Last news in Fakti

24 Февруари, 2021 15:45 1 885 3

Поредна вечер на протести в Барселона

  • испания-
  • протест-
  • барселона

Призива за освобождаване на задържаните в демонстрациите

Поредна вечер на протести в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Осма вечер на протести се състоя в Барселона, съобщи Ел Паис.

Протестите са в защита на свободата на словото. Началото беше дадено след задържането на рапъра Пабло Асел за песни, оскърбителни за краля.

На някои места протестиращи хвърляха бутилки по полицията. Протестът започна на площада.

Там събралите се пяха песни. След това преминаха през улиците на града.

Те настояваха освободени да бъдат всички задържани на предходните протести. Полицията задържа десетки след сблъсъци в различни демонстрации.

Настоява се и за повече заетост в страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Образованите

    4 0 Отговор
    хора не викат и чупят на протести а спират да плащат данъци,такси,кредити,или напускат армията...ВЯРАТА В СИСТЕМАТА ПРАВИ ХОРАТА КУЧЕТА...
  • 2 Дедо ви

    9 0 Отговор
    Абе къде е този ЕС? Няма ли да им лепнат и на испанците някоя друга санкция. Още повече че те са В ЕС, за разлика от Русия? Пак ли има троен стандарт?
  • 3 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ВЕНСЕРЕМУС -АНТИМОНАРХИСТИ ОТ КАТАЛУНЯ !!! ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДАТ И ФИНАНСИРАТ ОТРЯДИ -ЛИКВИДИРАЩИ -ВЪРХУШКАТА НА МОНАРХИЧЕСКИТЕ СЛУЖБИ - ПОЛИЦЕЙСКИ -СЪДЕБНИ И ЖАНДАРМЕРИЙСКИ -И ВОЕННИ ... ВЪРХУШКИТЕ ИМ - СНАЙПЕР ДО СНАЙПЕР -- !!!!!!!! ЗА КРАЙНО АКТИВНИТЕ МОНАРХИСТИ СЕ ПОЧВА ОТ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ИМ !!!!!!!!!!!!!!!
Новини по държави: