Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 11:01 4 386 58

Русия разработва десетки проекти за хиперзвуково оръжие

  • русия-
  • ракети-
  • циркон-
  • хиперзвукови-
  • борис обносов-
  • авангард

Русия модернизира бойната си способност

Русия разработва десетки проекти за хиперзвуково оръжие - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Москва работи по няколко десетки проекти за хиперзвуково оръжие, заяви пред репортери Борис Обносов, генерален директор на компанията „Тактическо ракетно въоръжение“ (ТРВ), предава РИА Новости.

"Една от най-перспективните сфери за нас са хиперзвуковите технологии. Ние се присъединяваме към усилията на академични институти и на много организации. Тази тема обединява няколко десетки проекта", каза Обносов. Според него е важно усилията на разработчиците да бъдат концентрирани, така че тази сфера да не се раздробява под „различни ъгли“, предаде агенция "Фокус".

"И въпреки че днес не е необходимо да се създава междуведомствен център за развитие на хиперзвуковите (технологии), мисля, че той ще бъде създаден в близкото бъдеще. И ще представим това, което е свършено по тази тема на следващите закрити изложби", добави генералният директор. През 2018 г. в съобщение до Федералното събрание руският президент Владимир Путин представи хиперзвуковите оръжия, комплексите „Авангард“ и „Кинжал“. По-късно стана известно, че Москва разработва и хиперзвуковата ракета "Циркон".

Хиперзвуковата бойна глава "Авангард" е способна да развива скорост до 20 пъти по-голяма от тази на звука. Според руското министерство на отбраната, първото подразделение, въоръжено с „Авангард“, е Оренбургския Ясненски полк. Хиперзвуковата ракета на комплекса „Кинжал“, според руското министерство на отбраната, е способна да преодолее всички съществуващи системи за противовъздушна и противоракетна отбрана, и разполага с обхват от 2 хил. км.

По-късно стана известно, че модернизираните изтребители МиГ-31К също ще бъдат оборудвани с нови ракети. В началото на 2019 г. беше съобщено, че пилотите ще могат да покосяват с тях цели на разстояние от хиляди километри. Както Путин заяви по-рано, хиперзвуковата ракета "Циркон" ще има скорост от 9 мах (около 11 хил. км/ч) и дължина на полета над хиляда километра. С ракетите „Циркон“ се планира да бъдат оборудвани множество кораби и подводници.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мони

    13 40 Отговор
    САЩ наложиха санкции срещу руския разработчик на хиперзвукови ракети

    САЩ наложиха санкции на три руски отбранителни предприятия за нарушаване на режима за неразпространение на оръжия за масово унищожение.

    По-специално ракетата "Циркон", която според руските данни се тества, може да се появи едва през 2025-30 г. или по-късно, безпилотната подводница "Посейдон" след 2027 г. и ракетата с ядрен двигател "Буревестник" след 2030 г., ако въобще Я направят“,
    що се отнася до други развития, те са или отделна перспектива, или по принцип невъзможни.
    От руски

    Коментиран от #33

  • 2 Ъуопп

    9 36 Отговор
    Здраве да е важното картофи да ядът. Все така да са милите ми те.
  • 3 Гоогле

    12 38 Отговор
    Очакваме Архангелск втора серия, радиацията и още нещо..И путинчо, тогав, как излъга, че нямало радиация, пък се оказа лъжец а той чак официално го ттвърдеше.

    Коментиран от #34

  • 4 Врачанецо с кравите и мандрите в Северозападо

    10 40 Отговор
    "Много умна" идея на свръх "умните" руснаци, но тези хора така и не разбраха, че една ампулка в центъра на Москва, колкото човешки нокът е достатъчна да върне Русия като численост в периода на великата октомврийска социалистическа революция!!! Китайците мрат от чумата наречена "2019-n cov", което е генно биологично оръжие на ЦРУ. Искаме да знаем, как ще се справят руснаците с ''2020-n cov'', което ще бъде пуснато сега в Москва...и е оръжие ''сестра близнак'' на ''2019-n cov'', разработено от ''новата немска баня'' спeциално за братушките…??? Искаме да знаем, че Русия този път няма да бъде обърната наопаки със земята от немските танкове до околовръстното на Москва, няма да даде 25-30 милиона жертви премазани от немските танкове, което е нехуманно масово убийство, но ще даде 30-33 милиона жертви по много интелигентен и хуманен начин, безболезнено и набързо...??? Залагания…???

