10 Октомври, 2012 14:01 1 493 5

Турция заплаши Сирия с по-мощни удари

  • турция-
  • сирия-
  • снаряд
Турция заплаши Сирия с по-мощни удари - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Началникът на Генералния щаб на турската армия генерал Неждет Йозел предупреди днес, че на Сирия ще бъде „отговорено с по-голяма мощ“, ако обстрелът по турската територия продължи, съобщи агенция АНСА.

Йозел, който от понеделник вечер е на инспекция в пограничните райони със Сирия, е заявил това в село Акчъкале, където преди седмица сирийски снаряд уби петима мирни жители.

В последните дни няколко заблудени снаряда отново паднаха на турска територия, без да предизвикат разрушения и жертви, при което турската армия отговори с огън по сирийски обекти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ares

    0 0 Отговор
    Турция заплаши Сирия по-мощни удари ??!!!!
    Турция заплаши Сирия с по-мощни удари ?? или???
  • 2 муспи

    0 1 Отговор
    Кюрдистанската Освободителна Армия мисли да се възползва от предлагащия се случай. Ще се възполва ли българският народ да се очисти от турчалята? Кюрдистан ни е съюзник - имаме общ враг!
  • 3 голяма-вълна

    0 0 Отговор
    "Муспи" те турците са почти повече от българите тука вече....сещаш се нали приятел!
  • 4 СССР

    0 0 Отговор
    какви ги дрънкате бе ако погледнете назад и проследите генетичния си материял как мислите за тия 500 години дали няма нещо турско в гените ви или за ония 200 години няма такова понятие като чист българин има богата смесица от доста гени единственият хубав ген който имате е този на славяните но нещо зе да се губи сред останалите
  • 5 руснака

    0 0 Отговор
    абе славяни! българи само външно все още приличат на славяне, иначе по манталитет са по близо до турци
Новини по държави: