Last news in Fakti

8 Май, 2020 15:57 1 537 4

Оправдаха съветник на Тръмп

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • майкъл флин

Майкъл Флин може да се върне в администрацията

Оправдаха съветник на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Америкаснкото министерство на правосъдието обяви, че спира делото срещу Майкъл Флин, съобщи FOX News.

Той беше съветник на президента по въпросите за национална сигурност. Главният прокурор Уилям Бар възложи на прокурора на град Сейнт Луди да провери до колко правомерни са били действията на ФБР по разследването срещу съветника.

Остановено е, че разговорът на агентите с Флин се е провел без правомерна следствена обстановка. Президентът на САЩ Доналд Тръмп вече обяви, че е готов да върне Флин в своята администрация.

Делотот срещу него беше в рамките на разследването за руската роля в американските избори. Той трябваше да се оттегли от своя пост, защото не е уведомил вицепрезидента Майк Пенс за свой разговор с руския посланик.

Админитрацията на Тръмп отхвърля всички обвинения към съветника.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Остановено

    2 1 Отговор
    Нещо друго да е Остановено?
  • 2 Хмм

    2 0 Отговор
    Човек на Турция. Той беше платен от тайните фондове на Министерството на външните работи. Чавушоглу и Албайрак му обещаха 15 милиона долара, ако отвлече Гюлен и го изпрати при Ердоган. Голямо главоболие за Тръмп и Ердоган неговият случай. Има политическа намеса да бъде освободен.
  • 3 Пропаганда е

    0 0 Отговор
    ЮЕсЕй ис дъ Бест ! Повтаряй !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.