Last news in Fakti

30 Ноември, 2019 11:54 1 560 6

Борис Джонсън обяви действия срещу тероризма

  • великобритания-
  • тероризъм-
  • борис джонсън

Допълнителна полиция в Лондон

Борис Джонсън обяви действия срещу тероризма - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Премиерът на Великобритания обяви, че ще вземе допълнителни мерки срещу терористични атаки, съобщи Би Би Си.

Коментарът му дойде след вчерашната атака в Лондон. Вече е планирано засилено присъствие на полицията.

През вчерашния ден мъж атакува с нож минувачи на „Лондон Бридж“. Премиерът се обяви, че е против предсрочното освобождаване на престъпници от затвора.

Той заяви това, след като стана ясно, че нападателят има престъпно досие. Нападателят беше застрелян на място от полицията.

„Ще има увеличено полицейско присъствие по улиците на столицата. 20 000 полицаи ще бъдат разположени в цялата страна“, заяви Джонсън.

Полицията разследва, дали групировка стои зад нападението в града.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде бе,

    6 2 Отговор
    как пък точно пред избори стават тези номера?
  • 2 Йосарян

    6 1 Отговор
    Заради слугата меркел, европа пропусна че ни е обявен Джихад. А тва има предишна история. Зависи в каква промивка се намираме.
  • 3 Дедо ви

    7 1 Отговор
    Какви действия? Ще спреш продажбите на ножове и вилици? Напълнихте се мюслита, а българи и румънци не искате, пък сега ревете.....хак ви е!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ГЛАВНАТА ЦЕЛ НА "ТЕРОРИСТИТЕ " ЗАЩИТАВАЩИ СВОБОДАТА НА СВОИТЕ НАРОДИ ОТ АГРЕСИЯТА И ИНТЕРМЕНЦИЯТА НА САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ - ТРЯБВА ДА Е ШВЕЙЦАРИЯ !!!!! НА ВТОРА МЯСТО ТРЯБВА ДА Е ИЗРАЕЛ !!!
  • 6 чалма тв

    2 0 Отговор
    Докато хасан и абдула живеят в Европа нищо добро не очаквайте за своите деца..факт.Тези еврогейове казаха че българи и румънци не могат да имат повече права от мюслита, от Пакистан,Бангладеж или арабия..е,имат право да ви га набият и го правят..
Новини по държави: