Last news in Fakti

29 Юли, 2020 12:23 2 605 10

Рапър в Белия дом? Кание Уест подаде документи за кандидат за президентската кампания

  • кание уест-
  • доналд тръмп-
  • уайоминг

Кание посочи като постоянен адрес на местопребиваване имението си в щата Уайоминг, но не успя да формулира своя лозунг в президентската кампания

Рапър в Белия дом? Кание Уест подаде документи за кандидат за президентската кампания - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският рапър Кание Уест подаде документи в щата Ню Джърси, за да бъде регистриран като независим кандидат в президентската надпревара на САЩ, предаде ТАСС, цитирана от БТА. 

Агенцията се позова на публикувани данни на сайта на избирателната комисия на щата. Уест представи подписите на 1 327 регистрирани избиратели от щата Ню Джърси, като успешно преодоля минимума от 800 подписа, необходими за кандидатстване за президентски избори, които ще се проведат през месец ноември. Рапърът посочи като постоянен адрес на местопребиваване имението си в щата Уайоминг, но не успя да формулира своя лозунг в президентската кампания.

Музикантът се вмести в крайния срок, установен за регистриране на независимите кандидати в щата Ню Джърси. Сега желаещите могат до 31 юли да изкажат своите възражения против кандидатурата на Кание Уест. Този въпрос стана проблемен за рапъра при регистрацията му като независим кандидат в щата Илинойс.

Там в избирателната комисия постъпиха възражения относно истинността на 3 200-та подписа, представени от Уест. По-рано той се регистрира като независим кандидат и в щатите Мисури и Оклахома. Много експерти се съмняват в политическия успех на рапъра, тъй като той се включи прекалено късно в президентската надпревара.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    17 0 Отговор
    Никой няма да му позволи да краде от гласовете на демократите. Виче включиха в играта жена му. Тя го обяви за луд
  • 2 (Dumb and Dumber

    15 2 Отговор
    А "Свети" Илон Мъск шял да му бъде медиен съветник ! Събраха се,, съ бра ха се ! След неосвидетелствания официално Бай Дончо, вече, ще имат официален ! Ко беше Black Lives Matter хаха

    Коментиран от #3

  • 3 Академията

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "(Dumb and Dumber":

    Номинация за Оскар за коментара
  • 4 2loop

    8 1 Отговор
    Тоя ще е по голяма грешка и от тръмп
  • 5 Баш Майсторът

    9 0 Отговор
    Кога стана калайджия,кога му почерня д...то.Това е все едно,да острижеш костенурка или от ку..рва да получиш запис.
  • 6 мъкаааа

    6 0 Отговор
    "Кание Уест подаде документите си за кандидат за президентската кампания." Е,те ся си е........................ба майкатаааа!
  • 7 Авеее

    6 0 Отговор
    Къде е Бюртак Одряма?
  • 8 Антимилиционер

    7 1 Отговор
    Абе този вирус да не удря и в мозъка? Всички изпращяха. Русияните си избраха пожизнен цар а тези ще си изберат изкукуригал робски правнук.
  • 9 Fate

    4 0 Отговор
    Бойко как не се е сетил за имидж да си смени фамилията и той на Уест . Да му викат г-н Уест
  • 10 Баш Гост

    4 0 Отговор
    Към всички БГ журналист - за 30 години демокрация, не се научихте на английски език, не се научихте и как се превежда името на рапъра. Няма и да се научите!