Last news in Fakti

25 Ноември, 2019 23:02 1 378 2

Разследват сина на бразилския президент

  • бразилия-
  • президент-
  • жаир болсонаро

Обвинения за неправомерно използване на държавни средства

Разследват сина на бразилския президент - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Бразилската прокуратура е заочнала разследване срещу сина на президента Жаир Болсонаро, съобщи РИА Новости.

Срещу него има подозрения за злоупотреба с държавни средства с помощта на фиктивно наети сътрудници. Флавио Болсонаро не е коментирал обвиненията.
Става въпрос за период, в който той е бил регионален депутат. Разследването се води от представители на закона в Рио де Жанейро.

В момента той е сенатор. Срещу него вече има друго разследване, свързано с големи преводи по сметките на неговия шофьор, които не са обяснени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    3 0 Отговор
    Мене не ме разследват. Асансьорчето работи. Цацарът го пробва.

    Коментиран от #2

  • 2 Повтаряте това което ви пускат

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Цецо":

    Е че той ако има само тва асансьорче за толкова години във властта е за медал, повечето депутати имат милионни бизнеси, но вие коментирате това което плащат да се пуска в медиите, а не коментирате например че голяма част от социалистите имат ВЕЦ- ове на голяма част от реките, че плевенчани прекупуват тока от съпругата на Кадиев, демек не знаете големите далавери щото не се рускат в медийте
Новини по държави: