Last news in Fakti

20 Януари, 2021 18:56 3 321 7

Няма пострадали българи в Мадрид

  • мадрид-
  • испания-
  • българи-
  • експлозия

По първоначална информация причина за експлозията е изтичане на газ

Няма пострадали българи в Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Няма данни за пострадали български граждани при експлозията в сграда в центъра на Мадрид по информация на посолството ни в испанската столицата, предаде Министерство на външните работи.

Задграничната ни мисия е в контакт с местните власти и полиция, които изясняват случая. Към момента по данни на местните власти има трима загинали, един човек е в неизвестност и десетки са ранени. Няма пострадали в намиращите се в близост до засегнатата сграда дом за възрастни хора, училище и параклис.

На мястото на инцидента са полицейски екипи, екипи на пожарните служби, както и хеликоптери в готовност за незабавни действия при необходимост. По първоначална информация причина за експлозията е изтичане на газ при извършване на ремонтни дейности.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Овчарник

    4 1 Отговор
    Заглавието подвежда че само българите са хора .
  • 2 tttttt

    7 1 Отговор
    Енерго про ме заплашва със спиране на тока

    АЗ съм в неплатена заради мерките и локдауна и не съм вземал пари още

    от Дружеството казват не ни интересува тази работа Локдаун за сметки няма

    Коментиран от #4

  • 3 БГ МАФИЯ В МС

    6 1 Отговор
    ИЗТИЧАНЕ НА ГАЗ. КАК ЛИ СТОИ ВЪПРОСА У НАС С ГАЗИФИКАЦИЯТА. КАТО ЗНАМ КАКВО Е СТРОИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. НАПРАВО СЕ ХВАЩАМ ЗА ГЛАВАТА. ДА ИМ Е ЧЕСТИТО НА ГАЗИФИЦИРАНИТЕ. БУМ,БУМ,БУМ ВИ ЧАКА И ЗАСТРТАХОВАТЕЛЯ НЕ ПОКРИВА НИЩО, НИЩО.

    Коментиран от #5

  • 4 Хммм

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "tttttt":

    Изтегли кредит за да затънеш повече , това е целта - задлъжнял , робски народ .
  • 5 Грауч.

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "БГ МАФИЯ В МС":

    Наистина е така гзста е опасна само малоумник би си прекарал газ в вкъщи, щото гръмне ли направо пада целият блок а за къща да не говорим направо се изтрелва в космоса като ракета а при едно по сериозно земетресение хем ще пада блока хем ще гърми и гори благодарение на газта и оцелели няма да има абе газифицираните вие не се ли интересувате от риска, новини и филми негледате ли ???????????
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГрУЮ

    2 0 Отговор
    На друго място пилете, че има: https://m.fakti.bg/world/546192-47-godishen-balgarin-e-sred-zaginalite-pri-vzriva-v-madrid
Новини по държави: