26 Март, 2020 19:05 2 211 27

Путин призова за обща стратегия

  • русия-
  • владимир путин-
  • г-20

Той иска сваляне на ограниченията

Путин призова за обща стратегия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сегашната ситуация може да предизвика по-сериозни последствия от тази с финансовата криза. Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС.

Руският държавен глава говори по време на срещата на Г-20. Той призова за общ план за действие.

Путин призова за отмяна на санкциите за страните, които се борят с коронавируса. Държавният глава призова за връщане на доверието и възстановяване на международните пазари.

„Трябва да обезпечим достъп до финансиране за страните, които търсят средства. Говоря за страни, които са засегнати от кризата и ситуацията.

Можем да създадем фонд под егидата на МВФ, който да бъде финансиран чрез Централната банка и емитенти на валути. След това всеки член на МВФ ще може да заема средства от този фонд, в зависимост от своя дял в световната икономика.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El pepi

    31 17 Отговор
    СЛАВА РОССИИ! :)

    Коментиран от #7, #19

  • 2 SARS

    28 5 Отговор
    Стратегията е изолация от США!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Слава

    9 4 Отговор
    Казал ли е коя държава ще нападне когато отмине кризата?
  • 7 Да живее USA

    15 16 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Слава на USA, спасили ни от комунизма и освободили хората от концлагера СССР.

    Коментиран от #10

  • 8 HISHAM IRAQ

    2 0 Отговор
    къде е АФРИКАНСКИЯ АБОРИГЕН Факт! Тъполикия Джон и както са му другите измислени Ник Нейми хаххахаха
  • 9 7596

    7 5 Отговор
    Преди около месец, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от месец дни гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично на министър Ананиев. Въпроса е коронавируса дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС. Дали чадъра не е от по-високо както твърди д-р Москов.

    Коментиран от #14

  • 10 SARS JAP

    8 11 Отговор

    До коментар #7 от "Да живее USA":

    Всъщност при атаката на Пърл Харбър първи са стреляли Америте по японска подводница факт !
  • 11 7596

    5 5 Отговор
    Преди около месец, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама от ръководството на УМБАЛ „ Св. Анна“- София от програма за развитие на човешките ресурси на ЕС. Повече от месец дни гледаме наглите усмивки на ръководството на болницата и нулева реакция на МЗ и лично на министър Ананиев. Въпроса е коронавируса дали е повод за амнистия за финансови престъпления със средства на ЕС. Дали чадъра не е от по-високо както твърди д-р Москов.
  • 12 nemo

    9 4 Отговор
    А нещо за Крим ??
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 pepy

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "7596":

    "... Преди около месец, на 23.02.20, Нова ТВ направи разкритие за четвърт милион лева усвоени с измама..."

    След всяка статия ли трябва да се прави Copy/Paste и да се чете едно и също, което няма връзка с информацията... Каква е разликата дали ще го прочетат 20 000 или 200 000.

    В новинарските сайтове отговор НЯМА как да ПОЛУЧИШ...
  • 15 Никой

    6 6 Отговор
    Световната политика вече се диктува от Евразия. САЩ са в ъгълчето и си знаят мястото. Въпросът е ние как да спечелиме от цялата ситуация и сега е момента да извиеме ръчичките на Меркел и на Макрон да отпуснат някое евро, че Путин чука на врата и раздава рубли хей така.

    Коментиран от #22

  • 16 Бай хой

    9 4 Отговор
    Санкциите само укрепват руската икономика затова трябва да се усилят.
  • 17 фейк

    3 0 Отговор
    Не става въпрос за финансови интереси в тези санкции. Най-малкото, което ще започне да стреля с общо и открито гласуване, ще се види, че Украйна и Крим Европа не се нуждаят. Тут дело не финансовые интересы в этих санкциях. Хоть какие нибудь начнут снимать при общем и открытом голосование, будет видно, что Украина и Крым Европе не нужен.
  • 18 jorj

    2 6 Отговор
    Свинско погребение - САЩ, Китай, Европа, Саудитска Арабия и ОС/Останалия Свят забиха оневтения кол в Пути !!!!! Нататък ви е пределно ясно какъв е морафета !!!!!!
  • 19 Джони

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "El pepi":

    Стратегията е разбиване на единството на Ес. Както и присламчването на Русия към богатия запад. Поредното задкулисие и лицемерие на Русия.
  • 20 фейк

    1 2 Отговор
    Открито Украйна не се нуждае от ПАСЕ. Така ще бъде и с други санкции. (финансови и политически) Украйна не се нуждае от Европа финансово и политически
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ⚡ Хрониките на Евразия

    3 4 Отговор
    Путин призова да се отменят санкциите за хранителните продукти и стоките за първа необходимост ..
    Работата е там , че такива санкции никой не е въвеждал , освен той самият , за вноса на западни стоки ..
    Клиничен случай на ретроградна амнезия , или просто нагло човече ..
  • 24 КУРнинов

    1 2 Отговор
    Идва края на джуджето Путю! петрола пада денги нет!
  • 25 Наблюдател

    1 1 Отговор
    Дали някой извън Русия му вярва - не знам. Но колко ли са тези в Русия, които вярват на такъв президент? Та нали доскоро той и неговите хора бомбандираха не само Сирия, но и средствата за информация в страната си с невероятни твърдения, като например че коронавирусът просто измислен, за да всява паника у руснаците. В това време болниците им бяха препълнени с хора, страдащи от пневмония. причинена от неизвестен причинител. Никого не са тествали както трябва. Сега, като това, което става е нескриваемо, дайте да се правим на активисти. Невероятно.
  • 26 ????...

    1 1 Отговор
    За каква отмяна на санкциите бълнува тоя? От това послание се вижда че санкциите работят, още малко и ще го удари и на рев. Чакай драги още нищо не си видял, чакай да отмине пандемита и Тръмп да започне да ти сервира, още по-жестоки санкции.
  • 27 КУРнинов

    1 0 Отговор
    Джуджето Путю май изкара белия байрак!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания