Last news in Fakti

13 Декември, 2020 18:30 2 943 23

Тръмп: Няма да се откажа

  • сащ-
  • държавен глава-
  • доналд тръмп

Държавният глава продължава със съдебните действия

Тръмп: Няма да се откажа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американският държавен глава Доналд Тръмп заяви че няма да се откаже от съдебните искове за промени в изборите, съобщи FOX News.

Държавният глава оспорва вота в няколко щати. Съдът отхвърли повечето му искове за промени.

Той заяви, че ще ускори разглеждането на последните искове, подготвени от неговия щаб. Тръмп настоява да се проверят дистанционно подадените гласове.

Той заяви, че иска новият президент да е честно избран. През последния ден се проведоха протести в подкрепа на президента.

Негови поддръжници организираха демонстрации в различни щати. Те настояват за преразглеждане на вота.

Визират се няколко щата.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Обикновен овчар

    23 39 Отговор
    Този палячо ще предизвика гражданята да се бият по улиците!Образованите хора знаят че всичко е една голяма измама която е към своя край!

    Коментиран от #6

  • 3 Луд

    14 25 Отговор
    Умора няма, вика баба ми. И съприм акорда го отбичиха напълно преди дни. Само помилва си семейството за Деня на пуйката. Става все повече за смях.
  • 4 туйонуй

    13 30 Отговор
    Новият Мусолини няма да се откаже. Добро утро. Само дето годината е 2020, a не 1920. Има няма 100 години разлика...
  • 5 стоян георгиев

    7 28 Отговор
    тва че няма да се откаже е ясно,но клоуните в сащ плащат цената!след като мине целия цирк при смяната на властта,ще има и ответни искове от страна на обидените.ще трябва тръмп да плаща едни сериозни парици ,да се извинява публично и накрая може да се окаже недостатъчно!

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 xaxaxaxaxa

    6 25 Отговор
    Ха! То остана и да се откажеш бе. Отиде ми безплатнотно шоу на оранжев дебел мамун. Танцувай за банан клоун!
  • 8 5675

    4 10 Отговор
    20 януари, круши, Бял дом.
  • 9 Цирка ще бъде

    9 16 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Друг. Явно не знаеш че един човек 4 години не си подава данъчна декларация и не плаща и цент дължими данъци и се прави на Клоун.

    Коментиран от #11

  • 10 Behemoth

    3 6 Отговор
    Продължаваме напред...да разберете кой съм ХАХАХА...
  • 11 стоян георгиев

    8 17 Отговор

    До коментар #9 от "Цирка ще бъде":

    едно е да си президент съвсем друго е вече да не си!сега всички служби дето преди си респектирал ще им е през шапката за теб.та тръмп го чакат много лоши дни ,заедно с цялото му семеиство.ще има проблеми със цреу и фбр,които тои се опита да разбие и не само с тях.граждански искове пък ще има безброи.сащ не са българия ,даже не са европа ,там правосъдието може да ти бръкне сериозно в джоба.примери бол!
  • 12 Инженер

    15 10 Отговор
    Тръпм го изиграха законно. Същото ще стане и у нас ако се позволи гласуване по пощата и особено ако има електронно гласуване.

    Коментиран от #14, #16

  • 13 Опасен Комвирус

    5 14 Отговор
    През лятото Тръмп бе готов да изпрати армията срещу хилядите мирно протестиращите срещу него и сега докато не направи война между отделните щати с расово граждански бунтове,стрелби и размирици няма да се откаже...!!!

    Коментиран от #18

  • 14 xaxaxaxaxa

    4 15 Отговор

    До коментар #12 от "Инженер":

    Ето я още една мамуна. "изиграли" го били ... То затова Тиква от Банкя ви е МП.
    Тлъстият шебек и семейството му не веднъж са гласували по пощата тиквист! Така че ходи се думни по празноглавието си.ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА.

    Коментиран от #23

  • 15 ЦРУ

    25 9 Отговор
    НЯМА НАЧИН ....НИКАКЪВ ....Тръмп да предаде " ядреното куфарче " на Джо !!! КАЗА го !!! ИМА СТОТИЦИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за измами...а най-гол...ще излезе тази седмица ! ВСИЧКИ ЗНАЕМ. че изб. машини са били свързани със интернет....и гласове от Китай...Раша...и Иран са пристигали за Джо ! Няколко дни обвиняват Джо и сина му със връзки с ККП....Тази седмица - избир. машина в консулството на САЩ в Франкфурт е конфискувана БЕЗ ДА УСПЕЯТ да скрият / картата с памет/-----показваща свързаност с ККП...машината се е пазила от ЦРУ ....консулството е ЩУРМУВАНО от " ДЕЛТА ФОРС " на Армията ......ИМА 5 /ПЕТ / смъртни случая а шефа на ЦРУ е простреляна...в болница и се разпитва . Пенсионирани военни ПРИЗОВАВАТ Тръмп да ВЪВЕДЕ ВОЕННИ СЪДИЛИЩА...и да конфискува изб. машини . .....ТРЪМП ИГРАЕ за ИСТОРИЯТА !!! За да го спрат.да докаже ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ на Джо и демократите - ТРЯБВА да го УБИЯТ !! АРМИЯТА е на негова страна ...НАРОДА също - над 85 милиона са гласували за нега...а на МИТИНГИТЕ лозунгите са - ДА СПРЕМ КРАЖБИТЕ !!!
  • 16 Жинере

    1 3 Отговор

    До коментар #12 от "Инженер":

    Ти сигурно си на ясно как се гласува по пощата и си гласувал и знаеш. Но нищо не знаеш. Поне питай някой и след това давай Акъл.
  • 17 Брендолета

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Прав си Тръмпи":

    Тръмп е роден във Финландия. В прераждане е Олаф Белия завоевател в Еуроппа
  • 18 хахахахаха

    4 17 Отговор

    До коментар #13 от "Опасен Комвирус":

    Нищо не е бил готов да изпрати.
    Той е един празноглав дебел клоун, който само плямпа (драскоти по Шиттър) несвързано/дементирано за да се хареса на селяндурите. Точно като Тиквата.
  • 19 ТаУмВзе

    9 4 Отговор
    На ви пример за демокрациийка! Легитимни, фалшиви избори. Под вещото наглеждане от Корпорацията! Защо моше да не печата кинти, които са вече дигитални.
  • 20 Мъдрият

    18 6 Отговор
    Браво г-н Тръмп, само така! Дерзайте и борба докрай (със законови средства в съда) докато разобличите поне част от измамите и машинациите на тези лъже-демократи!

    Ние сме с вас и Ви подкрепяме духовно! Бог да благослови делото Ви, ако наистина е богоугодно!

    Сега ще обясня защо подкрепям Тръмп ,
    но първо да кажа нещо за себе си: аз съм православен християнин, който вярва в Бога и стреми се да спазва Божиите заповеди, и изповядвам християнските принципи и ценности.

    Обичам откритите и честни взаимоотношения, мразя лъжата, подлостта и лицемерието...така ме е възпитал баща ми - Бог да го прости!

    Основната приина да подкрепям Тръмп е, че той, въпреки че не е православен християнин, все пак е християнин и има християнски и морални принципи и ценности, и се стреми да води политика, съобразена с тях.

    Естествено не винаги успява, защото нещата са сложни и многокомпонентни и не винаги той може да направи на практика това, което иска...

    Аз не идеализирам Тръмп - виждам и много негови слабости и грешки, но в случая той е много по-добър вариант от Бай-Дън, за всички християни и морални хора по целия свят!

    По повод изборите: както няколко пъти писах - на трезвомислещия човек е ясно че тези избори са гнили, и в тях има много машинации, манипулации и измами.

    Но проблемът е, че тези измами са обмисляни с години и са реализирани много ловко, хитро, прецизно и хладнокръвно. И много трудно могат да се докажат в съда!

    Но въпреки това аз смятам, че нищ
  • 21 Мъдрият

    13 3 Отговор
    Нo въпрeки тoвa aз cмятaм, чe нищo нe e cвършилo, дoкaтo нe нacтъпи дaтaтa нa вcтъпвaнe в длъжнocт нa прeзидeнтa нa CAЩ!

    Aз нe cмятaх пoвeчe дa пишa пo тeзи тeми, миcлeх дa изчaкaм крaйния рeзултaт - тoгaвa дa кoмeнтирaм. Кaктo кaзвaхмe кaтo дeцa: кoмeнтaриитe - cлeд мaчa!)))

    Но реших просто да обясня тези важни аргументи, на тази част от хората, които не разбират или не са се замисляли, защо е по-добре да победи Тръмп!
  • 22 ЦРУ

    15 3 Отговор
    Все повече ни харесва този ГЕРМАНО-ШОТЛАНДСКИ американец ! Бори се като ЛЪВ !!! Само някои случай на измами - №1 - Джорджия ..( ИМА го в ЮТУП ) ....№2 - в Мичиган - с губернатор-аемократ...ГОНЯТ наблюдатели - републиканци ...ЗАКЛЮЧВАТ ВРАТАТА....облепват отвътре прозорците с хартия ...и ВКАРВАТ чували с 137 000 бюлетина за ДЖО .....№3 - при проверка на адвокати ...пред свидетели ...ВКАРВАТ в машините 100 бюлет. за ДЖО ...и 100 за Тръмп....а машината отчита 137 - 63 за ДЖО ( така е настроена )....№4 - ...НАЙ- КОКОШКАРСКОТО...все едно е в БГ- СТОЛИПИНОВО ....в МОНТАНА ( малък щат -6 гласа ) .....ДЖО печели с + 8 000 гласа...от който - 1350 на МЪРТАВЦИ.....2300 на напуснали щата.....3500 гласа от ДРУГ ЩАТ......и 42 500 ГЛАСУВАЛИ по ДВА ПЪТИ !!!
  • 23 Сух

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "xaxaxaxaxa":

    Че го фачеш за маркучос! Де да беше шпага че да ти я мушнат, ми то бъбрек..