Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 11:10 1 918 4

Кървав екшън в Лос Анджелис

  • лос анджелис-
  • сащ-
  • мачете-
  • полицаи-
  • нападение

Нападателят е починал от раните си

Кървав екшън в Лос Анджелис - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Истински екшън се разигра в северните квартали на Лос Анджелис. Един полицай беше ранен от мъж, който нападнал служители на реда с мачете, пише вестник „Лос Анджелис Таймс”.

Извършителят откраднал кола от собственика ѝ пред заведение за бързо хранене в Холивуд. Подкарал автомобила, но се ударил в преследваща го патрулка. След това излязъл от колата и се нахвърлил върху полицаите. Успял да рани един от тях, преди да бъде прострелян. По-късно извършителят починал от раните си в болница. Полицаят е получил медицинска помощ на улицата и животът му не е в опасност.

Разследването показало, че кражбата на автомобила не е първото престъпление на извършителя за деня. По-рано той заплашил с мачетето служителите на автосервиз и ги обрал. Няколко пресечки от Холивуд останаха блокирани часове наред, докато полицията събираше доказателства.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Г. Боевски

    7 1 Отговор
    Обикалял е за разтуха с мачете по улиците - бил е от Бургас!
  • 2 Дядо Коледа.

    12 2 Отговор
    Тоя примат с мачетето данеби случайно да е нашият Borislav Popov от сайта ??? Може Бойко да го е взел към Щатите и да го оставил в Лос Анджелис нали имаше път нататък и наш Борко веднага е почнал жадувания американски живот .

    Коментиран от #3

  • 3 Знаещ

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Коледа.":

    Borislav e Borislav e и не е бил с мачете а с турски ятаган....
  • 4 слаботоков

    1 1 Отговор
    Е много жалко че е бил с мъчете! Един АК -47 с 4-5 пълнителя би му свършил чудесна работа! Оставаме с надеждата да има повечко последователи. ....но не с мачета. .....