    Коментиран от #35

  • 5 С две думи

    44 8 Отговор
    Само силна армия може да даде тежест и увереност в международните гео политически игри.И видимо руснаците това го знаят-еми евалата им.Така се отстояват национални интереси-това е истината...
  • 6 Айдееее

    46 11 Отговор
    Удрии чичко Вова-удрии по тъпите говедари ,че на цял свят им писна от тях.
  • 7 Жорж

    6 22 Отговор
    Може ама са гола вода.
  • 8 пере

    34 6 Отговор
    " Русомразците са башибозука на Анвглията и Францията, заради които 5 века бяхме под Турско робство. Те продадоха България и докато ги има ще см зле"
    Капитан Петко Войвода

    Коментиран от #23

  • 9 az #Победа75

    33 11 Отговор
    През 2030г. Москва ще постигне пълно военно превъзходство. Факт е, че руснаците приемат на въоръжение образци, каквито другите едва сега започват да разработват. Много от новите руски оръжия напълно обезсмислят цели концепции за водене на бойни действия и създадените за това скъпи образци въоръжение на потенциалните противници. През 2030г. руското превъзходство във военната сфера ще бъде тотално по оценка на Пентагона. Москва успя с десетки пъти по-малко средства за отбрана да постигне онова, което стотиците милиарди във военния бюджет на САЩ не е в състояние да направи.

    Коментиран от #12, #21

  • 10 Я люблю самагон.

    8 27 Отговор
    Историята пак се повтаря, ушанестите пияници, никога няма да се научат. Реигън ги направи, за две стотинки и спечели студената война. Даже победена Германия от тях, когато ссре комунизма фалира, Немците ги изхранваха всеки ден с композиции с зърно. А сега с тази въшлива рубла тръгнали, да ми се надпреварват. Нещо, като Северна Корея къде ким шипарски стреля по некой фишек и моли Тръмп, за долар два та да кма кво да залебат. И тая история с Путин съсъщата.

    Коментиран от #15, #36

  • 11 Монгола

    22 7 Отговор
    Който може разработва който не може гледа от страни и завижда!
  • 12 козяк 16

    3 23 Отговор

    До коментар #9 от "az #Победа75":

    Съвсем си издухал маслото.Американците също работят и имат образци още от средата на 2018г.За 2023г. се очаква и при американците.В духа на приказките и там ще стане хиперзвука по точното време на въвеждане на въоражение, както при руснаците.Ама "ще както" все си пише Путкин.

    Коментиран от #24, #38, #39

  • 13 гжжж

    6 5 Отговор
    Пет военни обекта са били разрушени край международното летище в Дамаск

    Ракетни и въздушни удари са били нанесени към полунощ българско време по района на сирийската столица "Ал Кисуа".

    мишени на ударите около Дамаск са били военни обекти, атаката е била извършена от Израел и при нападението са били убити много иранци

    Коментиран от #40

  • 14 ех че вкуснооо

    7 0 Отговор
    Тая система американско барбекю много ми харесва.
  • 15 Centurion

    30 3 Отговор

    До коментар #10 от "Я люблю самагон.":

    Ако рублата е въшлива,то какво да кажем за Долара,???Реалната стойност на 100$ е 6 цента!Хартии без покритие.А държавата САЩ е с държавен дълг от 22трилиона,а частният дълг е над 48 трилиона.Златото което имат(8000) тона е прашинка спрямо парите в обръщение.330/350 милиона паразити!!!
    42 милиона негри,80 милиона латинос,и останалото,свине над 200 кг и наркомани и хомосексуалисти!!!Това е структурата на населението.

