23 Януари, 2020 17:24 1 579 8

Спряха метрото в Ню Йорк заради... две дървеници

  • метро-
  • ню йорк-
  • дървеница

Властите извели работещите от контролна кула, за да я обезпаразитят

Спряха метрото в Ню Йорк заради... две дървеници - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Управлението на нюйоркското метро излезе с наглед странно становище за закъсненията на мотрисите в Куинс. Оказва се, че дървеници са виновни за причинения хаос в час пик в сряда.

Две от гадините били открити в контролната кула на гарата Forest Hills-71st Ave и властите извели работещите от нея, за да я обезпаразитят.

В кулата тогава на смяна са били четирима специалисти, които отговарят за пренасочването на влаковете M и R, след като стигнат до края на маршрута си.

Именно тяхното извеждане е станало причина за транспортния проблем, тъй като било нужно време за обезпаразитяване и проветряване на помещенията, преди отново да седнат на работните си места.

Часове по-късно работата на влаковете в метрото е била възстановена в пълен обем.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хи их хи

    10 7 Отговор
    Сериозно? И това не се е случило в омразната Русия?
  • 2 Ххх

    12 1 Отговор
    Майтап, майтап, ама ако човек има късмет тия гадинки да си ги пренесе в къщи, и става страшно. И от ухапванията, и от препаратите, които се използват за обезпаразитяване. Ако не се пръска, се размножават. Ако се пръска, особено в по - големи дози или с по - силни препарати става опасно за живеещите - могат да увредят сериозно белите си дробове.
  • 3 Пенсионер

    9 3 Отговор
    Това е Америка , еййй. Не е шега работа.
  • 4 мали мали

    6 2 Отговор
    А нашето метро с хлебарките кога
  • 5 Бай хой

    5 8 Отговор
    Америте въшлясаха. Така започват кризите и мизерията.
  • 6 ха ха ха

    1 0 Отговор
    щот не знаете техните дървеници какви са... ще си останат на метал за отрицателно време :)))
  • 7 тей тя

    0 0 Отговор
    От 60 г. не са имали нашествие от дървеници, а сега са навсякъде и не само в Ню Йорк - това е предзнаменование, пък и с това талашитено строителство кво да искаш?
  • 8 Сух

    2 0 Отговор
    В България видях на живо един екземпляр, който поради климатичните промени е започнал да емигрира и тук. Е, не, това изглежда брутал, беше около 6 см. дълга. Представям си в САЩ какви чудовища ще има. Това определено не е безобидна гад.