27 Ноември, 2020 07:14 32 996 81

Тръмп: Ще напусна Белия дом, когато...

  • доналд тръмп-
  • джо байдън

Президентът на САЩ заяви, че през следващите две седмици в Съединените щати ще започне разпространението на ваксината срещу COVID-19

Тръмп: Ще напусна Белия дом, когато...  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че ще напусне Белия дом, ако Електоралната комисия гласува за опонента му на президентските избори Джо Байдън. Тръмп уточни, че това ще стане в случай че комисията определи Байдън за победител.

Новият държавен глава трябва да встъпи в длъжност на 20 януари, а електорите се събират на 14 декември. Сегашният президент обаче посочи, че ще бъде трудно за него да признае поражението си при дадените обстоятелства и не каза дали ще присъства на церемонията.

Джо Байдън получи 306 гласа на изборите на 3-ти ноември, при необходими минимум 270. До момента Тръмп отказва да обяви загубата си и твърди, че вотът е бил белязан от много нарушения.

В същото време Доналд Тръмп заяви, че през следващите две седмици в Съединените щати ще започне разпространението на ваксината срещу COVID-19.

По думите му, първоначално тя ще бъде изпратена до служителите на първа линия, медицинския персонал и възрастните хора.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    65 12 Отговор
    да има МИР МИР МИР по целия свят

    Коментиран от #2

  • 2 КОТарАК

    37 15 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    не се ли усещате вече с аверчетата , че трябва да се поспрете малко?

    Коментиран от #37

  • 3 Arnold Schwarzenegger

    131 42 Отговор
    Победителят в изборите е Доналд Тръмп !

    Коментиран от #70

  • 4 Форест Гъмп

    114 29 Отговор
    Браво Тръмпи! Мачкай джендърите !!!
  • 5 Бойко Борисов

    51 26 Отговор
    Ще подам оставката, когато си искам !
    Нъц,нъц,нъц,пръц !...
  • 6 стоян георгиев

    33 96 Отговор
    ква стана ,а другари?тръмп дето обяснявахте как щял да остане си тръгва.щеше да има бунтове,щеше шефа на съда и незнам кои си да давали показания в полза на тръмп и тои да останел щото баидън бил измамник,но уви не се случи нищо подобно,а рижия лъжец опакова багажа.сега е добре да смените никовете и да изчакате новите опорки от масква и да почвате !хахахахаах!

    Коментиран от #7, #12, #17, #61, #63

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Байгън

    23 6 Отговор
    Скоро и у вас !
  • 9 По важно е !

    62 12 Отговор
    Другарят Бойко Борисов да си обира крушите !
  • 10 Наблюдател

    30 18 Отговор
    Не ме е грижа за Тръмп-има си кинтите, все нещо ще върти, след като си тръгне от Белия дом. Обаче, грижа ми е Мелания,аджеба-какво ще прави?! За нея се притеснявам,кой ще я утеши, кой ще я завива нощем в леглото, кой ще я плющи...безобразие ще е да се остави самичка през дългите зимни дни и нощи.
  • 11 По важно е !

    35 12 Отговор
    Другарят Бойко Борисов да си обира крушите !
  • 12 споко сикаджии

    84 15 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    статията е откровена лъжа. твъмп всеки ден обявява че никакво предаване на власт няма да направи. в момента се водят деалта за безпрецедентни по размер изборни измами от страна на бай-ти-данчо. заради тях в щ.пенсилвания съда наложи възбрана в/у официализирането на резултатите. огромни фалшификации са открити и в джорджа и уисконсин. ще има голям екъш съсвсем скоро а ти, платени ми герберанчо, спри да разпространяваш л;евети и пропаганда. щото и твойто наближава.

    Коментиран от #15, #25

  • 13 Гнусливчо

    55 15 Отговор
    По гадни от герберугите НЯМА!
    Няма и да има !!!
  • 14 В жипката съм,в жипката съм !

    39 15 Отговор
    Не признавам никакви протести !...
  • 15 Чукча писател ...

    12 35 Отговор

    До коментар #12 от "споко сикаджии":

    Само московските тролоее пишат истини ! :)))

    Коментиран от #16

  • 16 споко сикаджии

    45 7 Отговор

    До коментар #15 от "Чукча писател ...":

    не духльо платен, просто някои от нас гледан на живо новините от други места по света, а не разчитат на изкривената пропаганда на сорос и меркел, спусната тук по нареждане с више до опоркаджийте и низшия герберляк. да ти... направа едно братче или сестриче аз на теб.
  • 17 Гост

    50 12 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Никакъв багаж не е опаковал. Адвокатите му начело с Джулиани не състоят със с кръстени ръце. А приемат и клафицифират изповеди те н стотици участници в избирателните комисии, които са се подписали под изказванията си з фалшифициране на изборите

    Коментиран от #19, #20

  • 18 Неучуден

    17 38 Отговор
    Отказа на самолюбивия Тръмп да признае загубата си и да напусне с чест Белия дом ще са главния виновник за избухването на граждански сблъсъци прерастващи в гражданска война в САЩ с последващата я разруха....!!! В желанието си да направи Америка отново велика и да се задържи като президент на всяка цена и колкото се може за по дълго, Тръмп щe е готов да извърши невероятни глупости пред които "мирния" му 4 годишен мандат ще бледнеят , включително започването на ненужни съдебни дела за недоказани и невъзможни "огромни изборни фалшификации" и на прибързано опасни военни провокации и действия в следващите седмици, за да въведе вoeннo положение и мобилизация в САЩ ,caмo за да продължи да управлява с една война която бързо може да прерасне в 3 та световна....!!!

    Коментиран от #23, #58

  • 19 споко сикаджии

    29 10 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    да. освен джулиани, екипа му и техните съдебни искове, масивни дела за измами от страна на байдан заведе и адвокатката синдни пауъл заедно със свпя екип.

    Коментиран от #72

  • 20 стоян георгиев

    9 31 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    хахахаха ххохохохоох!няма ни един представител извън екипа на тръмп които да твърди че има измама при изборите.маса сенатори републиканци призовават тръмп да не продължава да се прави на клоун!джулиани е адвокат и прави за пари квото му кажат.лошото е че всичките му искове до един ги отхвърлиха като смехотворни.нали прочете смехотворни.демек съдията преди да ги отхвърли се е смял с глас на джулиани.та тръми изчезва другари!

    Коментиран от #35, #76

  • 21 Behemoth

    11 30 Отговор
    Героя на глупаците....Тръмп,Орбан,Тиквата....ей таквиз сунгурларски мискети им дай на глупендерите...а ,че тия работят срещу интереса им няма как да го разберат с празните кратуни...цирк да има....
  • 22 Гост.

    5 14 Отговор
    Трамп и Байдън Президенти. Що не. И в БГ можете, бойко и радев. Рахат да има чоджум аго. Мир и любов по Света. Голям джумбиш бате
  • 23 споко сикаджии

    23 11 Отговор

    До коментар #18 от "Неучуден":

    И аз съм неучуден, че въпреки всичките им проблеми на САЩ, всеки би предпочел да живее там, вместо в една кочина с такива като теб - опоркаджии и герберляци; не е учудващо, че за да спрете хората да бягат от милата ти родина се наложи да затворяте пак държавата, щот и един човек няма да остане тука; да но хората взеха масово и да се самоубиват, та като не могат да избягат в САЩ, ще избягат (своебразно) от злата участ на герберистан.

    Коментиран от #40

  • 24 Манги

    31 5 Отговор
    На изборите в САЩ имало малки фалшификации, но това нямало кой знае какво значение. Важното е, че стъкмиха дядо за нов Презедент
  • 25 стоян георгиев

    6 27 Отговор

    До коментар #12 от "споко сикаджии":

    само не разбирам другар,що пишеш тия щуротии?ни в унсконсин ни никъде няма шанс тръмп да измени изборния резултат.исковете му са фиктивни и без правни аргументи.на всичкото отгоре струват маса пари.та както ти писах тръмп заминава и сега леко полеко отваря вратата на баидън.та сменяите ника и търсете нови опорки от масква,тази отиде в канала!

