Last news in Fakti

11 Април, 2020 15:00 2 017 11

Ново сексуално обвинение срещу Харви Уайнстийн

  • харви уайнстийн-
  • сащ-
  • обвинение-
  • продуцент-
  • лос анджелис

Той твърди, че интимните отношения са били по взаимно съгласие

Ново сексуално обвинение срещу Харви Уайнстийн - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият американски кинопродуцент Харви Уайнстийн беше обвинен за трети случай за сексуално посегателство в Лос Анджелис, предаде Би Ти Ви.

Уайнстийн вече е зад решетките в щата Ню Йорк, след като бе признат за виновен и осъден за изнасилване и сексуална агресия. Сега той ще отговаря на общо три обвинения за сексуална агресия, предявени му в Лос Анджелис. Той е обвинен, че е посегнал сексуално на жена, чиято самоличност се пази в тайна. Това е станало през май 2010 г. в Бевърли Хилс.

Това се добавя към две обвинения срещу Уайнстийн, обявени през януари в Лос Анджелис. Първото е за нахлуване със сила в хотелска стая на жена с цел изнасилването ѝ, а второто е, че е посегнал сексуално на друга жена, също в хотелска стая в Бевърли Хилс. Тези инциденти са станали през февруари 2013 г.

Уайнстийн отрича тези факти и казва, че всички тези връзки са били по взаимно съгласие. По новите обвинения, повдигнати от прокурори в Лос Анджелис, Уайнстийн може да получи до 29 години затвор. През февруари той беше осъден в Ню Йорк на 23 години затвор за изнасилване и сексуално посегателство.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    20 1 Отговор
    Пак някоя се сетила, че преди 42 години си дигнала краката само за да получи роля ли?
  • 2 ми тутуруту

    19 2 Отговор
    Тия мрат да ритат умрЕло куче !

    Коментиран от #3

  • 3 Некой си

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "ми тутуруту":

    Те и Бойко не го ритат сега, ама дали не е за рита е ?!
  • 4 дими

    5 1 Отговор
    САЩ са в упадък !

    Коментиран от #6

  • 5 Съседката на Фелини

    7 0 Отговор
    Каква отдаденоост на кариерата.
  • 6 стоян

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "дими":

    До 4 ком -Ти икономист ли си -САЩ били в упадък= а Русия -цъфти и забогатява
  • 7 пенсионер

    9 1 Отговор
    преди 40 години една кака ми направи сефтето. дали не е време да й взема пенсията като я осъдя за сексуално насилие !?
  • 8 Гошо

    0 3 Отговор
    Справедливоста винаги взима връх ,по това се различава демократичната държава
  • 9 Разум

    3 0 Отговор
    Стана модерно в УСА Американки да обвиняват богати мъже за изнасилвания станали преди години, че и десетки години, без да представят какви да е доказателства. Запада е в морален и духовен упадък. Не си мислете, че това е демокрация. Аз разбира се също като всеки нормален човек съм за най-строги наказания за изнасилвания, но това което става в УСА е пародия на правосъдието. Лягали са с него за актьорски роли и кариера, и 10г. по-късно като размислили са разбрали, че не са се чукали по взаимно съгласие ами, че са били изнасилени. Тяхното доказателство за изнасилване е тяхната дума. Той вероятно не е хубостник, но това да са били изнасилени и да си мълчат досега е доста съмнително. Трябва да се разследват и обвинителките дали не са дръпвали подобни номера и на други богати с цел финансови облаги.
  • 10 Townboy

    3 0 Отговор
    Развратен евреин не е нищо необичайно. Оня другия чифут живее с доведената си дъщеря. Мен ме е яд на актрисите, понеже ги знаем що за стока са а сега тръгнали да си оправят морала на дърти години. Що не са се оплакали още тогава а?
  • 11 Метгонтан

    1 0 Отговор
    Бе аз като се сетя , и мене май ме е пипал по чурката като малък този чичко . Дайте и на мене пара