11 Октомври, 2019 11:49 1 658 7

Задържаха принцеса на протест в Лондон

  • принцеса есмералда-
  • лондон-
  • протест

Есмералда Белгийска остава на разположение на британските власти, макар че засега не са ѝ предявени обвинения

Задържаха принцеса на протест в Лондон - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Принцеса Есмералда Белгийска е била задържана при вчерашните прояви на гражданско неподчинение на природозащитници в Лондон. Това съобщи самата тя, като разпространи и бележката от полицията за своето освобождаване.

Принцесата остава на разположение на британските власти, макар засега да не са ѝ предявени обвинения. В бележката се посочва, че случаят не е приключен, може да бъдат установени нови обстоятелства и това може да наложи ново задържане на Есмералда.

Белгийски медии съобщават, че природозащитници са насрочили за утре в Брюксел 24-часово обсъждане на въпроса с опазването на околната среда. Предвижда се в срещата в градски парк да участват около 1000 души.

Белгийските природозащитници отбелязват, че в свое слово по-рано тази година кралят Филип е подкрепил техните виждания. Те настояват държавният глава да иска повече от правителството за защита на околната среда и да обяви "климатично извънредно положение".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    3 1 Отговор
    Ще я оправят властите
  • 2 Китай и Франция

    9 1 Отговор
    Е, що така, някак си "демократично" арестуват по английските протести?
    Не е като в Китай. Там е недемократично държавата да си отстоява държавността. В англи и франция е в реда на нещата.
    Смешни евро-педелюги. Двоен стандарт и дебелоочие!

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    9 2 Отговор
    Тази принцеса защо не се хване на работа да види истинските проблеми на хората? Тръгнала да протестира за климата - да я пратят на каторга и да засажда дървета като е толкова загрижена. Аман от еврогейски лигавщини.

    Коментиран от #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 I Ivanov geologist

    1 1 Отговор
    В Великобритания все още уврежданията на климатичната охрана
    южно от Лондон са поносими.
    Тежки увреждания причиняват предимно милиони автомобили с инсталирани бели режещи и високо проникващи скенери вместо доказано безопасни жълти традиционни фарове.Магистралите се лекуват все по трудно от тези проникващи увреждания.През пробиви в биосферната охрана навлизат масови убиици от съседни измерения вкл Black death mass murderers.активирани от аномални зони с тлеещи черно чумни порази.

    Да се спазва ЗАКОНА за движение по пътищата който изрично ЗАБРАНЯВА движението с включени фарове ДЕНЕМ .
  • 6 warning black death invasion 2018

    0 0 Отговор
    Миналата година се наложиха срочни проверки в UK. Оказа че че много нови големи заводи са неправилно изградени върху древни тлеещи черно чумни огнища./Места където са погребани убити от Blacк death pandemic 1345- и по късни../
    В изградените халета с резониращи конструкции често се провежда черен звуков ултразвуков и инфразвуков терор вкл с bad death music terror.
    Активирани са милиони черно чумни и сиво чумни масови убиици.Тези създания се виждат отлично снимани в заводите вкл за пакетиране на храни .Движат се комуникират си. Външната биосфера ги капсулира частично.Придвижват се с камиони,автомобили и самолети. влезли са вече в ядрени обекти..
    Всички писмени сигнали за спиране на звуковия терор вкл с радио в заводите с е игнорират от властите контролирани с обемно обсебващи лични документи..
  • 7 Презвитер Козма

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Тя протестира и зареди теб и бъдещето на децата ти бе пустиняк. За да има планета на която да е възможно да се живее, а не както във филма за Лудия Макс примерно.
Новини по държави: