Last news in Fakti

15 Февруари, 2020 11:03 3 230 5

Коронавирус се появи в още една държава

  • коронавирус-
  • египет-
  • китаец

Египет с първи случай на заразен

Коронавирус се появи в още една държава - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Първият потвърден случай на зараза с новия коронавирус в Египет е на китайски гражданин. Той е пристигнал от чужбина на летището в Кайро. Насочен е към специална изолирана зона, откъдето преминават всички пътници, пристигащи от държави с вече установени случаи на заразата. След като взетите от чужденеца проби дали положителен резултат, той бил поставен под карантина в болница.

Египет е първата африканска държава, където официално е установена появата на новия коронавирус.

Броят на жертвите на коронавируса в Китай надвиши 1500. Властите в провинция Хубей съобщават за 2420 нови случая на болестта, а общият брой на заразените надхвърля 66 000.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    7 3 Отговор
    Искам в англето и краварника корона вирус
  • 2 мани мани

    3 1 Отговор
    https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
  • 3 Няма ли лечение

    2 5 Отговор
    Един куршум в главата за да не се мъчат. Няма надежда. Ще се мре. Какво да се направи. Къде е лекарството? Няма го. Лекарството е патлака в главака и готово.
  • 4 Докато

    3 0 Отговор
    китайците продължават да щъкат по света ще има още много държави.Защо не са го проверили на излизане от Китай?
  • 5 Турчин

    1 0 Отговор
    Разбира се че ще се разпространи. Минаха вече 2 седмици от както се зарази последната държава и хората забравиха за този вирус като не живеят в Китай. А това което трябва да се направи е Китай е да бъде изолирана от всички държави защото този вирус колкото повече държави зарази толкова по лошо за световната икономика и вътрешната икономика!