    Коментиран от #19, #22

  • 16 оожжж

    3 11 Отговор
    Руските пропагандисти съобщиха за спецоперация срещу Путин. Какво става в Кремъл. В бората се включи и и "Единна Русия", казват от Vesta TV:
    Фаталната грешка на Путин. САЩ разкриха неговия план «Б»

    ФАКТОР
  • 17 другарят

    26 1 Отговор
    Това което не се съобщава по медиите, е че Русия извади хиперзвуковите си оръжия на показ, защото вече има и противодействие срещу тях! Това е новият лазер "пересвет", който беше показан и който всъщност се явява най-опасното оръжие. Руснаците не тръгнаха по познатият начин да създават лазер, който да изгаря целта за което му трябва огромно количество енергия и ограничения при използването му. Новият им лазер поразява единствено електрониката на целта, което е напълно достатъчно. Може да поразява практически всичко...от хипер-звукови ракети до спътници. Във фашистка Америка не са създали още дори хиперзвукова ракета, а какво остава за противодействие срещу тях.
  • 18 Цеко Цирконя

    6 14 Отговор
    Ето го Цирконя почти е готов ,още малко остава . Вече е нарисуван

    Коментиран от #41

  • 19 007

    2 15 Отговор

    До коментар #15 от "Centurion":

    Посмешко долар или рубла искат богатите ти раснаци в банковите им сметки, що тъй бе. Нека си имам един милион долара пък ти си имай един милион рубли хахаха и тръгнал, да ме убеждава нашия урко. Толкова била зле Америка, че като наложи санкции, и държавите обедняват. Кат расиика срина им рублата, и от седма икономика, остана на дъното.Я изброй руска битова техника, къде ползваш у вас освен чук или тесла. Западна техника, колкото искаш. Да запада е Америка и Европа те винаги са най близки саюзници.

    Коментиран от #30, #44

  • 20 гжжж

    3 16 Отговор
    Кремъл е истеричен. САЩ ще разкрият "кеша" на Путин

    За Путин и Кремъл неприятна новина. Идват нови санкции на САЩ, под които ще попаднат много руски служители и олигарси.
    Освен това САЩ обявиха идеята за оповестяване на приходите на Путин, на което Песков вече отговори

    Коментиран от #25

  • 21 Къде е Ил 20

    5 8 Отговор

    До коментар #9 от "az #Победа75":

    През 2030 Союзмультфилм суперпродукция ще направи

    Коментиран от #45

  • 22 9 дупка на кавала си бе мен

    1 9 Отговор

    До коментар #15 от "Centurion":

    Ама всичко живо работи, за долар и евро нали. Само на думи приказвате, пък даже и лева предпочитате пред рублата, който лев го крепят от световната банка с долари. И както казваше баче ви тодор живков, врял и кипял в тази система комунизъм и разбиращ повече от вас "комунизъма е едно недоносче" Ама вие с скъсаноте гащи верно, че разбирате повече от него.

    Коментиран от #31, #46

  • 23 Аха

    7 4 Отговор

    До коментар #8 от "пере":

    Публикувано във факти.бг: " Русомразците са башибозука на Анвглията и Францията, заради които 5 века бяхме под Турско робство. Те продадоха България и докато ги има ще см зле"

    Каза Петко Киряков докато обикаляше из имението си подарено му от руския цар
  • 24 az #Победа75

    13 3 Отговор

    До коментар #12 от "козяк 16":

    Руснаците имат вече приети на въоръжение и поставени на дежурство следните хиперзукови ударни комплекси - Х47М2 "Кинжал", поставен на бойно дежурство на 1 декабря 2017 и "Авангард", поставен на бойно дежурство на 27 декабря 2019г. Чакам да ми посочиш конкретни американски хиперзвукови ударни комплексио приети на въоръжение в американските въоръжени сили???? Хайде да те видим сега как ще остроумничиш! :))

    Коментиран от #28

  • 25 Независим

    6 5 Отговор

    До коментар #20 от "гжжж":

    А приходите на янките кой ще уповести?
  • 26 руски самовар

    7 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Русия разработва десетки проекти за хиперзвуково оръжие


    Е кога ? Кога ??? САЩ снощи показаха 4та хипер звуково 40 фута дълга LRHW Аве къде с голия дирник таралежи ще яздите 4 ри ракети извадиха за 3 месеца ,в последните 3 месеца

    Коментиран от #48

  • 27 Ще ще

    1 10 Отговор
    Що Япония и Германия победени от Русия имат десетократно плюс по висок стандарт на живот. Че даже и емигрантите нещат Русия. Що има такава пропаст между Северна Корея и Южна Корея. Даже и шуткинолюбците, ако ги питаш къде искат да живеят, никога няма да предпочетат дажбата ориз или купонната система на Куба и Венецуела, ама на приказки ги бива.

    Коментиран от #50

  • 28 Анонимен

    11 3 Отговор

    До коментар #24 от "az #Победа75":

    Краварите нямат такива ракети.Правят опити но не им се получава и се разпадат във въздуха

    Коментиран от #29

  • 29 az #Победа75

    9 4 Отговор

    До коментар #28 от "Анонимен":

    Зная че нямат и в близкото десетилетие американците едва ли ще успеят да приема хипезвука на въоръжение!
  • 30 Centurion

    1 5 Отговор

    До коментар #19 от "007":

    Само елементарния може да мисли по този начин!!!
  • 31 Centurion

    9 4 Отговор

    До коментар #22 от "9 дупка на кавала си бе мен":

    Парите (доларите)са изкуствено наложени!!!Стандарта на тази страна идва от финансови машинации и пладнешки грабежи,от целият свят.Той не е в резултат на личните им икономически дела!!!Оставени сами трудно ще се изхранят дори!За това крадат от де що сварят!!!Ако им се опънат идват Самолетоносачите и носят "Демокрация".И с Нашата нещастна страна е същото.Примери колкото щеш.Контур Глобул, Злото,Базите и т.н!
  • 32 Шабан

    1 6 Отговор
    Ако ще да разработва и свърхсветлинни оръжия, тези железа с нищо няма да помогнат на опърпаният алкохолизиран руснак да живее по-добре! Напротив ще се топят като пролетен сняг от прекомерната алкохолизация и тирания водени от вмененият им комунистически фашизъм във черепната кухина! Руснака не си ли преразгледа мирогледа и не изостави ли, манталитета си на чист селективен убиец, след 10-20 години ще стане китайски или американски щат.

    Коментиран от #51

  • 33 Ти нещо не си у ред

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "мони":

    ма тя е на въоръжение вече само че в морско базиране,какви 2027г. те мъчи,я стига си лъгал. Да не ни мислиш за пещерни ора.В днешно време всичко се проверява инфото блика от всякъде.
  • 34 Гледай да не се

    0 4 Отговор

    До коментар #3 от "Гоогле":

    окаже радиацията на запад,че това е доста по-вероятно в резултат на западногейските и краварски пендели и техните солташаци и гъзоблизковци.
  • 35 Ти кого плашиш бе

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Врачанецо с кравите и мандрите в Северозападо":

    каравар недодялан. Виждал си ти ампулки,като човешки нокет пън такъв. И саамо руснаци и китайци могат да се справят с този вирус,другите сме от всякъде за мустака и с двата крака вътре и масов мор.
  • 36 Историята се повтаря

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Я люблю самагон.":

    ама доста по-от рано. Гледам Полша как се ежи и се мисли за велика,ама тоя път ще бъде зачертана за винаги,да не говорим за другите мърши начело с краварника отатък голямата локва,защото с тези ракети вече е достижим в рамките на минути и изтреблението ще е масово. А що се отнася до сравнението ти с Рейгън и Горбачов,ами скъпи времената са други и Путин не е Горби и Русия е по-силна от всякога,а краварите никога не са били от нейният клас,те могат да се ръбят и да скачат на бананови републики,но като гледам и те неим цепят басма,а краварската пасмина наречена войска се оплаква от сътресения на безмозъчните си чутури и ги лекуват къде ли не. Пендьовци не армия е това.
  • 37 Цеко Цирконя

    5 1 Отговор
    Чакайте сега ! Това Цирконя не е ли готов вече ? Гундяйката Япончик не го ли пръска със светена вода ?
    Але ле и яз се кълнем у Цирконя

    Коментиран от #52

  • 38 Ами къде са им бе

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "козяк 16":

    мушмул такъв. Като нямат нищо дори на хартия да не говорим за някакви разработки. И тук става на въпрос за ракети летящи не в космоса а в плътните слоеве на атмосферата 20-30км височина при което създават огнено кълбо пред себе си приличащо на комета. Краварите дори не могат да разрешат проблема с топлинната бариера и нагряването на корпуса. Мамин сладък толкова си невеж по темата,но си толкова убеден,че имат мислейки,че като правят коли като варели и камиони,като бетонови калъпи могат всичко.
  • 39 Галош при руснаците

    4 3 Отговор

    До коментар #12 от "козяк 16":

    са вече качени хиперзвуковите ракети на въоръжение и самолети МиГ 31БМ,както и Ту 22М3 са вече оборудвани с тях и носят бойно дежурство. С "Циркон" са оборудвани вече подводница и крейсер,и продължава оборудването на други съдове от ВМС,а скоро "Циркон" ще се базира и на сушата,като установка от типа на мобилните стратегически ракети "Ярс" и "Сармат". При краварите това ще се случи след 4-5 а може би и повече години,а до тогава руснаците ще имат нови още по-мощни оръжия.

    Коментиран от #42

  • 40 Пишеш несвързано

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "гжжж":

    сирийска столица убити много иранци,айде изпий си първо таблетките изчакай да подействат и тогава помисли каква простотия ще напишеш. Защото столицата на Сирия е Дамаск,а на Иран е Теперан. В Сирия живеят сирийци,а в Иран иранци. Не ги меши като сол и пипер да стане шарена сол,това го има само тук.
  • 41 Цекооооо цифоня

    1 6 Отговор

    До коментар #18 от "Цеко Цирконя":

    а да ти кажа,че е вече на въоръжение застъпил,а ти се бъркаш с наще самолети картинки изрезки от списания за комикси.
  • 42 Цеко Цирконя

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "Галош при руснаците":

    Ама верно ли ? Щото един адмирал разправя, че го нямало Цирконя, па и да не го чекаме скоро .

    Па аз така му се надам на Цирконя - ще има после ,удри по Сиатъл , удри по Хюстън ,умери Техеран -те са така малко

    Коментиран от #53

  • 43 наивник

    1 2 Отговор
    А нещо, което е полезно за хората ? Или те нямат значение. Просто маТрал.
  • 44 Смешник язък че си

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "007":

    се написал с името на агент,който блести с ум и разсъдак,а ти с глупости. Санкциите на СрАЩ могат да окажат влияние на държави,като Венецуела но това бе преди,и на България,на такава държава,като Русия и Китай може да им пр..не на чучурката. Това са държави със самодостатъчност да се издържат от собствените си ресурси и дори западните и световни експерти констатираха,че санкциите не са навредили на Русия по никакъв начин,дори обратното,но виж вредят на западните им партньори,а всъщност това е и целта на СРащ да няма силен евросъюз.
  • 45 Там където и

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Къде е Ил 20":

    кравраският с един бюлюк военни и главнокомандващ в Афганистан преди седмица.Доволен ли си клефук такъв.
  • 46 Отворко тук в Бг

    0 2 Отговор

    До коментар #22 от "9 дупка на кавала си бе мен":

    работим за левове,в Русия си работят за рубли и цените и стоките са им в рубли,не в долари и евро. А,си твърде прост за да разбереш думите на бай ти Тодор Живков,които цитираш. Под недоносче има в пред вид съвсем друг смисъл гашник неграмотен.
  • 47 ⚡ Хрониките на Евразия

    2 2 Отговор
    САЩ въведоха санкции против 3 отбранителни руски завода , произвеждащи хиперзвукови и балистични ракети ..
    Производството е спряно .

    «Циркон», която , преминава изпитания , ще може да се появи през «2025-30 година , или по - късно », безпилотната подводница «Посейдон» - след 2027 година , а ракетата с ядрен двигател «Буревестник» - «след 2030, ако въобще бъде построена».. според руски данни ..
  • 48 Това от урнър брос

    0 3 Отговор

    До коментар #26 от "руски самовар":

    или метро голдуин меар го видя или е някой последен епизод на между кензни войни. Много ще има да си буат тъпите чутори краварски докато изкарат нещо,което е читаво и неразпадащо се във въздуха. Те на Фи 35 боята още не могат да оправят ,че се лющи при скорост 1200 км/ч полет с продължителност от 2 мин. та хиперзвукова ракета ще направят че 3 показали за 4 месеца,ама на картинки и студиопорен макет.
  • 49 СлРасия

    1 3 Отговор
    Има ли Русия ще има световен МИР.Няма ли Русия,Кравария ще ликвидира светът,защото са от сатана
  • 50 Ще ти отговоря но

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "Ще ще":

    си личи,че си тъп и прост щом не можеш да си отговориш на този елементарен въпрос. Да си чувал парцал американски за плана Маршал и заема от САЩ за радвитие на американската зона на влияние т.е. западна Европа,явно не щом задаваш тъпи въпроси,същото се отнася и за Япония. Като резултат от тази помощ е васалничеството на всички страни в западнала Европа и Япония точно заради този заем. И нито една западна държава не може да противоречи на САЩ защото е зависима от тях и умират без тях. За разлика от тях Русия е самостоятеилна и независима и савмодостатъчна държава,което я прави изключително силна,а и руският народ не може да се сравнява с никои от западните държави и по борбеност и по самоотверженост за защита на родината. И знай не високият стандарт те правят силна държава има много други фактори,които обуславят това.
  • 51 Явно не си излизал

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Шабан":

    въобще от долапа мишок такъв щом пишеш откоровенни простотии. Изостанал си ама много,по добре не коментирай,че си жалък.
  • 52 Ами тй си е готов

    0 3 Отговор

    До коментар #37 от "Цеко Цирконя":

    ама ми се види,че теб те е напръскал светия худ с жълто примесено с кафяво.
  • 53 Ако можеш да четеш

    0 2 Отговор

    До коментар #42 от "Цеко Цирконя":

    и да си го преведеш от руски ето ти чети:19 февраля 2016 г. сообщено о планах размещения гиперзвуковых противокорабельных ракет «Циркон» на российском тяжёлом атомном ракетном крейсере «Пётр Великий»[33]

    По словам главы комитета Совета Федерации по обороне и безопасности Виктора Бондарева, ракета «Циркон» уже входит в арсенал Вооруженных Сил[34] и её развертывание запланировано в рамках новой государственной программы вооружения на 2018-2027 годы. Папуняк преди да пишеш проучи нещата.
  • 54 Лукашенко

    1 1 Отговор
    Анимационните са се развихрили

    1во да ви кажа Кинжал не е хипер звукова ракета.
    2ро Авангард не съществува
    3то Циркон също не съществува
    4то Буревестник не съществува
    5то Посейдон не съществува
  • 55 Куральов

    1 0 Отговор
    Колкото по-гладни са орките , толкова повече мечтаят и се самозалъгват !
  • 56 ББой

    0 0 Отговор
    А какво стана с американския ракетен щит с многото дупки нали щяха да пазят цяла Европа ...хахахаааа ...
  • 57 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    ПАК АГРЕСИЯ
    ВМЕСТО ОРЪЖИЕ НЕКА РАЗРАБОТЯТ ЛЕКАРСТВО КОЕТО ДА СПАСИ
    ЧОВЕЧЕСТВОТО
  • 58 Гошо

    0 0 Отговор
    Значи американците успяха да ги накарат да налапат въдицата !! Сега трябва колкото може повече пари даже ако може всичките да ги дадат за ракети и след това ще ми ядат !!! Браво на американците!!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания