28 Декември, 2020 09:16 2 786 3

Нападателят от Нашвил е загинал при взрива

  • нашвил-
  • сащ-
  • взрив-
  • нападател-
  • антъни уорнър-
  • бомба

При експлозията бяха ранени трима души

Нападателят от Нашвил е загинал при взрива - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Нападателят, взривил бомба в Нашвил навръх Коледа, е загинал при експлозията, съобщиха властите. Според тях няма основание да се смята, че в нападението са замесени и други лица.

При експлозията бяха ранени трима души. Властите на щата Тенеси заявиха, че все още не могат да коментират дали става дума за тероризъм, защото все още изясняват дали нападателят е имал идеологически подбуди, предаде bTV.

Ясна е и самоличността му - това е 63-годишният Антъни Уорнър, идентифициран е чрез ДНК тест. Загинал е на място от взрива. Бомбата, намираща се в паркирана на улицата каравана, избухна в петък преди зазоряване. Преди това от караваната се е чул запис, предупреждаващ за експлозия след 15 минути.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Индентифициран

    2 0 Отговор
    с ДНК тест? Или поголовно вече цялото с,тадо съществува в база- данни, за ДНК,или е друга бира.
  • 2 гуньо

    2 0 Отговор
    По тубата има един клип на саня от флорида това което расправяше ми се видя много достоверно .Казва че че е поръчка на тръмп и изпълнено от спец части за да може фбре да влезе бес препятствено в зградата до която е сложена бомбата защото съдиите нямало да разрешат обиска.От едната страна на улицата има само магазини ресторанти а от другата сградата на фирмата която е броила бюлютините,машини и документи.явно са сложили един труп вътре в колата и са я взривили като преди това са пуснали записа че има бомба за да не пострада никои,казва че записа е вървял не 15 минути а 20 и как едно ченге не е дошло да види какво става за толкова време дето ако пръднеш неправилно икомшията се е обадил наполицията и след 5 минути са дошли.
  • 3 Све

    1 0 Отговор
    Лъжлива новина !