    Коментиран от #27

  • 26 Манги

    26 4 Отговор
    Интересно ако хванат ББтко натясно дали ще иска политическо убежище в САЩ?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 стоян георгиев

    9 16 Отговор

    До коментар #27 от "споко сикаджии":

    и кво като си 120 кила ?гледам акъла ти е колкото на пиле!

    Коментиран от #31

  • 29 стоян георгиев

    6 21 Отговор

    До коментар #27 от "споко сикаджии":

    разликата в годините тръмп-баъдън е три години и половина.

    Коментиран от #54

  • 30 SAAB

    17 6 Отговор
    Нагъл , по- нагъл , наглец , ГЛАВАНАК , .......гербасъз :)
  • 31 споко сикаджии

    9 9 Отговор

    До коментар #28 от "стоян георгиев":

    каквото аз съм постигнал, създал, изобретил, публикувал в държави по целия, свят за моите невръстни 4о години, ти не би успял даже да оплюеш и три живота да имаш на разположение; а що се касае за "какво от това"-то, ще те сгъна като употребявана носна кърпичка, такова.

    Коментиран от #32

  • 32 стоян георгиев

    8 12 Отговор

    До коментар #31 от "споко сикаджии":

    ясно освен че си много страшен и тежък си и много изобретателен.хахахахаха!интересно като си постигнал толкова много що разпространяваш плитки лъжи тук ?

    Коментиран от #33

  • 33 споко сикаджии

    15 3 Отговор

    До коментар #32 от "стоян георгиев":

    къде си. ще дойда лично да ти онагледя, щом ти е толкова интересно. обещавам, ще бъда много "изобретателен" и кат приключа с теб... още ще аи жив.
    П.П.: всичко посочено в моите постове е лесно проверимо, стига да владее човек друг език освен герберастски(булгаристански)

    Коментиран от #45

  • 34 Инатливко

    10 5 Отговор
    Ще остискам до изборите,ей !
    Ще си джиткам с джипо нагоре надолу...
  • 35 Наблюдател

    17 1 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    Хахахаохохахоохо! Наблюдавай новините, но не по Нова или пик! Папапахапохохапох!

    Коментиран от #42

  • 36 Стоянов

    35 10 Отговор
    Браво Тръмп! Няма да се отказваш и борба докрай, и докато истината възтържествува!

    Не забравяй, че ти си надежда и опора на всички хора изповядващи християнските и морални принципи и ценности в целия свят, защото твоите позиции и виждания са по близки до тях!

    Надявам се, че ако се стигне до там, Електоралната комисия ще гласува за теб и ти отново ше бъдеш президент на САЩ!

    Коментиран от #46

  • 37 Да, ама- не!

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Луд- умора нЕма...
  • 38 Магистралчо Канавкин

    11 3 Отговор
    Е па и аз така, другари гербави !
  • 39 ФАКТ

    26 4 Отговор
    Кравария с изкукалата мумия бай-дън е пиши умрела ! Идва началото на края !
  • 40 Неучуден

    8 24 Отговор

    До коментар #23 от "споко сикаджии":

    Пълни глупости пишеш...!!!... Българите не бягат, а сега сами и доброволно си се прибират обратно в България защото задължителните противоепидемиологични мерки в България са едни от най свободните в ЕС за което често е критикуван Бойко Борисов, А точно Тръмп въведе масови ограничения и забрани за пътувания за американците и САЩ отмениха много полети от и до Европа...!!!!

    Коментиран от #50

  • 41 Белият дом до Бойко Борисов !

    15 4 Отговор
    Който и да е,ТИ си отиваш ! Okay,thanks!
  • 42 стоян георгиев

    7 16 Отговор

    До коментар #35 от "Наблюдател":

    и къде да ги гледам тия новини?по раша тудеи ли?заи медия на която имаш вяра.
  • 43 Бочко Бибочко

    6 4 Отговор
    Мойто хоби е лоби....
  • 44 Другаря Христов е руски патриот

    8 22 Отговор
    Тръмп е руски проект и се държи като такъв нахално и безогледно
  • 45 стоян георгиев

    9 16 Отговор

    До коментар #33 от "споко сикаджии":

    интерсен красавец си ти другар.сложил си ник антисикаджииски а се държиш като сикаджия.много си бил постигнал ,а лъжеш като столипеновски избирател.дано не си 120 кила щото на целия зор и ще си с високо кръвно.и само да ти кажа на теб умния ,страшен и постигнал много че тези дето подкрепят тръмп избират борисов.щото двамата са си лика прилика.еднакви лъжци и въздухари .та я иди се виж в огледалото да не си се объркал с някои!хахахахаха!

    Коментиран от #47

  • 46 стоян георгиев

    3 13 Отговор

    До коментар #36 от "Стоянов":

    не си ли кирилов бе другар?вчера го писа тва от името на кирилов!
  • 47 споко сикаджии

    9 3 Отговор

    До коментар #45 от "стоян георгиев":

    ТА ПАК ТЕ ПИТАМ, КЪДЕ СИ. Не си ми никакъв "ДРУГАР".

    Коментиран от #49

  • 48 Гост

    5 5 Отговор
    120 кг мъж Търси жена с размери 90:60:90.
  • 49 стоян георгиев

    6 9 Отговор

    До коментар #47 от "споко сикаджии":

    в софия квартал дружба и не си ми другар тва е ясно.но си от другарите!
  • 50 споко сикаджии

    15 7 Отговор

    До коментар #40 от "Неучуден":

    ТИ ПИШЕШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, ПЛАТЕНИ МИ ОПОРКО. БЪЛГАРИТЕ БЯГАТ МАСОВО, А ТЕЗИ, КОИТО СА УСПЕЛИ ДА СЕ СПАСЯТ ВЕЧЕ, НЕ СИ И ПОМИСЛЯТ ДА СЕ ВЪРНАТ ТУКА. Единствените начини за спасени в кочината на бойко - Булгаристания - са да те убият (полицаи или лекари) или да се самоубиеш.

    Коментиран от #51, #73

  • 51 стоян георгиев

    8 8 Отговор

    До коментар #50 от "споко сикаджии":

    хахахаха ххохоххо!ако пиша глупости моля да им опонираш .до сега гледам само как ме трепаш виртуално!
  • 52 гледащтв

    9 13 Отговор
    оранжевият папагал няма нито едно положително становище от съд за 3 седмици..няма и да има..храни реднеците с лъжи в типичен кремълски стил..
  • 53 Даа

    8 3 Отговор
    И в САЩ няма честни избори.
    А Тръмп как ги спечели?
  • 54 Ти малоумник

    5 3 Отговор

    До коментар #29 от "стоян георгиев":

    ли си?
  • 55 Бунтата

    10 3 Отговор
    Кога ще идете на протестите против изборите в САЩ?????
    Кво ви пука за България,и че постоянно я ограбват и ви изстискват като парцали!!!!
    Не ходете на протестите в България,не е нужно.
    Тръмп и Байдън ще ви сипят хубаво,само си стойте мирни и пишете тук из форумите.
    Шматароци!!!!

    Коментиран от #64

  • 56 Бунтата

    7 1 Отговор
    Много бърже я извадиха тая ваксина!!!!!
    Нали щеше една година да я тестват,или си е била готова!?!!!
    Ходете и си я сложете,че после ще светите като улични лампи!!!!

    Коментиран от #68

  • 57 Пунта Мара

    6 8 Отговор
    Смех. Тоя по зле от Бойко. И той така ще сдава
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Промяната

    9 4 Отговор
    Бай Дончо е за Нобелова Награда в борбата със Световния неокапитализъм и задкулисие !!!
    Ако го направи ще е по-велик от Ленин, Карл Маркс, Енгелс и Сталин !
  • 60 Давай Дони

    8 6 Отговор
    Ако го направи, ще бъде следващия най-велик реформатор в световната история след Мартин Лутер. Ще си заслужи място сред т.нар. "Бащи на нацията". Дано е останала някоя скала в Ръшмор ?!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гост3

    4 10 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Американцит поне имат избори за разлика от крепостните селяни на феодала Путин
  • 64 Гост3

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Бунтата":

    Брей ти си голям;умник; на нас ни сипаха капиталистите от БКП
  • 65 Нострадамус

    4 5 Отговор
    Началото на Пророчеството за "Последния президент" и Залеза на Pax Americana !

    Коментиран от #67

  • 66 е х о

    3 0 Отговор
    Под възрастните , визираш себе си , Байдън , както и конгресмените ??? Те ли , първи ще изпитат върху себе си действието на това ЧУДО ?
  • 67 даскала

    3 0 Отговор

    До коментар #65 от "Нострадамус":

    .... götterdämmerung .... залезът на боговете !
    Имай в предвид , че една Империя се създава бързо , но се разпада бавно ! Исторически е доказано с изключение на Александровата империя !
  • 68 е х о

    5 2 Отговор

    До коментар #56 от "Бунтата":

    Ваксината е за народа ! Никой от властта , не се е изказвал , ЧЕ ЩЕ ДАДЕ ПРИМЕР , като пръв се ваксинира ! Защо да рискува себе си , при положение , че не вярва в създадената ситуация !!!
  • 69 Усмивката

    9 1 Отговор
    Хвала на Тръмп - Доналд Тръмп,и целият алианс (бойците и носителите на светлината/доброто),и на всички негови последователи и поддръжници ! Да бъде воля господна амин !
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ЗАРА

    5 1 Отговор
    АВЕ ТРЪМП!
  • 72 казано

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "споко сикаджии":

    по-точно г-жа Сидни Паул е прокурор, което има значение
  • 73 Даже

    2 3 Отговор

    До коментар #50 от "споко сикаджии":

    не се моря да чета на Стоянчо брътвежите. Пиша му минус по подразбиране. Що се хабиш да му обясняваш...или от скоро коментираш и сега се запознаваш (с него)
  • 74 Пророк Милан

    3 5 Отговор
    Бойко пада с Тръмп, няма да има вече подкрепа...
  • 75 кочо

    6 2 Отговор
    ДЖО БАЙ-ДЪН ЩЕ ЗАТРИЕ СВЕТА.ПРИ ДЕМОКРАТИТЕ САЩ ВИНАГИ СА НАЙ-АГРЕСИВНИ.
  • 76 123

    4 2 Отговор

    До коментар #20 от "стоян георгиев":

    Много неподготвен се изказваш! По-добре си замълчи като не си наясно с много неща! Аман от Тролове с нисък умствен багаж! Тръмп така хубавичко ще ги нареди, че ще ин се види тесен света после! И хайде да спрете с платените си статии!

    Коментиран от #81

  • 77 КРАДЦИ ЗАТВОР

    1 1 Отговор
    Тръмп: Ще напусна Белия дом, когато... БОЙКО НАПУСНЕ БЕЛИЯ СВЯТ !
  • 78 Ооо

    4 1 Отговор
    Нагли ФАЛШИИКАЦИИ на изборите им при четенето на гласовете ---150--180 годишни мъртъвци с хиляди са гласували от гробищата за Байдън ...прехвърлят електронно гласове от Тръмп на Байдън ..пренаписани резултати и всичко това в момента се разследва .!!!!
    Съдът ще РЕШАВА ДАЛИ ИСТИНАТА ДА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ !!!!!
  • 79 Ще напусна

    0 2 Отговор
    Само след като си направя селфи с Бойко на кръговото за Банкя!
  • 80 БайДрън

    1 0 Отговор
    За мен като американец е много поучително да установя, че българите са по-заинтересувани дали Президентът на САЩ е избран честно, а не дали в България избори се печелят с купуване на гласове! Предлагам вече да не правите избори, а да оставите на хората с парите да се договорят за кого колко и какви постове ще има в следващото правителство.
  • 81 стоян георгиев

    1 1 Отговор

    До коментар #76 от "123":

    пробваи да ми опонираш,после ще мълчиш като бит п...л!