Last news in Fakti

12 Март, 2020 17:00 5 741 7

Предупреждение: Дженифър Анистън да бъде убита!

  • харви уайнстийн-
  • холивуд-
  • дженифър анистън-
  • сексуален тормоз

Харви Уайнстийн реагирал емоционално на анонс за предстояща публикация, в която актрисата го обвинява в сексуален тормоз

Предупреждение: Дженифър Анистън да бъде убита! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

На съдебното заседание беше разкрита кореспонденция на скандалния продуцент с екип от негови помощници. Уайнстийн реагирал емоционално на анонс за предстояща публикация в „Нешънъл Инкуайърър“, в която Дженифър Анистън го обвинява в сексуален тормоз. В отговор той нарежда на екипа си актрисата „да бъде убита“.

Статията, която изплашила Харви, всъщност никога не е публикувана в пресата, така че можем да се досетим колко сериозни са били намеренията му.

Паниката на продуцента обаче се оказала наистина много голяма. Показани са и негови имейли, съдържащи молби за помощ и изпратени до десетки от най-влиятелните хора заради подетата срещу него кампания.

Разкритията на Анистън относно действията на продуцента тогава получиха широк отклик. В оповестен откъс от споменатата статия, звездата от сериала „Приятели“ споделя, че режисьорът се държал по крайно непристоен начин в продължение на няколко години и се опитвал да се домогне до нея, докосвайки я и пощипвайки я по тялото.

Опозореният 67-годишен филмов магнат беше признат за виновен през февруари за изнасилване от трета степен и престъпно деяние от първа степен след съдебен процес в Манхатън по обвинения, отнасящи се до сексуално посегателство.

Преди датата на обявяване на присъдата му, което трябва да се случи днес (11.03.2020 г.), адвокатите му са подали правни документи, в които посочват, че присъда, по-голяма от задължителния минимум пет години, би била „фактическа доживотна присъда“.

Уайнстийн - който е изправен пред възможност за до 29 години затвор - беше откаран в болница след последното заседание заради болки в гърдите. След претърпяна операция с поставяне на стент миналата седмица, той бе настанен в затвора на нюйоркския остров Рикърс.

В писмо до върховния съдия на Ню Йорк Джеймс Бърк, неговият правен екип, заявява: „Реалността е такава, че господин Уайнстийн може дори да не доживее до края на евентуалната присъда“.

Адвокатите също молят Бърк да помисли за това,че животът на Уайнстийн е "унищожен" и че "е загубил всичко", откакто за първи път е обвинен в сексуална злоупотреба в статия от 2017 г., дала начало на движенията #MeToo и Time's Up.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Да мре!!!

    23 1 Отговор
    Като дават много пари и власт на корвите, си заслужават съдбата! Проститутките станаха по-богати и влиятелни от учени, инженери, изобретатели, точно зараду гнусари като тая измет Уайнстийн
  • 4 Телевизора на Елвис

    14 0 Отговор
    Цялата им филмова индустрия е стъпила здраво на "истински човешки ценности". Затова последните години бълва говно след говно и се тресе от ей такива скандали.
  • 5 няма значение

    1 1 Отговор
    Честно да си призная никога не съм я харесвала ,но не е приятно чак до такава степен този измерг да я заплашва със смърт
  • 6 сноу

    2 0 Отговор
    Тоя па Харви акъл няма в кутията ...За какъв чеп му е тая смачкана угризка..Циците висят като в детска рисунка,задника се тресе като пача, а между краката не е сигурно дали е на напреки...Че и актриса ще я правиш...Хвани самолетчето ,кацни на Столипиново ,подхвръкни до Филиповци ,подскокни до Селеметя и ще бъдеш обслужен старателно и професионално без кахъри ...а може и някоя манекенка на Ицо да опънеш...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.