Last news in Fakti

4 Декември, 2019 07:02 3 637 6

Тъмни облаци надвиснаха над Тръмп

  • доналд тръмп-
  • импийчмънт-
  • доклад-
  • разузнаване-
  • сащ-
  • президент-
  • украйна

В доклада се казва, че Тръмп е оказал натиск върху Украйна

Тъмни облаци надвиснаха над Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Комисията по разузнаване в американската Камара на представителите одобри доклад от 300 страници, в който са изложени събраните досега свидетелства от разследването за импийчмънт срещу президента Доналд Тръмп.

С това процесът преминава в ръцете на юридическата комисия, която се събира на заседание. Според Си Ен Ен комисията е одобрила доклада при стриктно спазване на партийните линии, като републиканците са подкрепили президента. Гласуването се е състояло при закрити врата.

"За" доклада са гласували 13 конгресмени, а "против" - деветима. Сега юридическата комисия ще има задачата да обсъди доказателствения материал в доклада и конституционната рамка за придвижване на процедурата, след което евентуално да изготви обвинения за импийчмънт срещу Тръмп.

Американският президент Доналд Тръмп е възпрепятствал разследването за импийчмънта на Камарата на представителите и е злоупотребил с власт. Това твърди доклада на водената от демократи Комисия по разузнаването. В доклада, който е дълъг 300 страници, очаквано се казва, че Тръмп е оказал натиск върху Украйна да разследва политическия му съперник Джо Байдън.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мислещ

    2 3 Отговор
    Брилянтно отвличат вниманието. Първо, от истинските престъпления:
    https://freedomstripes.com/2019/12/04/breaking-hillary-clinton-in-full-panic-mode-after-bill-barr-indicts-8-people-for-illegally-funneling-millions-in-foreign-money-to-hillarys-campaign-in-2016-see-details/

    Второ, от факта, че самият Тръмп е 100% израелска подлога и не е някакъв самотен играч срещу статуквото, а всички плюнки срещу него са:
    1. За да бъде изкаран такъв.
    2. Заради омраза...Само че не срещу него, а срещу хората, които са зад него - да, те са глупави и без да осъзнават, пак подкрепят статуквото, но не мислят, че го правят и мразят джендър-комунизма, който статуквото пропагандира. Затова и те самите са мразени и статуквото в някаква степен се бои от тях.
  • 2 ТРАМП

    7 4 Отговор
    Е русофил
  • 3 антисоросоид

    5 1 Отговор
    За толкова години на управление в САЩ демократическата партия купена от онаямърша сорос е сложила свой хора в почти цялото държавно управление. Тръмп се опитва да промени това и затова цялатаизмет го атакува
  • 4 мими

    3 0 Отговор
    Свалянето на Тръмп се превърна в национален спорт в СЩ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 жтр

    2 1 Отговор
    руса корва