Last news in Fakti
  Тема: Украйна

24 Септември, 2019 12:22 3 175 20

Украйна привлича вниманието на Европа към руската агресия в морето

  • украйна-
  • европа-
  • русия

Русия смята, че е недосегаема

Украйна привлича вниманието на Европа към руската агресия в морето - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Украинският независим морски профсъюз призова специалната мониторингова мисия на Организация за сигурност и сътрудничество в Европа /ОССЕ/ в Украйна да реализира изцяло своя мандат в Черно и Азовско море, за да осигури реализацията на правата на украинските моряци във връзка с агресията на Руската федерация, съобщава сайтът на ОССЕ, цитиран от my.ua

„Горещо препоръчваме ОССЕ да обръща по-голямо внимание на рисковете и предизвикателствата в областта на сигурността и човешкото измерение в морския сектор, особено в Черно и Азовско море, за да засили капацитета на Специалната мониторингова мисия на ОССЕ в Украйна да отразява ситуацията в украинското морско пространство, тъй като това е безспорна част от мандата на тази мисия ", се казва в текста на реч на представителя на Украинския независим морски профсъюз /УНМП/ Борис Бабин на годишната среща на ОССЕ за човешкото измерение.

По време на речта той отбеляза, че опитите на Украйна да "умиротвори" Руската федерация в Черно и Азовско море са предизвикали в руската страна чувство на "пълна безнаказаност" и довели до актове на държавно пиратство срещу украинските риболовни кораби.

Бабин също така отбелязва, че над 100 хиляди граждани на Украйна работят като членове на екипажа на товарни и риболовни кораби, плаващи под различни флагове по света. „Украинските моряци, като специален тип трудови мигранти, никога не са били адекватно защитени от законодателната и организационната политика на собственото си правителство“, каза той.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин

    30 3 Отговор
    Местя го!
  • 2 666®

    36 5 Отговор
    Украйна последните няколко години само привлича внимание и толкоз. От времето след Майдана държава там няма.

    Коментиран от #20

  • 3 Брутал

    28 6 Отговор
    Предпочитам хипер модерната военна машина на Русия да охранява цялата акватория на Черно Море, а не някакви укропитеци да смърдят! А да не говорим за някакви измислени турски и американски гемии! Просто нямат работа тук!!!!
  • 4 Borislav Popov

    20 5 Отговор
    Какъв е пък тоя "Украйнски назависим профсъюз"??? От кого е независим ? И какви са тия опити на Украйна да "умиротвири" РФ???

    Коментиран от #10

  • 5 ДОКО

    13 0 Отговор
    ХА ХА ХА..
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 1234

    19 3 Отговор
    Руската агресия е като американските шпиони, има ги но никой не ги е виждал. В главите на соросогадите само агресия и джендъризъм
  • 8 Никола

    2 17 Отговор
    Време е Най после братята да се разберат и руснаците.да започнат да живеят в. Демократична държава стига да теглили от тирани и диктатори,май само приЕлцин имаше демокрация,писна ми да чета какви оръжия са напра вили те срещу моят народ и срещу народите наЕвропа/където е мястото на Русия/ ли ще ги използват ПУШКАЛТА.
  • 9 Дориан

    12 1 Отговор
    Ако умиротворение е системната провокация чрез "мирни" учения, май сериозно са се объркали.
  • 10 кой си ?

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    А бе ти истинският Борислав Попов ли си ! И ско си защо постоянно се измяташ като фурнаджийска лопата ? Един път срещу Русия , друг път с Русия или кой как ти плати за него пишеш ?

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Borislav Popov

    0 3 Отговор

    До коментар #10 от "кой си ?":

    Хе, хе, хе, когато дядо ти Борис ги е правил тези евтини номера с писането на чужди никове и после сам да си задаваш глупави въпроси, както ти правиш сега, вие сегашните тролчета сте ходили още прави под масата и сте питали иайките си - това ли е небето !!? Зеленичко си ти още, мойто момченце и млякото на устата ти още не е изсъхнало.

    Коментиран от #13

  • 12 Име

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "кой си ?":

    Има поне един, а може би и два шизоидни трола, които крадат чужди никове и пишат с тях. Аз мисля, че е едно болно същество, на което му е кеф да пише и против американците, и против руснаците.

    Коментиран от #14, #19

  • 13 Опа тролчо

    0 1 Отговор

    До коментар #11 от "Borislav Popov":

    Сори, ама аз започнах още 2015 г. да крада на десислава димитрова, сссс, диди, киро, FR-V и други сороски никове. Както и аз запонах да пиша в полето за името цветущи обръщения към адресатите ми. Тогава сорософреник борислав попов нямаше. Айде тичай да ти сменят памперса и другия път внимавай къде стъпваш.

    Коментиран от #16

  • 14 Бесен Язовец

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Име":

    Онова чудо, Ел Корманданте, ги прави тези работи, има и други де, и от тези и от онези.
  • 15 SJJ

    1 1 Отговор
    Тия няма ли да престанат да реват? Писнаха вече на всички.
  • 16 Borislav Popov

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Опа тролчо":

    Какво си почнал ти бе лапееее ?? Ако искаш да знаеш онзи смахнат русуфил не беше с 4 букви с, а само с три - ссс и именно аз, дядо ти Боре от русофил го направих върл антирусофил, сетне разказах игрите на друг русуфил - Кроко, който одаавна вече изчезна и само аз от време на време го използвам този ник, сетне и на Бесния Язовец му бръкнАх в здравето и най накрая на Борислав Попов му конфискувах ника бе, каскетчееее. Затова и сега този русофил Попов пише под Ръмбо гея, Хаджи-хаджи не знам си какъв или с Ххх, може би и други ползва, че да не го имтират. Ти също може да си един от тези обидените и затова сега ползваш този ник - опа това, опа онова, ползвай си го през пистолета ми е ...)

    Коментиран от #17

  • 17 Кроко

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "Borislav Popov":

    Хаха, вярвай си ;)
  • 18 Оооох оооох

    4 0 Отговор
    Кой я брои за държава тая Украйна,бе идиоти?
    Целта на американските безумци е да създават напрежение около Русия. Единствено тя им е трън в очите и им оспорва "световното лидерство" !!!
  • 19 как е християнското ти Име

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Име":

    това е целта на присвояването на един ник- работодателят ти да види че си минал от лагера на противниците и да не ти плати. това те издава че си платен трол работещ за чуждо разузнаване нещастнико иначе защо би се притеснявал?? Това е интернет пространство и не си ти този който ще нарежда на хората в интернет отворко
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: