8 Януари, 2021 23:02 4 069 32

Тръмп може да сформира трета голяма партия

  • доналд тръмп-
  • партия-
  • владимир жириновски

Мнение на Владимир Жириновски

Тръмп може да сформира трета голяма партия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Вероятно е в САЩ да се появи трета голяма партия. Това обяви руският народен представител Владимир Жириновски, цитиран от РИА Новости.

Руският представител смята, че е възможно Доналд Тръмп да сформира собствена група. Държавният глава продължава да има голяма подкрепа сред републиканците.

Жириновски смята, че това няма да се случи, ако републиканците позволят на Тръмп да се кандидатира за нов мандат на следващите избори. Припомня се, че въпреки, че не спечели, той получи огромна подкрепа на последните избори.

Голяма част от тези избиратели биха били готови отново да гласуват за него. Това би било основа за нова партия.

В момента основни фактори в САЩ са демократите и републиканците. Посочва се, че президентът разполага със средствата и влиянието да реализира нов голям фактор.

Смята се, че в САЩ има търсене на нови идеи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 26 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АмериканскиХой

    27 3 Отговор
    Те затова и Републиканци и Демократи искат да го импийчват
    .....
    правилен анализ от Владимир Волфович Еделщейн ( прекръстил се Жириновски като Ахмед Исмаилов Ахмедов се прекръства на Ахмед Демир Доган)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 туйонуй

    6 12 Отговор
    Голям анализ, няма що. Това и децата от детската градина го разбраха.
  • 4 Тръмп Пищова

    1 6 Отговор
    Новата партия на тръмп
  • 5 Бони

    30 5 Отговор
    МИРИШЕ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,ВЪПРОС НА КРАТКО ВРЕМЕ. САЩ ПАК ЩЕ ВИКАТ РУСИЯ НА ПОМОЩ КАКТО Е БИЛО ПО ВРЕМЕ НА ВОНАТА МЕЖДУ СЕВЕРА И ЮГА.

    Коментиран от #19

  • 6 Да,

    3 29 Отговор
    след като убиеца излезе от затвора.. на 150г ше основе нова, трета, млада партия... нивялко нивялко смешен човек си ти,
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 мдааа

    3 11 Отговор
    И на тоя му лопа дъската ...
  • 9 Тръмп

    2 15 Отговор
    Има стар комплекс(сериозно) никой от маститите милиардери не го приема на сериозно и като равен. имаше статия за това, един от тях беше го нарекъл шут преди години
  • 10 розово

    12 1 Отговор
    Има ли партия да не е мафиотска организация? Това иска да каже Тръмп.
  • 11 АмериканскиХой

    10 1 Отговор
    Между-впрочем Жириновски (роден Еделщейн)
    е парашутист като ВМРО "Мутри"
    ....
    ..... Евреин - Руски националист :))
  • 12 Иван

    18 0 Отговор
    Эа първи път една добра новина.
  • 13 Озадачен

    18 0 Отговор
    Сега Цвъки хептен ще се сбърка как да се казва: РъБ (републиканци за България), ДъБ (демократи за България или ТъБ (тръмписти за България)!
  • 14 Софиянец

    7 1 Отговор
    На Жириновски звездите му го говорят
  • 15 Хо хо хо

    11 0 Отговор
    Вместо да се хаби му праштаме Ахмет Доган и Шиши след това тоя ще печели всички избори.Американското ДПС ще ги научи как се печелят избори с кебапчета и бира из гетата всички црни и латиноси само за бай Доню ще гласуват.

    Коментиран от #16

  • 16 Beroe 1916

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "Хо хо хо":

    за Банго Васил тва ли ти е менюто бе? Кебабчета и Бира хахаххахаха
  • 17 Най Велик

    6 3 Отговор
    Каубоец направо утепа цяла Хамерика и като избие Сичко Живо по Светът Ще е последният глупак дето не изби демократите с бомбите от куфарчето с кодовете
  • 18 специализанта

    4 1 Отговор
    трябва да ги освидетелстват всичките и да са с жълти книжки .....
  • 19 Оня с магарето

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Бони":

    Обичам граждански войни,щото живея на село..
  • 20 Мъдрият

    30 6 Отговор
    "Тръмп може да сформира трета голяма партия"

    Това наистина изглежда добро решение, защото има голяма подкрепа към Тръмп и неговите възгледи, принципи и позиции.

    Освен това много от републиканците го предадоха и отхвърлиха, а и Тръмп вероятно никога не е бил на 100% републиканец, защото той е от хората - лидери, които не се вписват добре в концепция изградена от други, а създават своя собствена.

    Не знам само дали Тръмп вече не се чувства уморен, разочарован и огорчен от всичко това, и особено от хората, които изляха цялата тази своя злоба и помия върху него.
    И може да реши - просто да се оттегли от всичко.

    Освен това не се знае, дали някои от тия амеровски гадюхи няма да искат да го съдят и да го обвинят за всичко възможно, защото много го мразят.

    Така че, ще следим с интерес събитията, но какво то и да стане Тръмп завинаги ще остане в сърцата ни като доблестен и достоен президент, и истински мъжкар: нормален хетеросексуален бял мъж, вярващ в Бога и изповядваш християнскит и морални принципи и ценности - а такива хора вече не се котират много в жълточерночервеногейската Хамерика!
  • 21 дедо Герчо

    2 0 Отговор
    ДУБРУТРО,НЕМА ДА ПИША ПО 100 ПЪТИ,1 И СЪЩО..
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Шайба

    18 1 Отговор
    Тръмп го играе шут,но всъщност балансира успешно по острието на бръснача.Да го подцениш е най-силното му оръжие,затова противниците му толкова искат да го отстранят,прекалено е опасен за тях,постоянно им обърква сметките.
  • 24 Уса

    10 1 Отговор
    Има вече трета нерегистрирана,която на предишните протести доказа,че е сила пред която и черните изпитват ужас, нарича се АНТИФА.Тръмп ще основе четвърта партия и това ще сложи край на пародията републиканци и демонократи

    Коментиран от #29

  • 25 Дада

    12 0 Отговор
    Иначе как ще си обясним факта,че републиканци и демонократи се обединиха срещу Тръмп?Накрая ще излезе,че Тръмп е бил нашия човек,но дано не е на края,че няма да има смисъл.Познавам няколко пшротивници на Тръмп в САЩ българи са,които нямат претенции,ако техните синове си доведат мъжки булки.Това не е майтап

    Коментиран от #26

  • 26 0808

    8 0 Отговор

    До коментар #25 от "Дада":

    .... ами зад него застават минимум 30 М привърженици...Харесвам го както и хубавицата до него..Бял човек, нормален, християнин..стига пакистанци като лондонския обратен Садъкчо..
  • 27 ПолитическиТруп

    4 17 Отговор
    Тръмп e ПOЗOР, ...CЪД И ЗAТВOР гo чaкaт, нe caмo зaщoтo ce бe пocтaвил в уcлугa нa чуждитe интeрecи нa Руcия, A зaщoтo кaтo Прeзидeнт злoупoтрeби c влacттa cи рaзрушaвaйки имиджa нa CAЩ и пocтaви пoд cъмнeниe върхoвнaтa цeннocт нa CAЩ - нa ЗAКOННOCТТA и нa AМEРИКAНCКAТA ДEМOКРAЦИЯ кaтo РAЗГЛACИ ПO CВEТA бeз никaкви дoкaзaтeлcтвa, чe в нaй дeмoкрaтичнaтa държaвa, избoритe Нe ca чecтни и иcтинcки ,a ca oгрoмни "фaлшификaции" ...!!!
    На 02.01.2021 в OТГOВOР Пиcaх вeчe , чe бившият прeзидeнт Тръмп cъc cвoятa cмeшнa и клoунcкa пoлитикa e мрaзeн oт пoвeчeтo aмeрикaнци зaщoтo дoнece caмo прoблeми и пoвeчe врeди нa CAЩ oткoлкoтo , който и да е друг президент, което се затвърди на 06.01, зaтoвa и бe отхвърлен oт aмeрикaнcкия нaрoд c нaкaзaтeлeн вoт и чe дo пocлeднo щe ce зaпъвa дa ocпoрвa и дa нe признaвa избoритe като ще създаде огромни прoблeми във вътрeшнaтa cитуaция в CAЩ !
    Цял живот Тръмп е живял с измами, натрупал бе богатството си с нечестни спекулации, влезе с измама в Белия дом, управлява налудничево Америка като клoун и шоумен с поредици от лъжи и блъфове, oкaзa нaтиcк върху щaтcки ceкрeтaр "дa нaмeри" близo 12 000 глaca, кoитo ca му нeoбхoдими дa oбърнe рeзултaтa в cвoя пoлзa и накрая преди да си замине с гръм и трясък организира за последно едно Световно голямо шоу в Капитолия ...!!!Тoй нямa пoвeчe дa ce кaндидaтирa отново за следващ прeзидeнт и cлeд 20 януaри щe изчeзнe якo дим и пoвeчe нямa дa чуeтe зa нeгo, a дo прoлeттa щe бъдe и зaбрaвeн...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Антифа

    6 1 Отговор

    До коментар #24 от "Уса":

    обслужва сатанистите. Те "играха" за демонократите при Капитолия.

    Коментиран от #30

  • 30 До Антифа

    3 6 Отговор

    До коментар #29 от "Антифа":

    НЕ знаех че на славяно руската диаспора в САЩ се казва АНТИФА, защото, аудио визуалните записи са уловили много славяноруски думи на източноевропейски провокатори,поддръжници и привърженици на Тръмп известни в САЩ като най големите расисти и фашистко-комунистически сатанисти и атеисти...!!!
  • 31 Баи

    2 0 Отговор
    Надявам се този пьт - силите на конфедерацията водени от тръмп да вземат - превес
    Животът на белия човек има значение
  • 32 ъъъъъ

    0 2 Отговор
    тръмпетисти или тромпетисти?