Last news in Fakti

1 Декември, 2019 14:40 31 942 102

Гърция беснее срещу Турция

  • гърция-
  • танап-
  • турция

Гръцката делегация напусна церемонията по откриването на ТАНАП

Гърция беснее срещу Турция - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Гръцката делегация напусна със скандал откриването на Трансанадолския газопровод ТАНАП, съобщи Катимерини.

Гръцката делегация беше оглавявана от заместник – министъра на енергетиката Димитрис Иконому. Представителите обявиха протест срещу заявлението на турския президент Реджеп Ердоган.

На откриването той заяви, че не смята да прекрати търсенето на газ в ексклузивната икономическа зона на Кипър. По-рано Турция сключи договор с Либия за разграничаване на икономическите пространства, което отново доведе до протести от гръцките представители.

„Ние бяхме там, за да присъстваме на откриването на газопровода ТАНАП. Когато Ердоган започна да говори по други теми, реших, че трябва да напуснем“, заяви Иконому.

Гърция настоява ЕС да подкрепи Кипър в спора с Турция. Страната настоява за изтегляне на турските кораби от региона.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    137 249 Отговор
    Не може 85 милиона Турция да се съобразява с мечтите за "велика " Гърция

    Коментиран от #2, #3, #4, #5, #36, #43, #47, #51, #102

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дано да търси

    109 55 Отговор
    Дано и да не намери, и да сънува газ и да пърди!

    Коментиран от #9, #31

  • 7 Osman

    140 135 Отговор
    Гърците могат театрално само да подскачат но много добре знаят че този газопровод ще минава и през тяхна територия. Никой не може да казва на Турция какво да прави или не, Най малко мижава държавица като Гърция която освен маслини и узо друго не може да призведе. Остава им само да реват на рамото на ЕС за помощи

    Коментиран от #14, #97

  • 8 Иван

    139 36 Отговор
    А ние пак останахме без тръба. Да се молим Ердоган да ни пусне поне една рязана тръба от Турски поток. ТАНАП ни заобиколи и минава през по развити държави

    Коментиран от #11, #17, #30, #39

  • 9 гост

    68 37 Отговор

    До коментар #6 от "Дано да търси":

    Естествено че няма да намери и той го знае много добре ! Цялата пушилка е за да клекнат и да му предложат дял във вече откритите , ама не е познал на кой се перчи !!!
  • 10 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец

    73 67 Отговор
    гърция требе да приключи дипломация с турция веднага тея резаци ши направят много проблеми в региона

    Коментиран от #21

  • 11 гост

    42 46 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Заобиколил е друг път , русофилски мечти , хахахха !!! Къде се включва интерконектора с Гърция , бе антиумнико ??? Ти да си чул случайно , че имаме ДОГОВОР с Азербайджан за 1,2 милиарда куб точно от този газопровод за България , за транзит отделно ??? А да си чул че тоя интерконектор е с капацитет 6 млд куб , докато целия ТАП е 10 млд.куб ??? И че и двата още отсега са подготвени за УДВОЯВАНЕ на капацитетите ??? Ще заобикаляте само русколизците и то мноооого отдалече скоро !!!!

    Коментиран от #13, #23, #27

  • 12 Osman

    77 93 Отговор
    Гърците беснеят не само за това. Турските безпилотници вече са над гръцкото въздушно пространство. На това отгоре две от батареите С 400 ще са около Истанбул и на брега на Егейско море. С този ход Турция затваря цялото небе над Гърция. Наближава 2023 та година и края на Лозанския договор и Турция ще си върне отнетите територии . Гърците отсега слагат памперси

    Коментиран от #29, #32, #49

  • 13 Osman

    52 38 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Трубата на ТАНАП влиза директно в Гърция близо до граничния пункт Ипсала на турско гръцката граница. За вас остана средния пръст

    Коментиран от #18, #64

  • 14 Age

    53 10 Отговор

    До коментар #7 от "Osman":

