдава стабилен тренд на експоненциално покачване.
  • 32 ГосТ

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Гост":

    И спрете моля ви се с тая уикипедия. При единствен източник" Haq, B. U. и др. A Chronology of Paleozoic Sea-Level Changes. // Science 322 (5898). 2008. " със съответното заглавие,тези за точни температури говорят. И между другото,в тази статия говорят именно за трудностите при акуратно определяне на морското ниво. Единственото което може да се каже за Карбон е - тропичен климат. Което предполагам всички знаят какво е.
Новини по държави: