Last news in Fakti

14 Ноември, 2012 17:06 5 025 6

Израел премахна висш представител на Хамас - Видео 18+

  • ахмед ал джабари-
  • хамас-
  • израел-
  • абу мазен

Израелската служба за сигурност Шин Бет е убила ръководителят на военно крило на Хамас "Бригадите ал Касам" - Ахмед ал Джабари, предаде Би Би Си.

Той е най-високопоставеният представител на Хамас убит за последните 4 години.

Свидетели разказват, че Ахмед ал Джабари е пътувал в колата си в град Газа, когато тя е избухнала. Заедно с него са загинали и телохранителите му.

Ал Джабари е отговорен за финансирането, подготовката и провеждането на терористични удари срещу Израел. Неговото премахване е ясен сигнал до Хамас, че ако продължават с досегашната си дейност, те ще бъдат ударени. Това се казва в официално съобщение на Шин Бет.

През последните седмици Израел беше подложен на обстрел с ракети Касам от Ивицата Газа. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    джудасите ще ядат хурката.лошото е че невинни хора ще умрат.м...лите ще ги ударят за коледа и нова година.
  • 2 ducati

    0 1 Отговор
    Хората си пазат народа от тази арабска напаст,вие какво искате да доидат терористите тук или ви харесва как арабите богатеят на гърба на целия свят с този петрол без да са си мръднали пръста,да не говорим за мозъка..........камилари,това заслужават,те са подли хора!!

    Коментиран от #4

  • 3 Грую

    0 0 Отговор
    Там трепят и се пазят, а пък после израелците идват да ги трепят у нас дето ние нито се пазим, нито можем да се опазим. Работата с израелските туристи в Бургас малко се получи като нашата поговорка "Бий самара, че да се сеща магарето" . Само дето в случая самара бяхме ние, а магарето израелците. Иначе сега си го пишат актив това убийство.
  • 4 Баща ти

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ducati":

    А ти знаеш ли,че и чифутите богатеят без да си мръднат пръста и ограбват всеки чиито пари минават през банка!!!! ти сигурно вярваш и че Иран стои зад атентата във Сарафово и че 9/11 не е нагласен от американското ционистко правителство и чакаш дядо Коледа да ти пусне подаръчето от как си се пръкнал!

    Слезте на земята! тея жидове долни съсипаха света,а такива като Лазар Коен,Дизраели,Соломон Леви Явиш са разказали играта на България!!!

    ПП. Само да те просветля дукати че най-големите във петролния бранш са долни мазници като Рокфелер и Ротшилд които сливат няколко свои компании!!!!!!
  • 5 онзи

    0 0 Отговор
    Това видео е премахнато защото съдържанието му нарушава условията на ползване на YouTube.
    Интересно какво ли е имало на видеото.
  • 6 Мартиониус

    0 0 Отговор
    Баща ми ........ ти сигурно си като ония дебели американски "ловци"
    на НЛО ,в твоя случай на конспирации,ясна работа .Ходи си се пази от масоните и илюминатите и извън земните ,и баба Яга , Дедо Мраз , Шрек , Волдемор , Обама и ,и,и......... абе да УСПЕХ! :)