    Гърците поне произвеждат нещо, а ЕС им бутат помощи за милиарди и дори почти фалирали са в пъти по-богати от нас, а след години, когато/ако завършат "Турски поток", ще цицкат газ много по-евтино от нас.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 византиеца

    58 18 Отговор
    Българите са по добри от турците, турците нищо не ни дават, а българите ни подариха Бяло море, за благодарност на 200 годишното ни приятелство. Живяхме заедно и щастливо, е, щастливите бяхме ние, но какво да се прави. Сега пак живеем щастливо, е, пак сме, но какво да се прави
  • 17 Age

    34 5 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Недей да се надяваш, че този път и те ще ни дерат джобовете, все пак, проектът е за милиарди, по-точно хем Русия ще лапне милиарди, хем Турция ще плаща по-малко за отопление в дългосрочен план и ще взима транзитните такси.
  • 18 гост

    35 18 Отговор

    До коментар #13 от "Osman":

    Земи се гръмни да не се мъчиш , хахаха !!! И какво като влиза в Гърция , бе лъжльооо !! Да не би да си остава в Гърция ?? А след Гърция къде отива видял ли си ?? ПЪРВОТО разклонение е за България , интерконектора (IGB) , с капацитет повече от 50% от целия ТАП !!! Ще си приказваме догодина накъде ще върви повече газ от него , към Албания и Италия или през България за Унгария и Австрия , хахахах !!!

    Коментиран от #20

  • 19 Матей

    23 16 Отговор
    Гърция се запъва неслучайно и не по своя воля.Тук се кръстосват американските и руските тръби и чичо Тръмпи нанася двоен удар с шпагата.От една страна иска да спре сондирането от турски сондажни кораби покрай Кипър,а отделно,да спре руския газопровод.Щото америте правят газов терминал в Гърция и ще снабдяват и България.Още нищо не се е огласило,но Балкански поток ще се прекрати вероятно.Как и защо,кога,кой,няма значение,всичко сочи натам.Уестинг-хауз пък щял да подкара АЕЦ Белене с амерски уран,ум да ти зайде.Русия този път здравата ще се разлюти.

    Коментиран от #82

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Зайко Байко многознайко

    13 0 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Поживем увидим.
  • 24 Име

    38 2 Отговор
    Големи разбирачи сме. Прочитане заглавието и на втората глътка ракия оправяме и газа и нефта и политиката. Нищо, че казанчето в тоалетната ни още тече. Нека всеки си върши работата, тъй като никой не е по голям от другите, късмета е различен.
  • 25 Мешков

    13 11 Отговор
    Нека се види как да се процедира и с руската пионка на Балканите- Сърбия..дали тя отговаря с мисленето си и менталитета си на европейските норми, дали въобще им е мястото в Европа, или албанците не са все пак по европейци от тях..крайно време е това да се преоцени, и да се види дали мястото на Сърбия въобще е там.
  • 26 Кънчо

    26 27 Отговор
    Модератори,защо не премахнеш този провокиращ коментар на Хасан?Защо?
  • 27 Аййй

    35 12 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    Колко много знаеееш.
    А ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ ТАКА.
    благодарение на ЕС и в по голяма степен на краварските ни приятели нямаме директна тръбичка и сега,че се молим.
    В същото време великите от ЕС си теглят директни тръбички от руско.
    Схващаш ли бре папуняк?
    Договори сме имали😂😂😂😂
  • 28 гост

    11 7 Отговор

    До коментар #20 от "Osman":

    Верно ли , хахахха !! И кога го решихте това , на сбора на Копринка , хахаххах !!!
  • 29 А може би

    21 18 Отговор

    До коментар #12 от "Osman":

    гърците чакат този момент за да ги натикат в Азия? А ако ги натикат, как ще пазаруваш в Одрин и Константинопол? Учиш ли гръцки?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 гост.

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Дано да търси":

    караван си вырви а кучето лае
  • 32 Ангел

    25 29 Отговор

    До коментар #12 от "Osman":

    Приоритета на човечеството е животът във един свят без войни и разруха. Турция никога не е решавала кой и какво ще вземе,това е работа на големите сили.Все пак ако иска Турция нека да пробва . От година и половина американски stealth безпилотни самолета летят над Турция управлявани от гърци и американци във воена база близко до Лариса. По съвет на американците и с присъствието на Майк Помпео Исраел,Египет и Гърция са направили алианс и водят воени обучения всеки месец многократно. С 400 не е нищо особено и лесно се унищожава със противорадарни ракети истрелиани от самолет скрит зад някой гръцки остров така че колко по близко са до брега толко по лесна е работата на гръцките пилоти. Руските ракети не са съвместими със западните стандарти,радар от Крит които е засякъл самолет може да коригира и направи ракета патриот от Александруполис към него,това не е възможно с руските ракети. Далекобойни ракети с 300 и патриот притежава и Гърция от двайсе години плус още много със малък обсег. Така че гладните кокошки могат само да сънуват за османски империи

    Коментиран от #34

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Osman

    26 40 Отговор

    До коментар #32 от "Ангел":

    Ей това за американските безпилотни самолети управлявани от гърци които летели над Турция направо изкърти мивките. Това в кенефа сутринта ли ти се роди в главата. Виж турските сателити Гьоктюрк 1 и 2 денононощбо са над Гърция и България. За това може да си сто процента сигурен. Затова и освен Турция която ви е съсед никой друг не знае че съществувате и сте на картата.

    Коментиран от #35, #37

  • 35 Ангел

    21 3 Отговор

    До коментар #34 от "Osman":

    Или аз имам голяма фантазия или ти си нямаш престава https://www.24chasa.bg/novini/article/7095302
  • 36 Само калугери

    21 8 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Гърция предизвика конфликта през 1974г в Кипър Ннеши на мнозинството там че са византийци или гърци Започнаха масовия безредици и побой над турското малцинство
    Бебе излишно всичко туй Там за меж живущи те там в Кипър са си Араби Турция влезе там и взе 44%от територията на кипър при положени че там имало турско малцинство 18% Преди намеса на тия двамата фактора, Са си живеели задружно на ОСТРОВА

    Коментиран от #84

  • 37 гост

    17 26 Отговор

    До коментар #34 от "Osman":

    Руските подлоги , дето сега се правите на фесове , няма да ви бъде , хващайте си чемоданчетата и беж от България , хахах !!
  • 38 Бесен

    35 15 Отговор
    Проблема на Гърците е, че разчитат на евро-джендърята, а исторически е показано, че само Руснаците могат достатъчно ефективно да опляскат турчолята!
  • 39 Дончо Горския

    22 5 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Византийци и едните и другите! Едните рязани, другите недорязани!!!!
  • 40 Дончо Горския

    18 3 Отговор
    Византийци и едните и другите! Едните рязани, другите недорязани92!!!!
  • 41 Хасан

    18 65 Отговор
    Кур за булгаристан. Да живее велика Турция!

    Коментиран от #44, #45, #46, #48, #50, #63, #74, #87

  • 42 Ану. Отверстие

    16 9 Отговор
    В момента в който цивилизованите държави изпрати инвестициите в Турция тя ще се превърне в Средновековна държава каквато е по принцип.
  • 43 Ердо

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Гей гърци😂😂😂😂, хасане стига идосва бугарите
  • 44 Едо

    29 14 Отговор

    До коментар #41 от "Хасан":

    САТАНАТА ХАСАН ДА СИ ОТИВА ТАМ, ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ ,,ПЕЙГАМБЕРЪТ" МОХАМЕД И ДА СЕ ПРЪЖДОСА ОТ НЕЗАКОННО ЗАГРАБЕНАТА СВЕЩЕНА ДРЕВНА ХРИСТИЯНСКА ЗЕМЯ НА МАЛА АЗИЯ, КЪДЕТО АПОСТОЛ ПАВЕЛ И ЕКИПЪТ МУ СА НАПРАВИЛИ 3 МИСИОНЕРСКИ ПЪТЕШЕСТВИЯ И СА ХРИСТИЯНИЗИРАЛИ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ И МАЛКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА! А ИСЛЯМСКИТЕ ДИВАШКИ ОРДИ НА ОСМАНЛИИТЕ ИЗКОЛВАТ МЪЖЕТЕ, ИЗНАСИЛВАТ ЖЕНИТЕ И ДЕВОЙКИТЕ, А ДЕЦАТА ПОТУРЧВАТ! ВЪН АГАРЯНИТЕ ОТ СВЕЩЕНИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЗЕМИ! МАХАЙТЕ СЕ, ИСЛЯМСКИ ФАШИСТИ! АНЛАДЪН МУ?! В същото време ние милеем за нашите турски братя и сестри в Христа, нашия Господ! ЗАЩОТО ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЕДИН РОД СМЕ! АМИН!

    Коментиран от #67, #83

  • 45 Калоян

    30 7 Отговор

    До коментар #41 от "Хасан":

    Ей, сопол, гледай да не целувате коня под опашката.
  • 46 Симеон

    22 8 Отговор

    До коментар #41 от "Хасан":

    Келеш, лайното си ще изядеш.
    Миризливец.
  • 47 Българин

    25 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Пич, в международното право РАЗМЕРЪТ НАИСТИНА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
  • 48 ЕР ЙОРДАН

    26 6 Отговор

    До коментар #41 от "Хасан":

    Пишеш като Аслан,но ми се струва,че скоро от бой ще си насран!
  • 49 Ел Греко

    11 6 Отговор

    До коментар #12 от "Osman":

    Хахахахаха...и като се събуди с огорчение разбра че преди да си легнеш със Йоргос си забравил да си сложиш вазелина...муххахахаа...
  • 50 гост

    17 8 Отговор

    До коментар #41 от "Хасан":

    Публикувано във факти.бг: Кур за булгаристан. Да живее велика Турция...извика Мабел Матиз и отиде да си намаже дупиту с вазелин за поредната приятна вечер с бай Ганя..мухахаха ( откъс от турска народна приказка)
  • 51 Дядо

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    А какво да кажем тогава за Китай ?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Мечо Грух

    27 10 Отговор
    Само произвели се в България турци-цигани, ревът за за турска закрила, а в същото време си живеят в България, защо през 1989 година беше наречена от сегашните управници голямата разходка,възродителен процес, защото пак рязаните карабини реваха за Турция, е отвориха им границата за да си идат, да ама нещо не можаха да се интегрират, какво са очаквали райски земи, мед и масло, да ама не, раздадоха им анадолска земя, който успял сега е добре , а ланкажиите се върнаха.

    Коментиран от #56

  • 54 ПАДИШАХА ОБИЧА СМЕЛИТЕ

    13 19 Отговор
    Хеей Ганьовци от сега да ви кажа.Ердогана след два дена ще ви отговори на срещата на НАТО.Ако сте истински патриоти искам същата вечер да си коментираме малко за събитията.Не ми се прайте на адвокати на Гърция а си купете памперси и марш в кухнята да миете чиниите.
  • 55 Войвода

    22 8 Отговор
    До хасанчо и османчо извадете си главите от аналните хралупи представете си че е възможно всички сс 23 да не са изчезнали и тогава може да се върнете във времето на османската империя.....

    Коментиран от #62

  • 56 Високо-Планински джентълмен с 5 букви

    21 25 Отговор

    До коментар #53 от "Мечо Грух":

    Отидохме в Турция само да докажем на света че в БГ.има турско малцинство на което и са отнети правата.Бг.лъжеше света че в БГ.няма турци.Ние доказахме с тази екскурзия че в БГ.има турци и им са отнети всички права които и падишахът не го е правил.А за завръщането Гн.Юзал ни насърчи за да се върнем в България защото след 100 год.Лозански договор като приключи ще имаме право на афтономия ако в България не ни спазват правата .Затова че Бай Ганьо спазвай ни правата иначе с Ердоганя ще пием кафе в Филибето

    Коментиран от #61

  • 57 Крум Стршний

    25 12 Отговор
    Фесове, като сте 85 милиона, замисляли ли сте се колко от тези 85 са КЮРДИ? Ако им паднете ще ви скъсат трътките! Май го забравяте това!

    Коментиран от #59

  • 58 Алеко КАН

    14 0 Отговор
    Изчетох ви , но определено смятам , че ако не си възвърнем старата традиция да имаме по 3-4-5 деца /като нашите баби и дядовци/ - то определено дните ни като държава и народ са преброени! Определено и смятам , че демографския срив - НЕ ГО ОСМИСЛЯТЕ !!! АМИН!!!
  • 59 Osman

    15 22 Отговор

    До коментар #57 от "Крум Стршний":

    Ти първо се замисли в банановата република България колко процента от 7 милионното население са цигани и турци. Останали сте най много 4 милиона въшливи така наречени българи. Макар и това дали сте българи е доста спорно ако се вземе в предвид колко века други са ви лашкали жените

    Коментиран от #77

  • 60 СПЕЦНАЗ

    23 9 Отговор

    До коментар #15 от "Murad V":

    Никога.... Турция ще се разпадне до 50 години. Ще има Кюрдистан
  • 61 ИСТОРИК

    24 11 Отговор

    До коментар #56 от "Високо-Планински джентълмен с 5 букви":

    В България никога не е имало турци (чисти, селджуки). Помохамеданчени насила (или доброволно продали душите си на дявола - Аллах) българи =да. По гени сте си наши
  • 62 СПЕЦНАЗ

    13 5 Отговор

    До коментар #55 от "Войвода":

    Макети се унищожиха на полигона. Истинските ракети са си в България
  • 63 СПЕЦНАЗ

    18 13 Отговор

    До коментар #41 от "Хасан":

    Ей мършо рязана. Марш в Анадола. Не се репчете много, ще дойде време и ще ви изритаме от България
  • 64 Джери

    18 6 Отговор

    До коментар #13 от "Osman":

    Фес, теб никой не те пита къде са ти срязали карабината. Бегай в Анадола да ти отпушат канала или си трай
  • 65 a bee

    0 0 Отговор
    Тая до Ердоган ( на фото ), коя е ?
  • 66 Българина

    10 3 Отговор
    И какво като са НАТОвски държави?! Само си даваме парите на краварите, за тоя що духа.
  • 67 Ryzan sik

    7 19 Отговор

    До коментар #44 от "Едо":

    Да живее мюсюлманска Турция
  • 68 Gancho Balkanski

    10 11 Отговор
    До унилите калпаци и необрязани нерези, които сте обречени на изчезване завинаги!Явно затова сте забравили или така ви отърва през 1997 година, когато беше Жан Виденовата криза и имаше купонна система, бяхте изхранвани с турско брашно от Одринска Тракия.Горенаписаното не се отнася и правят изключение от вас единствено почтените българи, които са били винаги добри и признателни съседи, с които живеем заедно от дълги времена в мир и разбирателство!
  • 69 Историк

    13 14 Отговор
    България е циганска държава който народ е мелез от генове на Гърци Турция немци руснаци а основата е от цигани.В който град в България отидете основата е циганска а имали някакъв светъл или рус е Ген отРуския солдат.Това е самата истина

    Коментиран от #76

  • 70 Българка

    14 8 Отговор
    Не знам дали Турция ще съществува,но знам,че БЪЛГАРИЯ винаги ще я има на картата.Всичко се решава отгоре-от БОГ-а не с оръжие и насилие!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Накратко

    8 5 Отговор
    Краят на Лозанския договор, мечтан от някои хора тук, е поредната глупост, с която режимът на Ердоган храни турците. Това не е предвидено никъде. Турция сама поиска Лозанския договор, за да замени Севърския договор, който тя не хареса заради разделянето на Турция на няколко части. Това, което днес е Турция, се дължи на това споразумение, което определи всичките й граници и беше подписано от 11 държави, включително Япония. Тогава Турция получи много земя и по-малко море. Днес тя предпочита точно обратното? Защото не може да има и двете.. За всичко останало, морета, ИИЗ, сондажи, турците грешат. Италия, Малта, Гърция, Египет, Израел, Кипър, Ливан, сериозни държави и не като Либия, прилагат международното право. Така трябва и Турция. Без него тя няма да намери своето място в бизнес плановете в източното средиземноморие за природния газ. Със заплахи и сплашване, тя ще направи само дупка във водата.
  • 73 Я виж ти!

    9 1 Отговор
    Гърция се оказва голяма болка У .... за турците и това е добре за всички наоколо.
  • 74 киро

    10 4 Отговор

    До коментар #41 от "Хасан":

    хасанеее хасанеее, ген. Вазов за теб и родата ти!
  • 75 Асан-манафа

    8 7 Отговор
    Всички, които сте с турски имена, ще дойда да ви натЕгна малко.. Раз'лабили сте се и озлобЕли.
  • 76 България на три континента

    4 6 Отговор

    До коментар #69 от "Историк":

    В турция живеят около 20% турци с българско днк (бивши еничери) или по конкретно римляните са ни наричали мизи .Гърците измислят траки за всички на балканите които не са ромео.България е има още преди римско време и ще е има.Знаят кои сме и му кажа няма да позволят да има голяма България на балканите
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Българин

    5 4 Отговор

    До коментар #80 от "AMET":

    Само дето вече в турция няма така наречените османци .по голяма част са българи еничари.турция се разпада.турция като сащ е манджа с грозде
  • 82 Да да

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Матей":

    И като се разлюти Кочината, Джуджето пърди и запълва Турски паток с фекалии! Или ще спре руските терористи да ходят в ЕС?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Я ми кажи

    2 5 Отговор
    500 години робство, на всеки 10 години по 10 000 деца са взимани за яничари! От 5 до 18 г са били в приемни къщи, и след това пред комисията за бойци! От 15 до 18 г колко рожби са клатели по Анадола, и след това като бойци в годините на мир какво са правили? Къде са потомците на тези бойци? Сега кажи как дойдохте от Азия (черни като Роми) а после побеляхте? Май един владял, а друг ....!

    Коментиран от #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ГЛАВАНАК

    0 1 Отговор
    ЗА ГЛАВАНАКА ОТ БАНКЯ, ЕДНА РЕЗАНА ТРАБА ОТ ЕРДОГАН, ЗА СПОМЕН
  • 91 А турция?

    6 3 Отговор
    По циганска и измислена държава от турция няма, но кюрдите и гърците скоро ще ви скъсат разлопаните дюзи...
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ИСТИНАТА

    5 3 Отговор
    83 МИЛИОННА ОГРОМНА ДЪРЖАВА СРЕЩУ БЕДНА 11 МИЛИОННА ДЪРЖАВА,КОЯТО НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДА !!!! ГРЪЦКИТЕ ЦИГАНИ ЩЕ БЪДАТ ОТНЕСЕНИ ОТ ТУРЦИЯ КАТО ЦУНАМИ ЯПОНСКО КРАЙБРЕЖИЕ !!!!

    Коментиран от #98

  • 97 Дърко

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Osman":

    А турция без еврпа какво може да произведе че не мога да се сетя нещо.
  • 98 Хаджи генчо

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "ИСТИНАТА":

    Кога пък Турция стана по богата от Гърция че нещо не разбрах.какви са заплатите в Турция и Гърция приятел.Що не слезеш на земята и да видим фактите. За голямо твое съжаление в момента доходите на турците са по малки и от България което пък не мн. добре защото сега по малко турски граждани не могат да си позволят да дойдат на почивка у нас.
    Казвам го от личен опит.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 окончателно решение

    2 1 Отговор
    за турците само бой и санкции
  • 101 Гост 5643

    4 0 Отговор
    До хасан и всички имащи се за турци....що не си ходите във великата турция
  • 102 Стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хасан":

    Не може цяла Европа,която подкрепя Гърция,да се съобразява с човек,който иска да става Султан!!
Новини по държави: