Last news in Fakti

16 Февруари, 2021 12:55 2 844 10

Китай: Майк Помпео продължава с лъжите!

  • китай-
  • сащ-
  • майк помпео

От една страна САЩ твърдят, че се връщат в СЗО, но от друга неоснователно се съмняват в научната работа на Китай и СЗО

Китай: Майк Помпео продължава с лъжите! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

На 9 февруари в интервю за Fox News бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео говори за глобалната проследяемост на COVID-19. Той не само не представи доказателства, но и отправи клевети относно резултатите от изследванията на учените, коментира Радио Китай.

Американското списание „Нюзуик“ съобщи, че Помпео е отказал да приеме резултатите на експертната група на СЗО в Ухан, т.е., според него е малко вероятно новият коронавирус да не е излязъл от лаборатория. "Моята позиция относно произхода на епидемията не се е променила, т.е. вирусът е излязъл от лаборатория в Ухан", каза Помпео.

В интервюто той дори изрази съмнения, че експертите на СЗО са влезли в лабораторията и са били в контакт с учени от Ухан. Питър Дашак, член на експертната група на СЗО, заяви преди няколко дни, че са изненадани от откритостта на Китай. Те са имали достъп до всички необходими места и до всеки, с който пожелаят да се срещнат.

От една страна САЩ твърдят, че се връщат в СЗО, но от друга неоснователно се съмняват в научната работа на Китай и СЗО.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 разсмя ме

    18 4 Отговор
    На краварите все някой друг им е виновен и непрекъснато си фабрикуват причини и поводи да се дърлят.

    Коментиран от #9

  • 3 един от многото

    6 2 Отговор
    Щом е бивш държавен секретар , да си говори каквото си иска! Важното е какво ще каже каубойчето което ще го смени! Не , че на някой много му пука как тези безотговорни хора , на иначе отговорни постове постоянно се изхвърлят като ч...я на пясък!
  • 4 любител

    14 2 Отговор
    като ти кажат тъп кравар е това е.пуснаха вируса сега като удари и тях другите са им винавни.боклуци
  • 5 глоги

    4 2 Отговор
    Че Помпата си лъже и то постоянно. Не от вчера.
  • 6 ЗиС 5

    6 2 Отговор
    Тъпите янки все търсят под вола теле. Кравари,какво да ги правиш?
  • 7 Е как да

    2 0 Отговор
    приемере зултатите той знае кеде е отлетяла първата епруветка.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Дедото

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "разсмя ме":

    Ей смешния от СЗО вчера техен представител заяви, че вируса е от китайъ у хан, но не от лаборатория,а от замразено или живо животно, но пак от у хан Китай, разликата е само в подробностите. Така, че престани да си пишеш глупостите и да защитаваш китайската комунистическа държава. Която е номер едно по кражби на технологии и Ноу хау от САЩ. Китай е на първо място и по производство на ментета, заливащи света с тях. Изключително вредна и агресивна държава подобно на Русия. Не се дръжте като китайско руски зомбита, а като горди българи с 1500 годишна история.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания