Last news in Fakti

14 Декември, 2020 13:50 2 772 16

Какъв е шансът Тръмп да се завърне в Белия дом

  • сащ-
  • президент-
  • доналд тръмп

Може ли държавният глава да получи втори мандат

Какъв е шансът Тръмп да се завърне в Белия дом - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският държавен глава предстои да предаде поста, съобщи РИА Новости.

Очаква се скоро той да обяви своята кандидатура за следващите избори. Големи компании вече правят прогнози за неговите шансове да се върне на поста.

Такава дава и изпълнителният директор на Saxo Bank Стив Якобсен. Експертът допуска, че кандидатурата за следващия вот на Доналд Тръмп може да бъде обявена по време на встъпването в длъжност на новия президент.

Той не смята, че президентът има реални шансове за втори мандат. Припомня се обаче, че до тогава има четири години.

Стив Якобсен смята, че САЩ ще се нуждаят от широки реформи, което може да промени баланса. Щабът на президента настоява да се повтори преброяването на гласовете в някои щати.

Все още има техни поддръжници, които смятат, че вотът може да бъде оспорен и държавният глава да получи втори мандат.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    21 8 Отговор
    Баце Дончо е оставил изненадите за накрая. Най много да премести Белия Дом в Остин, Тексас и те така.
  • 2 Шансонер

    4 12 Отговор
    Шансът е едно по десет по минус 2048-ма, умножено накрая по нула. Сметнахте ли го, а:)
  • 3 ЦРУ

    10 8 Отговор
    ХА...ХА...ХА...т.н. " ЖУРНАЛИСТИ " ! Правилният въпрос е - " Какъв е шанса ДЖО да влезе в Белият Дом " ???? НУЛЕВ !!!! САМО ВИЕ ли не знаете ?????????????? ЧЕТЕТЕ - ФОКС НЮЗ....и клипове в ЮТУП !!!!!! ...СЛЕДВА - Обвинение на ДЖО и виши демократи в ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ! При операция на 04.11. във централата на ЦРУ в Франкфурт са иззети маш със карти свързани спрехвърляне на гласове за ДЖО от КИТАЙ...Раша и Иран..." ДЕЛТА ФОРС " щормува ...ИМА 5 ( ПЕТ) жертви .а шефката на ЦРУ е простреляна....откарана в " ГУАНТАНАМО " (база на САЩ в Куба ) . Разпитана е от адв. СИДНИ......и й е повдигнато обвинение в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!
  • 4 Няма съмнение

    5 8 Отговор
    Повечето американци гласуваха не толкова за Байдън , колкото против Тръмп който бе мразен и критикуван и от много от републиканците И защо някои си мислят, че ако въобще е възможно да има някакви мащабни измами по време на изборите в САЩ и фалшифициране с "подмяна с камиони на бюлетините" при толкова много мобилизирани републикански и международни наблюдатели , ТО само демократите са могли да правят измами, А и Тръмп за да получи толкова много гласове в своя полза, щабът му който е в положението на управляващите и организаторите на изборите, са си стояли ей така и въобще не са правили никакви измами ...!!!

    Коментиран от #5

  • 5 Няма

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Няма съмнение":

    доказателства за измами от страна на републиканците. Но за измамите на демократите са събрани многобройни свидетелства, дадени от свидетели под клетва за лъжесвидетелстване.
    Твоята логика е допустима, но не е доказана. Виж обаче, защо от няколко дена излизат разследвания за връзките на сина на Байдън с Китай и ККП...

    Коментиран от #6

  • 6 стоян георгиев

    5 6 Отговор

    До коментар #5 от "Няма":

    тва дето твърдхиш не е вярно.няма никакви доказателства за мащабни измами на тези избори.републикански сенатори и съдии го твърдят.няма никакви квлипове с ниво на достоверност нито пък свидетели за които твърдиш.всичко е лъжа,която тръмп повтаря ,а след него и вие.тръмп дори не успя да представи реален механизъм на въпросната измама.първо твърдеше че затваряли секции и вкарвали бюлетини,после като се разбра колко е смешно,почна с версии че гласували умрели по пощата,после други щуротии...не се намери дори един съдия дето ги чете тия глупости да пробва да образува дело.не се намери ни един прокурор ,не се намери ни един полицаи,но...ето те теб и бандата кратунковци тук всеки ден във всяка статия за тръмп пишете тия лъжи!!!!въпроса е логичен.защо го правите.отговора също е логичен.за да подвеждате!

    Коментиран от #7, #13, #15

  • 7 Няма

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    да чета повече от три твои изречения. Уморително е. Кажи сега нещо за разследването на Байдън-син за връзки с Китай и ККП. Вече излязоха достатъчно публикации. Или ти не ги виждаш. Като щрауса.

    Коментиран от #8

  • 8 8245

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "Няма":

    А да кажеш нещо по въпроса що рижият нещастник е платил ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ $$$ данъци в КИТАЙ, а у родният си любим ФАЩ от дълги години не е плащал повече от $5000 годишно данъци? Не коментираме корпоративните данъци на фирмите му, а за данъци върху ЛИЧНИТЕ ДОХОДИ... Интересно ли ти е какви доходи има в КИТАЙ, та се налага да плаща ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ данъци?

    Коментиран от #10, #12

  • 9 туйонуй

    2 2 Отговор
    Точно едно минус едно.
  • 10 Няма

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "8245":

    Ама ти като малко дете... Кажи нещо за разследването на Байдън-син. Опровергавай . Защити го, както подобава. Ти не отговаряш директно на въпроса
  • 11 9674

    1 0 Отговор
    Има една готина поговорка:БИТИЯТ-БИТ.........ДРУГОТО ГО ЗНАЕТЕ!!!
    ИЛИ"ЗА..........ДУПЕ ЦЯР НЯМА",А ДРУГ МУ КАЗАЛ "ИМА,ИМА.А.А.А.ПОВТОРЕНИЕ МУ Е МАКЯТА!!!"
  • 12 Хайде

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "8245":

    какво се умълча ? Не прехвърляй разговора за Тръмп. Той ще отговаря за себе си, ако е извършил нарушения.
    Кажи нещо за разследването на Байдън-син. Опровергавай . Защити го, както подобава, мъжки.
  • 13 Няма

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    ли да отговориш на въпроса ми за разследването на Байдън-син ? Да не би да загуби дар слово или ентусиазмът ти пресъхна? Къде се покри в този сюблимен момент?
  • 14 БРЦК

    1 2 Отговор
    Разчитаме на Тръмп . Да има сили и смелост ДА НА ВОЕННОТО ПОЛОЖЕНИЕ. В САЩ ИМА ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ
  • 15 БРЦК

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Ти от къде разбра . Разликите на последователите в соц.мрежи говори друго . Тръмп с около 20 пъти повече последователи. Това е видно
  • 16 Изперкал

    2 0 Отговор
    Когато става на въпрос за такава позиция , на такава Велика страна ,досегашният обитател на бялата къща няма елементарно възпитание да общува с другите си колеги, какво остава с опонентите си. Още в началото като коч, изблъска свой колега за една обща снимка.С две думи простащина беше управлението му, и най вече разделението /върл враг на емигрантите е тоя клоун/