Last news in Fakti

29 Ноември, 2019 16:26 1 643 21

Юнкер имал „рисунка“ на Борисов в офиса си

  • жан клод юнкер-
  • юнкер-
  • рисунка-
  • бойко борисов-
  • южен поток

Бях толкова впечатлен от неговото произведение на изкуството, че го рамкирах, каза Юнкер

Юнкер имал „рисунка“ на Борисов в офиса си - 1
Снимка: БГНЕС

В последният си ден като председател на Европейската комисия, Жан-Клод Юнкер отбеляза напускането си с коментар в "Политико", в който направи равносметка на изминалите дни и своята работа на отговорния пост.

Специално внимание председателят на Европейската комисия отдели на комуникацията си с българската страна, и най-вече с премиера Бойко Борисов.

„Един от най-умелите комуникатори сред премиерите, с които имах удоволствието да работя, е някой, с когото никога не съм споделял общ език (въпреки че се смятам за определен вид полиглот): моят приятел Бойко Борисов. Когато през 2015 г. той се опита да ми обясни значението на доста сложния проект „Южен поток“ за енергийната сигурност в България и съседния регион, той го направи без брифинг и без използване на думи, а само чрез няколко драсканици на лист хартия. Бях толкова впечатлен от неговото произведение на изкуството, че го рамкирах и го поставих на стената в офиса си, като напомняне за важността на енергийната взаимосвързаност“, заяви Юнкер.

„Няколко месеца по-късно българска делегация дойде да ме посети, за да продължим дискусията за българския газов хъб. Гордо им показах, че съм разбрал всичко благодарение на отличните рисувателни умения на техния министър-председател, само за да открия, че член на делегацията е направил снимка на поставената от мен в рамка рисунка и я е пуснал в българския печат. Бъдещите творения на Бойко без съмнение скоро ще красят художествена галерия в София!“, посочи още Юнкер, цитиран от Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пикасо Борисов

    20 2 Отговор
    Скоро ще има самостоятелна изложба!

    Коментиран от #4

  • 2 Ал та фанах Атаопънах

    16 3 Отговор
    КОЙ НЯМА снимка на Бойко в офиса си?
  • 3 Последния софиянец

    19 2 Отговор
    Бойко е българския Ван Гог. Ще го излагат в Художествената галерия. Само трябва да си отреже ухото.
  • 4 бл.134 в Зап. парк

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Пикасо Борисов":

    Лъскал е бастуна на нея .
    ЕС джендър ЕС.
  • 5 Омг

    3 9 Отговор
    На бас че ако Бойко и Путин се сбият, Путин ще се самоубие от срам че не какъв пожарникар го е победил
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хи их хи

    8 1 Отговор
    Сега остава магнолиите да цъфнат другия месец, врабците по Витошка да пеят песни за Вожда и слънцето да огрява само Бояна. И Кимчо пасти да яде!

    Коментиран от #9

  • 8 2233

    7 1 Отговор
    Най учудващото е че е рисувана с бухалка
  • 9 Последния софиянец

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Хи их хи":

    И да издаде стотина тома събрани съчинения като бащицата си бай Тошо.
  • 10 ЪРП

    10 2 Отговор
    ХАХАХАХАХАХА.........КОЛОСАЛНА ГАВРА И УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ТОЗИ МОМЕНТ!!!
    НЕ СЛУЧАЙНО ДОРИ ПИЯНОТО ЮНКЕРЧЕ ГО Е РАМКИРАЛ ТОВА НАДРАСКАНО ХВЪРЧАЩО ЛИхЧЕ И ГО СПОМЕНАВА С ИРОНИЯ И САРКАЗЪМ ПО ИНТЕРВЮТА!!!!!
    ТОЗИ МОМЕНТ НА ПОТРЕСАВАЩА ИЗЛАГАЦИЯ НА ПРЕМИЕРСКО НИВО ЩЕ ВЛЕЗЕ В УЧЕБНИЦИТЕ ПО "МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ" В НАЙ-ЕЛИТНИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ НА ПЛАНЕТАТА!!!!!!!!!!!
    НАДАЛИ НЯКОЙ, НЯКОГА МОЖЕ ДА ЗАДМИНЕ ТОЗИ КОЛОСАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПОТРЕС!!!!!!!!!!!! ГИНЕС ОТДЕЛНА ГЛАВА ТРЯБВА ДА НАПИШАТ В КНИГАТА СИ.........
  • 11 Лекар БГ

    5 1 Отговор
    Алкохолизиран глупак.
  • 12 Питане

    5 2 Отговор
    А ТОЗИ ЧОВЕК ЗНАЕ ЛИ ЧЕ В ПЕРНИК НЯМА ВОДА?
  • 13 Удивен

    4 1 Отговор
    Аууууууу ! Божи бил и художник ! Какъв талант, какъв премиер си имаме !
  • 14 Галерия - Ишиас 42°

    2 0 Отговор
    Точка, точка, запетайка;
    минус, скоба , закривайка
    и тумбака с двата крака
    две чертички за ръчичики
    и калпака със байряка ...
  • 15 Боко Ботичелото

    4 0 Отговор
    Очаквайте скоро на аукциона Кристис творбата "Хъб" рисувана с мас върху салфетка на гениалния вселенски Банкянски майстор на инструмента Бокоо Ботичелото !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Един Българин

    2 3 Отговор
    Всякога проклета Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото Отечество и да ги преселва малко по малко в земите си. Нейната злобна политика се познава твърде отдавна и от това, щото тя ни в един си договор с Турция нищо добро не е споменала за Българи, ако и да е имала най-добри удобства за това. Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завладетелните си планове е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие.

    На това тя, освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползвала се от по-набожните и простодушните Българи, които в тях времена са гледали на нея като на един спасител! Тя най-много е противодействувала, в последните дни, и на нашия свещен за духовенството въпрос и употребила е всички лукави средства да унищожи това народно искане, та да останат Българите пак под гръцко-фенерското духовно робство; защото тя знай, че ако българите добият независимото си свещенство, то не ще й веке допусти да мами и разорява българский беден народ, както е досега струвала и днес струва.”

    Поклон пред родолюбеца, прозрял колко опасна и убийствена е политиката на московците!
    От редактора / избор на редактора, 2 април, Раковски
  • 18 Един Българин

    1 1 Отговор
    Рaкoвcки: Мъки чaкaт вceки бългaрин, влязъл в жeлeзнитe нoкти нa Руcия



    Гeoрги Cтoйкoв Рaкoвcки (пo кръщeлнo Cъби Cтoйкoв Пoпoвич, извecтeн и кaтo Гeoрги Caвa Рaкoвcки) - бългaрcки рeвoлюциoнeр и възрoждeнeц. Рaкoвcки e ocнoвoпoлoжник нa oргaнизирaнaтa нaциoнaлнoрeвoлюциoннa бoрбa зa ocвoбoждaвaнeтo нa Бългaрия, дeмoкрaт, публициcт, журнaлиcт, иcтoрик и eтнoгрaф. Тoй e и eдин oт първитe нaши възрoждeнци, кoйтo прoзирa злoвeщaтa импeрcкa рoля нa Руcия. Публикaзциитe му пo тaзи тeмa oбaчe бяхa крити и инкриминирaни в гoдинитe нa кoмунизма.Автeнтичeн oткъc oт брoшурaтa нa Рaкoвcки "Прeceлeниe в Руcия или руcкaтa убийcтвeнa пoлитикa зa бългaритe". Тя e издaдeнa зa пръв път прeз 1861 г. в Букурeщ. Прeдгoвoрът нa втoрoтo издaниe прeз 1886 г. e нa Зaхaри Cтoянoв. В дeмoкрaтичнa Бългaрия фoтoтипнo издaниe нa брoшурaтa излeзe eдвa прeз 1998 г.



    Прoчeтeтe думитe нa иcтинcкия Рaкoвcки – рoдoлюбeц и пaтриoт:



    „Руcкoтoпрaвитeлcтвo, кoe дoceгa лъcтeшe нaшитe дoбрoдушни бългaри cъc cякaкви лукaви и лъжoвни oбeщaния, днec вeчe oткривa булoтo cи и явнo пoкaзвa убийcтвeнaтa и злoбнaтa cи пoлитикa към тях. Тo e нaумилo и труди ce c вcичкитe лукaви и бeзчecтни cрeдcтвa дa рaзoри и oпуcтoши милoтo ни Oтeчecтвo Бългaрия и дa уникaкви нaшaтa нaрoднocт, caмoтo нaм cкъпoцeннo и cвятo нacлeдиe!



    Руcкoтo прaвитeлcтвo c прeдaтeлcки нaчин e уcпялo дa издeйcтвувa фeрмaн oт Пoртaтa, в кoйтo му ce дoпущa дa прeceлвa бългaритe в cвoитe oмрaзни пуcтини
  • 19 боцмана

    4 1 Отговор
    Рисунка от Борисов ? Сигуно си е очертал ръката и е писал: "С това станах милионер (или може и милиардер)"
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост

    0 0 Отговор
    Хубавото за България е че такива глупаци като вас(Бах,боцмана)сте на изчезване.