29 Юни, 2020 16:02 2 569 8

Австрия с повече подкрепа за електромобили

  • австрия-
  • подкрепа-
  • електромобили

Страната повишава бонусите за потребители

Австрия с повече подкрепа за електромобили - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Правителството на Австрия обяви, че ще повиши подкрепата за придобиване на електрически автомобил, съобщи РИА Новости.

Приемане на промяната обяви министърът на околната среда Леоноре Гевезир. Правителството е договорило повишението с индустрията.

За автомобил вече ще бъдат отпускани по 5000 евро, а 600 евро ще бъдат отпускани за зарядна станция по домовете. До 1200 евро ще се отпускат за електрически мотори, като част от тях ще бъдат покрити от представители на производството.

Търси се разширяване на ползването на електромобили и местата за зареждане на публични локации. Повечето електрически автомобили се използват от бизнес.

Търси се вариант за повече автомобили сред потребителите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госあ

    6 7 Отговор
    Там където няма солидни държавни помощи за тея еднодневки, с огромен импакт не само върху насищането на планетата с въглероден диоксид но и токсични непреработваеми вещества, са непопулярни. Кой ще носи отговорност за пренасочването на данъците ми към това ирационално и мръсно свръхпроизводство ???

    Коментиран от #2, #3, #8

  • 2 радев

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Чакаме и в България да стане това подпомагане.Или след 10 години цените на електромобилите да стане достъпна.
  • 3 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    То пък твоите едни данъци , хахахах !!! Не знаеш ли , че на пенсиите не се плащат данъци , кой си мислиш че лъжеш , хахах !!
  • 4 защо не намаля цената в бг

    2 0 Отговор
    29.06.2020г.Суровият брент се понижи с $0,83, или 2% и достигна до $40,19 за барел, докато американският необработен суров петрол падна до $37,69, което е понижение с $0,80 цента

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Хахаха

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "защо не намаля цената в бг":

    Защо не намаля? Цената на нефта се качи, момче! Цената преди месец беше 20 долара за барел, а американския достигна минус 40 долара! Сега се качи двойно от тогава и пак е евтин!
  • 6 Хахаха

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "защо не намаля цената в бг":

    Да допълня, че тези дневни движения които четеш или гледаш, са постоянни! Цената не стои на едно място! Например в момента е 1.65 процента на горе и е 41.35 долара за суровия петрол брент. Или ти очакваш, цената да плава всяка секунда на бензиностанцията?
  • 7 Подкрепящ

    3 0 Отговор
    Похвално.
  • 8 TSLA

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Госあ":

    Масла, филтри, ремъци, свещи, маркучи, гърнета, помпи, скоростни кутии, свмеринги, клапани, вериги, повдигачи, дюзи, демпферни маховици, гарнитури, феродо, кладенци, платформи, добив, рафиниране, транспорт, дистрибуция... Една птичка петролна революция не прави, my friend. + това на гостите на тая планета им е простено. Въпросът е домакините да вършат нещата като хората и да пазят възможно най-чисто.
Новини по държави: